tirsdag den 21. maj 2013

Give-away: Mano fade fra Kähler...

Sidste efterår blev jeg kontaktet af Kähler Design og spurgt om jeg havde lyst til at lave en give-away her på bloggen. Og det sagde jeg ja tak til. Men så kom der lige en flytning, sygdom og lidt logistik i vejen - men NU er jeg klar til at skyde løjerne i gang!


Foto: Kähler Design
Kähler Design sponserer 2 valgfri fade fra deres Mano serie. De ovnfaste fade af glaseret stentøj er designet af af keramikeren Jeanette List Amstrup - og har organiske former hvor både skønhed og funktion er tænkt ind. 

For at deltage skal du besøge Kählers shop og vælge de lige netop de 2 fade du kunne tænke dig - og skrive svaret i en kommentar herunder + fortælle mig hvad din favoritopskrift her på bloggen er.

Jeg trækker en vinder mandag d. 3/6.

I dag har jeg selv fået en pakke sendt fra Kähler Design. 2 fade og 2 tallerkner.

Både farverne og formerne passer perfekt ind i både bloggens univers og min madstil. Jeg kan allerede se dem for mig, fyldt med farvestrålende salater og lækre retter.

Det hele kan både komme i ovnen, mikroen og opvaskemaskinen. Jow jow, vi skal nok blive gode venner.

Nu får det hele lige en tur i maskinen først - så er det klart til når skabertrangen melder sig. 


Men sørme om jeg ikke allerede har fået indviet det store grønne fad med en omgang smuk sushi og sashimi fra Sino.


Skal sådan 2 fade bo hjemme hos dig? 

*Pssssst* husk at svare på begge spørgsmål for at deltage...

Note: systemet kan ikke vise alle kommentarer - men de bliver alle registrerede og jeg kan se dem her bagved teknikken - så bare rolig ALLE der lægger en kommentar her er med i udtrækningen.

283 kommentarer:

  1. Lækker giv away :)

    Hvis jeg skulle være så heldig at vinde så kunne jeg godt tænke mig de 2 Mano Fad Turkis der er :)

    SvarSlet
    Svar
    1. For at deltage skal du svare på begge spørgsmål ;-)

      Slet
  2. Om det gælder som indlæg til konkurrence eller ej ved jeg ikke, men så må du tage det som probs i stedet. For jeg har ikke umiddelbart nogen 'yndlings', men jeg er meget glad for dine 'stop-spild-af-mad'-ting. Det er voldsomt inspirerende og jeg er sådan en der virkelig har brug for inputs til den slags.

    SvarSlet
    Svar
    1. ..........SKULLE det tælle som konkurrenceindslag så ligger mit valg på det grønne fad 330x40 mm og det turkis 315x55 mm.

      Slet
  3. Jeg kunne godt tænke mig det hvide fad, Bredde: 315 mm, Højde: 55 mm og det grønne fad, Bredde: 330 mm, Højde: 40 mm.

    Den opskrift fra bloggen som jeg har lavet oftest er pulled pork. Og så glæder jeg mig til at jeg får købt en ismaskine, så jeg kan prøve din is på kondenseret mælk...

    SvarSlet
  4. Wow en lækker giveaway :D Hvis jeg skulle være så heldig at vinde kunne jeg godt tænke mig Mano Fad Grøn (330x40 mm) og Mano Fad Turkis (315x55 mm).

    Åh, og ynglingsopskrift? Dem er der så mange af! Elsker når du eksperimenterer, og der kommer en ny spændende opskrift ud af det - fx jordbær med balsamico - det havde jeg aldrig selv tænkt på :D

    SvarSlet
  5. Uuuhh.... hvis jeg vinder skulle det være Mano fad lavendelblå og Mano fad grøn...

    Og min favoritret på bloggen?? Sådan et svært spørgsmål må du altså ikke stille, det vil jo svare til at skulle vælge mellem bacon og pulled pork :p Der er så mange gode retter, så det er svært at vælge...

    SvarSlet
  6. I vores familie er vi helt vildt glade for din opskrift på is lavet på kondenseret mælk. Den tager kegler hver gang. Vi svinger lidt imellem om det nu er rababer eller jordbær is, der er bedst. :-)

    Hvis jeg er heldig kunne jeg godt tænke mig de 2 lyse fade.

    SvarSlet
  7. Jeg ønsker mig det grønne fad 330x40mm og det turkise 315x55 mm.

    Min yndlingsopskrift fra bloggen er verdens bedste brød - har bagt det utallige gange og i mange lækre varianter, men din is på kondenseret mælk er en stærk "runner up" :-)

    SvarSlet
  8. Sådanne to fade måtte godt bo hos mig.
    Et orange og et turkis ville være perfekt.

    I forhold til opskrift, er det alt hvor du bruger en römertopf, idet jeg købte en sidste år.. og har manglet inspiration til at bruge den, indtil jeg fandt din blog :) - Hvis jeg absolut skulle vælge en favorit er det nok din "Duck Au Vin"

    SvarSlet
  9. Den opskrift, jeg elsker mest fra bloggen, er sært nok rødbedechutneyen. Den er blevet et fast indslag på julemenuen, og jeg giver altid dig "skylden" :) Tak for god inspiration!
    Jeg kunne rigtig godt tænke mig det sorte fad, 300x70 mm, og det lavendelblå fad, 330x40 mm.

    SvarSlet
  10. Hej klidmoster.....

    sikke nogle fine fade (hvis jeg er heldig så kunne jeg tænke mig et hvidt og et grønt fad )så jeg krydser fingre. Mine yndlings var sidste sommer dine forskellige is lavet på kondenseret mælk bla,med. lakrids, men ellers er du til stor inspiration tak for det . ps tillykke med en veloverstået rund dag. Kh. Ingelise Thomsen

    SvarSlet
  11. Har gået og kigget på de sorte fade. De er tilpas anderledes end hvad man (dvs. jeg) normalt ville have i tankerne, og de røg også på min ønskeliste til fødselsdag. Men gavekurven blev fyldt af andre lækre gaveønsker :-)

    Synes dog rigtig godt om Mano fad sort 300x70 og Mano fad Turkis 315 x 55.

    At bede om at udpege en yndlings opskrift er jo en nål i høstak :-) Men jublem ville ingen ende tage over pulled chicken hos hverken børn eller voksne. Og så laver vi ret ofte kartoffel vaflerne, da det er den måde mine børn kan "narres" til, at spise kartofler :-) Men kunne blive ved med at vælge og vrage, men lige de to som står i lighedstegn med yndlings lige her og nu :-)

    KH Helle

    SvarSlet
  12. Min absolutte yndlingsopskrift er naturligvis lakridsisen:

    http://klidmoster.dk/2012/04/den-ultimative-lakrids-is.html

    Hvis jeg er heldig, kunne jeg tænke mig fade i hhv. hvid og lavendelblå.

    Knus til dig :-)

    SvarSlet
  13. Uha det er jo svært at vælge - men jeg ville nok vælge: turkis 315x55 og sort 300x70 :)


    din tex mex hotdog har vi brugt rigtig meget herhjemme så jeg vil sige at det er min favorit :D

    mvh Maibritt

    SvarSlet
  14. Årh manner, hver gang jeg skal lave noget, jeg ikke har prøvet før, ryger jeg jo herind for at blive klogere...men all time favoritten er nok cheesecake, den du lavede med kirsebær og lidt med jordbær pour moi, det er nok den, jeg mest har lavet. Og har savlet mest i tastaturet over!
    Når det kommer til Kähler, er Mano-serien bare så lækker! De der bløde former, uh, det kan jeg lide. Allerbedst kan jeg lide den violette skål og det store fad i sort. Prøv lige at forestille dig noget mørkegrøn salat med knaldrøde frugter i sådan et sort fad!

    SvarSlet
  15. Skøn give away :D

    Min yndlingsopskrift hos dig Moster Klid (og der er mange, nogle af dem testede, andre er stadig på min bucket-list) er denne:

    http://klidmoster.dk/2012/06/mazarinkage-med-kirsebr-og-hvid.html

    Elsker din smumsede mazarin kage :D

    Hvis lykkens gudinde skulle finde på at smile til mig, er det disse 2 fade jeg har forelsket mig i:

    Lavendelblå 330x40

    og

    Turkis 300x70

    Hav en dejlig dag :)

    SvarSlet
  16. Hej :)

    Og jeg skulle være så heldig vil jeg gerne have de to forskellige fade i hvid. Jeg har svært ved at vælge en af dine opskrifter, da jeg er vild med de fleste. Men især dine "stop-spild-af-mad" opskrifter er jeg glad for, da de er inspiration til mit eget køleskabs indhold. Og så måske lakridsisen fra sidste år. Den er jeg afhængig af.

    SvarSlet
  17. Lækker give away! De gode ting er værd at vente på :)
    Hvis jeg er heldig, så vil jeg gerne have disse to: Mano Fad Lavendel Blå og Mano Fad Turkis.
    Min favoritopskrift er denne:
    http://klidmoster.dk/2011/01/en-kop-kage.html
    Total genialt til at stille den lille, her-og-nu-men-butikkerne-har-lukket kagesult :)
    Deler den lækre give away på FB og håber at det giver god karma :)
    m_hoej20(ad)yahoo.dk

    SvarSlet
  18. Skøn giveaway :-) Jeg er helt forelsket i det grønne (330x40 mm) og det turkise (315x55 mm).

    Jeg har brugt din opskrift på pulled pork utallige gange og den bliver lige god hver gang.

    Og så er jeg også helt vild med dine bacon udskejelser - bacon cookies og bacon trøfler!


    SvarSlet
  19. Hej Klidmoster. Skønt du igen har overskud og sikken en måde at "fejre" det på :-) Min yndlingsopskrift lige nu er æblegrisen. Elsker når mad kan laves simpelt. Og den fungerer også helt ok med rababer fra haven i stedet for æbler. Fadene synes jeg er fede, men jeg har nok, så hvis jeg vinder vil de blive til min datter, der har manokopper i forvejen. Tror hun ville blive virkelig glad for de her:

    Mano Fad Hvid



    Pris:

    DKK 299,00



    Bredde:

    315 mm



    Højde:

    55 mm
    Mano Fad Hvid



    Pris:

    DKK 249,00



    Bredde:

    300 mm



    Højde:

    70 mm

    SvarSlet
  20. Huha sådanne lækre ting de har givet dig, og vil give os muligheden for at vælge...

    Jeg synes absolut bedst om de turkise og creamy fade, begge 315x55...

    Og hvad min favoritopskrift er... bum bum bum... ja, jeg ville jo helst svare dine opskrifter lavet af rester... skal jeg vælge en spesifikt, så skal det helt klart være din Osso Buco....

    SvarSlet
  21. Sikke en dejlig give-away.

    Du laver jo utallige inspirerende opskrifter, men jeg er især glad for dine salte cheese cakes, som jeg helt sikkert skal have afprøvet en dag, når der skal bruges en spændende forret.

    Orange 300x70mm
    Turkis 315x55mm

    SvarSlet
  22. Lækker lækker give-away. Jeg ville vælge det sorte og det lavendelfarvede fad. Elsker mange af dine opskrifter og rabarberisen er super. Sætter også stor pris på dine stop-spild-af-mad opskrifter.
    Anne K

    SvarSlet
  23. Kopkagen bruges jævnligt men din juleand lavet over te reddede min juleaften. Den opskrift er min ynglings - selvom den kun bliver brugt til jul.
    Og så er der alle dem, jeg venter på at opdage er mine ynglingsopskrifter ;)

    Mano Fad Lavendel Blå
    Bredde: 330 mm
    Højde: 40 mm

    Mano Fad Hvid
    Bredde: 315 mm
    Højde: 55 mm

    SvarSlet
  24. Min yndlingsopskrift er din Duck au Vin!
    Hvis jeg vinder vil jeg gerne have lavendel blå og grøn i 330x40 :)

    SvarSlet
  25. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  26. uhh, jeg gad godt vinde det lavendelblå (330x40) og det creamy brown (315x55)...

    ... og jeg er ret vild med dine ABT - Atomic Buffalo Turds :-)

    SvarSlet
  27. Hej moster Klit- klat:)

    Rigtig gerne grøn fad 330x40 og det turkise 315x55.

    SvarSlet
  28. Måske en simpel lille ting, men er helt vild med din wedge salad.
    Mano fad turkis 315x55
    Mano fad sort 300x70
    Yokopop1975@hotmail.com

    SvarSlet
  29. Jeg kunne godt tænke mig et stort turkis fad og et lile grønt.

    Og så er det jo på grænsen til det urimelige at skulle vælge en opskrift. Det kan jeg slet ikke.

    Jeg vælger alle dine stop spild af mad-retter. Af gode grunde har jeg ikke fulgt en af dem slavisk, og har derfor svært ved at vælge. Jeg vil dog bruge lejligheden til at fortælle, at de er virkelig gode som inspiration.

    SvarSlet
  30. Åh moster, dine bacon chocolate chip cookies var noget af det allerbedste!

    De to største hvide fade er bare så smukke - 330/40 og 315/55.

    Kram

    SvarSlet
  31. De er rigtig fine... jeg ville ønske mig et stort og et lille lavendel farvet fad.
    Mange hilsner fra Charlotte
    folmer@posgaard.com

    SvarSlet
  32. Uhm, det må være The Real Deal Nachos a'la Memphis Roadhouse.. Lige til en kold vinteraften i stuen foran pejsen, men skal også afprøves en lun sommeraften i haven inden længe.
    Hvis jeg vandt ville jeg vælge Mano fad og Mano skål begge i hvid :)

    SvarSlet
  33. De to Mano fade i hhv. turkis og lavendel ville i allerhøjeste grad pynte herhjemme, hvad end de prydes af muffins, asparges, salater eller pulled pork! .)

    Der krydses kropsdele!

    SvarSlet
  34. Jeg er vil med din Trækkergris marineret i æblemos. Det er en meget let og velsmagende måde at lave en dansk version af pulled pork på.
    Hvis jeg vinder vil jeg gerne have et Mono fade i turkis et højt og et lavt

    Mvh
    Lars Flindt Pedersen

    SvarSlet
  35. Det skulle så være to fade i str. 330x40 - et i hvidt og et i grønt!

    Min yndlingsopskrift, som også blev brugt i DK i den forgangne påske er den langtidsstegte lammekølle med ramsløg fra påsken 2011. Den er indbegrebet af påskemad for mig - især fordi man ikke kan finde ramsløg hernede. Så jeg bestilte alle ingredienserne så de lå klar, da jeg kom hjem for at kokkerere!

    SvarSlet
  36. Jeg ELSKER Kähler og mangler helt sikkert at tilføje et par fade til min samling:)

    Jeg vil ønske mig de her 2:
    Mano Fad i Lavendel Blå (Højde 40 mm)
    Mano Fad i Creamy Brown (Højde 55 mm)

    Salater vil bare være sååå smukke på fadene med de fine farver og former..


    SvarSlet
  37. Jeg er rimelig vild med Mano Skål Violet
    men den er jo udsolgt...såååå....Mano Fad Grøn
    (den lave)+Mano Fad Turkis
    (den høje).
    Og det indlæg jeg vender tilbage til er det om appelbutter: http://klidmoster.dk/2011/10/krydret-blesmr-apple-butter.html

    SvarSlet
  38. Jeg kunne godt tænke mig det grønne fad, da det er samme farve som mine køkkenvægge, og det høje turkise, så jeg ikke får oversvømmelse i ovnen :-)

    Yndlings ret er klart kyllingen med smør og krydderurter under skindet. Elsker simpelt hen kylling ;-)

    Og jeg har et par andre opskrifter i kikkerten.

    SvarSlet
  39. Jeg kunne RIGTIG godt tænke mig at vinde de to turkise fad, jeg ELSKER kähler, men er "desværre" på su, så det bliver ikke til så meget fra mærket herhjemme.

    Jeg kan desværre ikke vælge bare én opskrift, men jeg er vild med dine "stop spild af mad" opskrifter og den måde du kan få én kylling til at række. Du er meget inspirerende :-)

    SvarSlet
  40. Hvidt fad - så er det besvaret.

    Opskrift? Hmm, Bacon Explosion fungerede rigtig godt!!

    SvarSlet
  41. Min yndlingsopskrift er helt klart din fyldte svinekotelet på skaft med gnocchi. Den er stor favorit herhjemme.
    Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, skulle det være det grønne fad og det turkise :)

    SvarSlet
  42. Kære Malou - jeg er forholdsvis ny følger (fra marts), men nyder dine lækre og mundvandsdrivende opskrifter + inspiration til "genbrug" af mad :) Det er jo alt for svært at vælge bare een favoritopskrift, men en af de seneste jeg virkelig savlede over, var din Langtidsstegt lam som hjemme i Indien http://klidmoster.dk/2012/04/langtidsstegt-lam-som-hjemme-i-indien.html
    <3 lam!

    Skulle jeg være så heldig at vinde et af de ultraskønne Kähler fade (vi har selv tallerkener i Mano-stellet), så vil jeg ønske mig:
    Mano Fad Turkis (Varenr. 12368) og Mano Fad Hvid (Varenr. 12360). :)

    SvarSlet
  43. Jeg ville elske at få lidt farver i mine eller ret så hvide køkkenskuffer.

    Og selvom din Mazarin kage ikke passer i faconen til disse smukke fade, skal jeg nok få den bagt og anrettet på ét af fadene :-)

    Ønsker mig rigtig meget

    Mano Fad Turkis, 315 mm
    Mano Fad Hvid, 330 mm


    Kh en anden moster

    SvarSlet
  44. Uhada, jeg har brugt http://klidmoster.dk/2009/11/contit-de-canard.html til mere end bare and, den har også dannet grundlag for en omgang confit-de-kyllingelår der endte som en stor succes - det må være favoritten.

    Mano Fad Orange og Mano Fad Sort tror jeg ville passe godt ind derhjemme :)

    SvarSlet
  45. Freja lyno hansen:

    Min yndlingsopskrift er helt klart Mac n' cheese! Havde aldrig prøvet opskriften før, men i sidste uge manglede jeg noget seriøst comfort food til tøsefilm og bobler, så jeg prøvede opskriften! GENIALT! Skal lave den igen i aften, vil denne gang følge din fornyede opskrift, og måske tilsætte lidt grønt... hmm, den må jo ikke blive for sund...

    Angående fadende, ville jeg helst have
    Mano Fad Hvid og mano fad sort med låg :D

    SvarSlet
  46. Ååååhhh, Malou, der er jo så mange yndlingsopskrifter. Din lakrids-is på kondenseret mælk, alle opskrifterne med indisk inspiration, pulled pork, kop-kagen - - men lige for tiden er det store hit herhjemme de lækre ruller fra din dag i Masterchef-køkkenet. Mmmm, rigtig sommermad og herlige thai-smage.

    Jeg ønsker mig Mano Fad Grøn 330 mm og Mano Fad Hvid 315 mm.

    Med tak fra en ivrig læser.

    SvarSlet
  47. Beloved giveaway! Kähler er så smukt! Hvis jeg nogensinde skulle gå hen og vinde, så ville jeg ønske at jeg fik Manofadet i hvid og turkis :-)

    Efter 10 minutters søgen på din blog (jeg er ny - tilgiv mig!) fandt jeg noget der lige var mig: DIN MAC'N'CHEESE VAFFEL! :-D Sådan nogle snasketing, som ingen troede fandtes, er virkelig mig! Men i første omgang må jeg nok hellere prøve at lave almindelig mac/cheese. (Kunne i øvrigt også godt lide opskriften fra i går :-D)

    - Malene

    SvarSlet
  48. Fine sager :-) Hvis jeg skulle være heldig, så det Creamy Brown og det Grønne fad.

    Min yndlingsopskrift er denne nudelsalat:

    http://klidmoster.dk/2012/05/kold-nudelsalat-med-peanutdressing.html

    SvarSlet
  49. Min ynglingsopskrift som jeg vender tilbage til igen og igen er din pragtfulde

    Relish - med agurker, peberfrugter og sennep.

    Den smager skønt, også blot på et groft stykke rugbrød. Bruger også relishen som værtindegave.

    Kunne godt tænke mig et Manofad i grøn samt lavendelblå.
    Hilsen Charlotte

    SvarSlet
  50. Jeg har prøvet flere opskrifter, men jeg har nok lavet knuste kartofler a la salt&vinegar flest gange. Jeg vil gerne finde de to turkise fade. De' så fiiiine! :-)

    SvarSlet
  51. Jeg ville gerne have fingrene i et sort og et turkis fad - et i hver str.
    Min yndlingsopskrift må bestemt være din koldskål med hyldeblomst, findes der noget lifligere en varm sommerdag? Tror det ikke:-)

    SvarSlet
  52. Øjjj, mit liv vil helt sikkert blive en lille smule bedre med to Mano fade (turkis + lavendel) i mit køkken.

    Min yndlingsret fra din blog er kyllingen med smør og krydderurter under skindet - what's not to like?? :-)

    XXXXX

    SvarSlet
  53. Jeg er rimelig ny følger af din dejlige blog :) Og hold da op hvor er der mange lækre opskrifter.... Min favorit er indtil videre "En kop kage". Super smart, nemt og smager rigtig godt :-)

    Hvis jeg skulle være så heldig, ønsker jeg mig 2 hvide fade:
    - størrelse 315 x 55
    - størrelse 330 x 40

    succes@mail-mig.dk

    SvarSlet
  54. Jeg vil rigtig gerne vinde 2 af de store, orange fade.
    Min yndlingsopskrift fra bloggen er også orange - det er nemlig din tomatsauce med smør, som jeg gerne reklamerer for - både på min egen blog og overfor alle, der vil høre på det. Den smager så godt :-)

    SvarSlet
  55. Hvis jeg skulle blive den heldige, ønsker jeg mig:
    Mano Fad Orange
    Mano Fad Turkis

    Yndlingsopskriften er de vietnamesiske forårsruller...det er lykke i bid-form at spise sådan én :)

    SvarSlet
  56. Min favoritopskrift må være falafelvaffel. Dem laver vi som tilbehør i stedet for brød til fx chili con carne. En anden er is på kondenseret mælk. Har lavet isen i utallige variationer, med bær fra haven, men også pepermynte. Super lækkert.
    Hvis jeg skulle gå hen og vinde, skulle det være det orange fad og det sorte fad.

    SvarSlet
  57. Mano Fad Hvid
    Pris: DKK 249,00
    Bredde: 300 mm
    Højde: 70 mm
    Mano Fad Creamy Brown
    Pris: DKK 299,00
    Bredde: 315 mm
    Højde: 55 mm
    De to er mine yndlings og af opskrifter fra dig, så må det være noget indisk som fx denne opskrift http://klidmoster.dk/2013/02/spicy-indisk-mulligatawny-af-gule-rter.html da jeg virkelig er en sucker for alting stærkt og med karry...

    SvarSlet
  58. Hvid 330/40 og creamy Brown 315/55
    ndlingsopskrift: strawbery cheesecake isen......
    major-minx@sol.dk

    SvarSlet
  59. Hvis jeg er den heldige vinder, kunne jeg godt tænke mig det flotte orange fad 300 x 70 mm og det flotte sorte fad 300 x 70 mm.
    Din opskrift på is lavet på kondenseret mælk - er absolut den bedste opskrift. Mums.

    SvarSlet
  60. Åhhh Malou - at vælge kun een ynglingsopskrift er jo helt umuligt. Der er dog nogen som jeg vender tilbage til gang på gang, f.eks. pulled pork, dine isopskrifter, specielt med kondenseret mælk, og selvfølgelig da du lavede ABT'er.

    Jeg er vild med Mano-serien og skulle jeg være den heldige ville jeg være lykkelig over at eje et sort og et hvidt fad (300x70 mm).

    Mange hilsner
    Anja RV
    anja@bitnisse.net

    SvarSlet
  61. Hej! Og tillykke med fødselsdagen - og wau en lækker give away!

    Jeg ønsker mig fade, skulle jeg være så uforskammet heldig; turkis og grøn....

    Ynglingsopskrift, helt klart vietnamesisk sommerruller..

    SvarSlet
  62. Uhh de er SÅ fede de fade. Og kedeligt nok ville jeg vælge begge i hvid, men i to forskellige størrelser. Og dét fordi jeg har frokosttallerknerne i samme serie i flere forskellige farver, men samtidig også har bla mega muselmalede tallerkner, på den måde ville fadene passe til både det ene og det andet.
    - Så ville de i øvrigt se pivfrække ud på mit sorte spisebord ... ;-)

    Min yndlingsopskrift af dine?? Det er jo nærmest umuligt. Men skal jeg vælge, så må det blive dine tundeller, da det faktisk er nogle jeg vender tilbage til igen og igen. Og fordi de har inspireret mig til at lave min egen version.

    Tak for lækker give away, og tak for inspiration!

    SvarSlet
  63. Min yndlingsopskrift er enten den der fancy kage, du lavede efter inspiration fra cofoco. Den var simpelthen så smuk. Ellers vender jeg altid tilbage til din pulled pork og eeeelsker når du leger/lever Stop spild af mad!

    Jeg er vild med Mano fadet i lavendelblå og Mano skålen i dusty yellow!

    SvarSlet
  64. De to Turkise fade og yndlingsopskriften er de der crispy saltnvinegar kartofler .... Elsker saltnvinegar nu men da jeg boede i uk var mine smagsløg desværre ikke så avanceret som nu. Med venlig hilsen Susanne Gram Sørensen, viby j

    SvarSlet
  65. Jeg ønsker mig det fine mano fad i hvid (højde 40 mm) og turkis (højde 55 mm).

    Min yndlingsopskrift er den her brownie - en overdådig blanding af alt det gode!
    http://klidmoster.dk/2013/01/overkill-brownie.html

    :-) Lise

    SvarSlet
  66. Hej Malou,

    Uh de har bare så meget fint for tiden hos Kahler... Jeg ønsker mig Mano fade i hvid og lavendel 55 mm :o)
    Der er mange yndlingsopskrifter, men en af dem er "lam somn hjemme i indien" - det tror jeg var det du kaldte retten, og jeg bruger stadig ofte krydderisammensætningen som inspiration.

    Klem fra Lene (leneogbo(a)mail.dk

    SvarSlet
  67. Hejsa..

    Dejlig give away. Og skulle jeg være så heldig at vinde, så ville jeg vælge:
    Mano Fad Orange
    Mano Fad Turkis

    Min yndlings opskrift er Belugalinser i godt selskab.

    Hav en dejlig dag
    Hilsen Louise - loan23@sporty.dk

    SvarSlet
  68. Sikken en skøn konkurrence!
    Jeg er vild med dine mange og meget forskellige opskrifter, men én kategori jeg altid synes er ekstra sjov at se dig udforske er StopSpildAfMad. Du kan trylle rester om til lækre nye retter, som ingen anden kære Klidmoster! :)
    For tiden er jeg helt vild med vietnamesiske rispapirsruller, og de er jo også perfekte til en rest salat og en rest kold kød.
    Din opskrift på reste-forårsruller er toplækre, og det må være min ynglingsopskrift her fra for tiden. -Selvom det er svært at vælge mellem så mange lækre opskrifter! :)
    http://klidmoster.dk/2013/04/vietnamesiske-sommerruller-i-miniformat.html

    De to fade jeg synes er flottest og helst vil vinde er:
    Høj Mano fad orange
    Lav Mano fad turkis

    SvarSlet
  69. Jeg er ultra klassisk (eller konservativ) om man vil, så det skulle være disse to vidunderlige hvide fade: http://www.kahlerdesign.com//images/products_hr/12369.jpg http://www.kahlerdesign.com//images/products_hr/12360.jpg

    Med hensyn til min yndlings opskrift så er det jo noget nær umuligt at vælge. Jeg faldt dog over din baconmarmelade igen den anden dag, og jeg synes, at den opskrift opsummerer perfekt hvem du er og hvor gakket og vild din blog er. Derfor er det den mit valg falder på!

    /Anne

    SvarSlet
  70. Årh en lækker give away :)
    Jeg er helt vild med dem i tyrkis.Og en af mine yndlings opskrifter er denne :
    http://klidmoster.dk/2013/05/vietnamesiske-tigerrejer-ala-masterchef.html :)

    SvarSlet
  71. Yndlingsopskrift, af dem der er prøvet må være denne:
    http://klidmoster.dk/2011/08/paradisisk-lakridsis-pa-kondenseret-mlk.html

    Jeg ELSKER Paradis lakridsis' milde smag - og fantastisk at kunne lave næsten tilsvarende selv :)

    Jeg ønsker mig det fine Mano fad i lavendel blå til at servere lækre salater til grillmaden og så vil det høje Mano fad i tyrkis se brændgodt ud sammen med.

    Tak for en skøn blog med god inspiration - du gør det godt :)

    SvarSlet
  72. http://klidmoster.dk/2011/10/risotto-med-grnkal.html
    Uhmmm, grønkålsrisotto!

    Mit køkken ønsker sig Mano Fad i hhv. turkis og lavendel blå :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. HIlsen Line M, for filan da!

      Slet
  73. Farven turkis er lige mig :-)
    Den næste af dine mange skønne opskrifter jeg skal smage er pariserbøf fra Texas ;-D...håber bare at jeg kan få fingrene i den lækre ost :-)

    SvarSlet
  74. Lavendel og turkis er mine yndlings! Elsker kähler, det er så smukt og "blødt"! De står faktisk allerede på min ønskeliste. <3

    Åh Klidmoster, jeg kan umuligt vælge. Men ligesom har en en svaghed for bacon! Så helt sikkert dine bacon-chokoladetrøfler som er så underlig og LÆKRE! Dine chili poppers med bacon og ost er jo guddommelige, den har min bror og jeg spist i store mængder!!! Og noget jeg glæder mig ufattelig meget til at prøve er dine "masterchef rejer" de ser så sindsygt lækkert ud, lige en opskrift jeg har manglet!

    SvarSlet
  75. Uuuuh, jeg vil blive meget glad for Mano Fad Hvid 330x40 og 315x55 - og det var så den (forholdsvis) lette del af det.

    Og så bliver det ikke bare svært, men RIGTIG svært - at vælge én Klidmoster-opskrift. Jamen for p..... Malou, der er så uendeligt mange vidunderlige opskrifter. Det kunne sagtens blive en af dine kondenserede is-typer, langtidsstegte lammekølle, pulled pork eller.... Men det må blive en opskrift, som jeg har imponeret gæster med (med kildeangivelse, sæ'føli :-)), som smager så englene synger, og som er utrolig smuk: Cheesecake med hytteost, røget laks og persillegele.

    SvarSlet
  76. Mano Fad Hvid
    Pris: DKK 249,00
    Bredde: 300 mm
    Højde: 70 mm
    &
    Mano Fad Hvid
    Pris: DKK 299,00
    Bredde: 330 mm
    Højde: 40 mm

    Opskrifter, pyhh du har mange, men da jeg er højgravid og lige pt går og venter på en lille fidus der skal komme NU og har totalt crumble craving så må det blive denne http://klidmoster.dk/2012/05/rabarbercrumble-med-anis-marcipan-og.html med en god klat is ;) MUUUUMS!!!!

    SvarSlet
  77. Ajjj- du ved jo helt ærligt godt, at når man elsker mad, så kan man slet ikke vælge kun én yndlingsopskrift- der er så mange fantastiske opskrifter på din blog! Men jeg elsker din utroligt smukke Fennikel-æblesalat med juveler...og jeg ville være vild med et stort grønt fad og et mindre i turkis- har været vild med dem siden de kom frem.
    Kh Sara

    SvarSlet
  78. Hrm, yndlingsoppskrifter... Det er godt nok svært;) Jeg bruker mye bloggen for tips her i Århus - samt stopspildafmad... Men jeg er generelt sett også meget glad for bøf-oppskriftene. Og "alt i ett" gryter... Eller isen... Eller alt med bacon...
    Jeg vender sq tilbake til siden om og om og om igjen;)
    Men aller-aller beste oppskrift må vel være den super-simple "Mexikansk natmad med æg og røget ost" - Mums;)

    Af fad... hrms...
    Mano fad grøn; 330*40 og Mano fad turkis; 315*55

    SvarSlet
  79. Hvor ville det være fantastisk, at vinde sådan to smukke fade!

    Mano Fad Grøn

    Bredde:
    330 mm
    Højde:
    40 mm

    Mano Fad Turkis

    Bredde:
    315 mm
    Højde:
    55 mm

    Jeg har som alle de andre også svært ved, at vælge én ret ;-) Men nu da rabarber sæsonen er her, så er din lækre crumble med anis, marcipan og hvid chokolade det der kommer på bordet hver gang, der skal laves dessert, hvad enten det kun er til os selv eller noget vi skal ha med ud. Jeg bruger faktisk opskriften hele året og bruger også hindbær, jordbær, blåbær og æbler i stedet for rabarber, når de ikke er til, at få mere :-) Og crumblen ville jo bare se endnu mere lækker ud i et fint fad :D
    Mvh Maria L. Jessen
    mariajessen@yahoo.dk

    SvarSlet
  80. Èn yndlingsopskrift?? Det kan man da ikke.... Men jeg er vild med dine tekniske forklaringer, fx hvordan man pakker en forloren hare ind i bacon eller hvordan man laver en butterflied kylling eller.... Jeg er også vild med din lakridsis :-)

    Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så kunne jeg da frygtelig godt tænke mig to hvide Mano Fade 330x40 og 315x55
    Knus
    Tine

    SvarSlet
  81. Hvis jeg skal vælge en yndlingsopskrift må det være din Bacon Explosion. Min kæreste er stor baconfan og vi har hygget os enormt meget med at lave dine opskrifter med bacon. Eksplosionen har været et stort hit - og er det der bliver lavet, når kæresten skal imponere. Super festmad til et SU-venligt budget :)
    Hvis jeg skulle vinde, vil jeg gerne have to hvide Mano fade (med den høje kant (300x70).

    SvarSlet
  82. Jeg glemmer aldrig din Fancy Cheesecake. Det er den smukkeste cheesecake jeg nogensinde har set. Og med chokoladefyldte hindbær. Det er smukt!

    Mano fad lavendelblå 330mm
    Mano fad tyrkis 315mm

    Vh
    Charlotte G

    SvarSlet
  83. Hmmmm det er jo SVÆRT!!!!! Jeg er tosset med din Wedge Salat :D YUMMIIIIII :D

    Hvis jeg er heldig ønsker jeg dette http://www.kahlerdesign.com//images/products_hr/12362.jpg og dette http://www.kahlerdesign.com//images/products_hr/12370.jpg <3

    Kh Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

    SvarSlet
  84. Jeg elsker hele din tilgang til Stop spild af mad og meget af det du skriver i den kategori kommer med hjem. Særligt vild er jeg med når du tweaker klassikere for at passe til dine rester.
    Derudover er jeg også vild med dine tekniske forklaringer, der gør det hele meget mere simpel hjemme i mit køkken.

    Jeg vil dog gerne indrømme at din mac'n'cheese med fyld ringer helt oppe i toppen hos mig - herhjemme er det en klassiker og det nye vil være helt i tråd med os.

    Hvis jeg skulle være så heldig at vinde ville jeg elske at få det lavendelblå og det grønne fad.

    SvarSlet
  85. Bedste opskrift: Du har lært mig at langtidsstege, så feks denne: http://klidmoster.dk/2013/03/langtidsstegt-lammeklle-i-romertopf.html

    Jeg ønsker mig turkis og lavendelblå - i hhv 40 og 55 m. De er super smukke!

    SvarSlet
    Svar
    1. Mystisk - jeg loggede da ind... Nå; jeg hedder Liv!

      Slet
  86. mano fad grøn 330mm
    mano fad turkis 315mm

    din beef wellington ser super lækker ud - har altid haft lyst til at prøve det, måske tiden snart er inde ;)

    SvarSlet
  87. Nøj en lækker give away jeg elsker de fade vil så gerne eje dem.
    Jeg kunne godt tænke mig disse to her:
    Mano Fad Hvid
    Bredde: 330 mm
    Højde:40 mm

    og

    Mano Fad Hvid
    Bredde: 315 mm
    Højde: 55 mm

    Yndlings opskrift fra din blog er denne her:
    http://klidmoster.dk/2012/08/spicy-taco-med-rget-ost-og-guacamole.html
    Jeg er ret glad for mexicansk mad

    -Anette

    SvarSlet
  88. Hej Malou! Dejligt med en give-away, hihi.
    Jeg følger interesseret med i alle dine opskrifter, men jeg er specielt glad for din hokkaidogratin, dine stop-spild-af-mad pizzaer, dine canneloniopskrifter og dine opskrifter på is(det med kondenseret mælk er jo genialt!)

    Hvis jeg var så ufattelig heldig at vinde, kunne jeg godt tænke mig
    Mano Fad Sort og Mano Skål m. Låg Sort
    Pris: DKK 249,00 Pris: DKK 249,00
    Bredde: 120 mm Bredde: 300 mm
    Højde: 60 mm Højde: 70 mm

    Du skal (igenigen) vide hvor meget jeg værdsætter din blog. Jeg ved, at det virker som om jeg fedter for præmien, men det er virkelig ikke tilfældet.
    Jeg tjekker din blog op til flere gange på dagen og bliver meget inspireret af dine lækre kreationer og billeder. Jeg prøver selv at få en blog op at stå, og har dig i tankerne, når jeg skriver indlæg. Tak.


    Kh Sidsel (stadig 14 år ;-))

    SvarSlet
  89. Min yndlingsopskrift af dine er lige pt er din skønne sommerfuglekylling, med frisk lime og fræk lakrids. Den er fantastisk lækker.
    Hvis jeg skulle være heldig så kunne jeg godt tænke mig

    Mano Fad Sort 300x70 mm og
    Mano Fad Hvid 315x55 mm


    Jamilla Jørgensen
    Birkum@msn.com



    SvarSlet
  90. Min yndlingsopskrift er klart din falafelopskrift, nomnomnom.
    Jeg ønsker mig fadet i orange 300x70mm og fadet i hvidt 315x55

    SvarSlet
  91. Mano Fad Turkis
    Varenr. 12370
    +
    Mano Fad Lavendel Blå
    Varenr. 12361

    De farver & former er bare så appetitlige. :P

    SvarSlet
  92. Min yndlingsopskrift må være: Banana Bread French Toast. Mums !!
    Hvis jeg skulle være så heldig:

    Mano Skål Dusty Yellow 225x200 mm

    Mano Fad Creamy Brown 315x55mm

    Mvh Eva (eva_vejlstrup@hotmail.com)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja da, sådan to smukkerter må gerne bo hjemme hos mig, og jeg er 100 på, at samlivet bliver lykkeligt.

      Hilsen Kirsten

      Slet
    2. Kisser - Du skal lige huske at svare på begge spørgsmål for at deltage ;-)

      Slet
  93. Vandmelonssalat med rødløg... Nøj hvor skal den rå spises igen i denne sommer.

    Mano Skål Violet 225x200 mm
    Mano Fad Lavendel Blå 330x40 mm

    SvarSlet
  94. Min yndlingsopskrift er helt klart på syltede drueagurker!De smager himmelsk, og den er her !

    http://klidmoster.dk/2010/09/syltede-drueagurker-x-2.html

    Jeg ville elske at eje disse to Mano fade :D

    Mano Fad Lavendel Blå
    Bredde: 330 mm
    Højde: 40 mm

    Mano Fad Hvid
    Bredde: 330 mm
    Højde: 40 mm

    Kram,
    Helle Løvkvist

    SvarSlet
  95. Tror aldrig jeg har lavet en af dine opskrifter 100%
    Har ændret efter smag og (vigtigst) hvad der lige var i køleskabet/skabet..
    Der er lavet mange variationer af dine is.

    (Sort fad og yellow skål)

    Line Jeppesen
    Line.lybker.jeppesen@skolekom.dk

    SvarSlet
  96. Jeg er generelt ret glad for dine opskrifter på is. De er SÅ lækre! Særligt er jeg ret forelsket i din lakridsis.. Mums! Flere af de forskellige vafler er dog også lavet med stor succes.

    Jeg ønsker mig:
    Mano Fad Lavendel Blå
    330 mm * 40 mm

    Mano Fad Grøn
    330 mm * 40 mm

    Christina, christinabonke@hotmail.com

    SvarSlet
  97. Min yndlingsopskrift er Duck au vin.

    Hvis jeg er heldig ønsker jeg mig:
    Mano fad hvid 315x55
    Mano fad hvid 330x40

    lene_mondrup@yahoo.dk

    SvarSlet
  98. Jeg elsker dine Römertopf opskrifter og den her er rigtig god, http://klidmoster.dk/2011/01/pulled-beef-af-oksetykkam-i-romertopf.html , jeg elsker også dine kreative indslag på stop-spild-af-mad men nu skal man jo vælge..
    Jeg ville ønske mig
    Mano Fad Turkis
    Bredde: 330 mm
    Højde: 40 mm
    og
    Mano Fad Sort
    Bredde: 300 mm
    Højde: 70 mm
    Tak for en dejlig blog :)

    SvarSlet
  99. Jeg er blevet meget inspireret af dine kylling opskrifter hvor du illustrere hvor mange måltider man får ud af en dejlig øko kylling! Her kan især kylling i Römertopf (har blandt andet lavet den med hyldeblomst) nævnes som min store inspirationskilde, det sprøde kyllingeskind og den mere orientalske kylling.

    Så tak for den dejlige inspiration og de velmenende råd om dyrevelfærd og madspild, som jeg deler din passion for!


    Jeg ville elske at anrette på disse fade: <3

    Mano Fad Turkis
    Bredde: 315 mm
    Højde: 55 mm

    Og

    Mano Fad Turkis
    Bredde: 300 mm
    Højde: 70 mm

    SvarSlet
  100. Du har så mange lækre opskrifter, at jeg næsten ikke kan vælge en yndlings! Og dog, for én jeg bliver ved at vende tilbage til, er blåbærpandekagerne - de smager fantastisk, og hele familien elsker dem :-)

    Vinder jeg, vil jeg gerne udvide min Kähler samling med disse Mano fade.

    Mano Fad Hvid
    Bredde: 315 mm
    Højde: 55 mm

    Mano Fad Turkis
    Bredde: 300 mm
    Højde: 70 mm

    Stinne.roegild@gmail.com

    SvarSlet
  101. din pulled pork er et sikkert hit herhjemme hvergang!
    og hvis jeg var den heldige vinder, kunne jeg godt tænke mig "Mano Skål Hvid" og "Mano Fad Hvid" hvor højden er 70 mm :)

    SvarSlet
  102. Jeg kunne godt tænke mig:
    Mano Fad Turkis, 315 mm
    Mano Fad Hvid, 330 mm

    Og som så mange andre, så er jeg glad for din opskrift på pulled pork - det er en sikker vinder hver gang!

    SvarSlet
  103. Osso Buco'en med fennikel og pancetta under en sommerhimmel med lurende torden i skyen passer perfekt i den sorte 300 mm, og hvis uvejret glider over i sol skulle belugalinserne og det gode selskab serveres i den lavendelblå 330 mm. Tak for en informativ og fin blog, den inspirerer :)

    SvarSlet
  104. Denne hér give away løber af sporet frøken moster! Sjovt nok er det nemmere at vælge fade end favoritopskrift, for hér synes jeg at det sorte og det lavendelblå er flottest.

    Min favoritopskrift er hands down din ”Fancy cheesecake a'la Cofoco”. Måske ikke så Klidmoster-agtigt, antallet af bageopskrifter kontra ”rigtige” madopskrifter taget i betragtning, men når man *skal* vælge en enkelt såeh… opskriften har ligget blandt mine bookmarks i SÅ lang tid, og jeg æææælsker den! Er vild med at det tager lang tid og et væld af forskellige processer at skabe noget så smukt – og resultatet vælter altid folk bagover. Win win.

    Glade tanker fra Kristina (kristina@lemoncore.com)

    SvarSlet
  105. Det er noget af en opgave, du har sat os på, gode Malou. At vælge mellem de flere hundrede lækre opskrifter på din blog er jo noget af et projekt.
    Fordi det regner i Kbh i dag, og fordi jeg er ret tosset med vegetarmad og karrysuppe, så tror jeg, det må være denne karry-græskar-suppe
    http://klidmoster.dk/2012/10/portionsgrskar-med-hot-karrysuppe.html
    Eller en af de mange andre gode opskrifter, som måske egentlig passer lidt bedre til årstiden nu.

    Og fordi jeg åbenbart er i det vinter-farvede hjørne i dag, så drømmer jeg lidt om disse to fade:
    Mano Skål Hvid, Bredde: 225 mm, Højde: 200 mm
    Mano Fad Hvid, Bredde: 330 mm, Højde: 40 mm

    - Så er der noget både til høje og lave retter. Jeg mangler i den grad fade i mit køkken, så burde nok overveje at investere i dem, hvis jeg ikke er så heldig at vinde. De er ret så fine, de Kähler-ting.

    SvarSlet
  106. Min absolut yndlings opskrift er din sommerfuglekylling med lime og lakrids, dog vil jeg sige at din opskrift på Mac N cheese, som du næsten lige har lagt ud dælme også lyder lækker, og sagtens kunne blive en favorit herhjemme!
    Mht. de skønne Kähler fade, vil jeg gerne eje 2 stks. Turkise fade, så store som mulige (til mere Mac N cheese!) ;)
    Mvh. Pennie

    SvarSlet



  107. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde så kunne jeg godt tænke mig de 2 Mano Fad Turkis der er :)

    Mvh helena

    SvarSlet
    Svar
    1. Du skal huske at svare på begge spørgsmål for at deltage ;-)

      Slet
  108. Uh nogle smukke fade! Det er svært at vælge.
    Mine favoritopskrifter på din blog er kardemomme-snapsen og sandkagen med citron og lakrids :)

    Jeg drømmer om:
    Mano Fad Hvid
    Bredde: 315 mm
    Højde: 55 mm

    Mano Fad Hvid
    Bredde: 330 mm
    Højde: 40 mm

    SvarSlet
  109. Tror det lille turkis og det store lavendel vil passe godt ind i mit køkken sammen med den tigerrejeret, som du lavede i forbindelse med Masterchef!

    SvarSlet
  110. Jeg synes rigtig godt om din opskrift på pulled chicken.

    Plejer ikke at have heldet med mig i konkurrencer, men skulle jeg være heldig at vinde denne, kunne jeg rigtig godt tænke mig det turkise 315 x 55 cm. fad, og det lavendelblå fad.

    SvarSlet
  111. Jeg vandt kagekonkurrencen 2012 i vores andelsforening, med din strawberry cheesecake på mazarinbund. Den var væk i løbet af fem minutter, og alle elskede den - inklusiv mig selv, så det må indtil videre være favoritten. Skulle jeg være så heldig at vinde denne konkurrence også, så ville jeg elske at se det turkise fad med målene 300 mm x 70 mm, og det lavendel blå fad med målene 330 mm x 40 mm på mit spisebord.

    SvarSlet
  112. to stk violette skåle vill passe super hos mig
    pulled pork opskrift

    SvarSlet
  113. Jeg er nødt til at vælge to opskrifter...
    En af dem der rigtig ofte er inspirationen til vores aftensmad er din kylling i Römertopf. Den opskrift har lært mig en masse om at få god smag i kyllungekødet - og så er den ikke mindst min redning fordi jeg ret let kan lave hele måltidet i römertopfen og som du ved er det en stor fordel på de dage hvor ens krop ikke har det ret godt.
    Og så må kombinationen af mazarinkage og cheesecake også nævnes som en favorit - den var et stort hit til sidst
    e års fødselsdag så hjernen er allerede i blød for at finde en kage der kan overgå den i år :)

    Hvis jeg er så heldig at jeg vinder vil jeg meget gerne have det orange fad, bredde: 300 mm højde: 70 mm og det grønne fad, bredde: 330 mm højde: 40 mm

    Og så må jeg lige slutte af med at fortælle dig en af de ting der gør din tilgang til bloggen og dine opskrifter så god...

    Jeg er vild med din tålmodighed! Den måde du beskriver fremgangsmåden i dine opskrifter på gør at man kan følge med. Du bruger ikke et fagsprog der gør at os der ikke er uddannede inden for den verden ikke kan følge med - og det er super fedt! Når der bliver stillet spørgsmål er du jo lige så tålmodig - jeg kan godt lide at du gerne vil lære fra dig, at du gerne vil have at vi får succes med dine opskrifter.

    Tak for det :)

    Kram Anne-Dorte

    SvarSlet
  114. Min favorit-opskrift fra din side er: Madmuffins med brie, bacon og rosmarin...
    Hvis jeg er heldig, så ønsker jeg mig: Et Mano fad i grøn og et Mano fad i hvid - begge 40 mm høje.

    SvarSlet
  115. Det var dog en fantastisk give-away!
    Jeg er helt vild med dine egne "kop-kager". Jeg ser dem jo mange steder men din fake mazarin er lækker og ikke set før :)

    Hvis jeg skulle være så heldig kan jeg bedst lide
    det grønne fad 330*40

    og

    det turkise fad 300*70

    Tak for en god blog!

    Charlotte

    SvarSlet
  116. Lige nu elsker jeg dine rabarberopskrifter, men der er så mange andre :) Når jeg læser de andre kommentarer, bliver jeg mindet om mange af dem.

    Jeg vil elske at vinde de turkise fade :)

    SvarSlet
  117. Jeg er i forvejen helt tosset med Kähler og tror nu jeg ville vælge det grønne og det blå fad..
    Jeg har mange gode ynglings indlæg på din blog, men skulle jeg vælge må det blive æblesmøret! Jeg har lige taget hul på anden sidste glas og mine dejlige unger elsker det også :)

    SvarSlet
  118. Jeg ville elske at vinde et hvidt og et grønt mano-fad. Det ene på 315x55 mm og det andet på 330x40 mm.

    Jeg kan ikke komme med en specifik ynglingsopskrift, men jeg er vild med den inspiration du giver med dine stege-so opskrifter. Mange tak for det! I øvrigt elsker jeg din opskrift på ramsløgspesto.
    Mange tak for en dejlig blog!

    SvarSlet
  119. Nøj, hvor er de bare flotte! Fedt at det kan gå i ovenen også!
    Hvis man KUN kan vælge to fade ;-) så gad jeg godt eje det lille hvide og det store grønne mano-fad!

    SvarSlet
    Svar
    1. Husk at der skal svares på begge spørgsmål for at deltage ;-)

      Slet
  120. Jeg synes at det orange Mano-fad (70 mm højt) og det hvide (40 mm højt) er de smukkeste. Dem ville jeg gerne eje:-)
    At skulle vælge mellem dine opskrifter er jo nærmest umuligt, men når nu jeg bliver tvunget, er madmuffins med brie, bacon og rosmarin en af favoritterne.

    Hilsen Gitte

    SvarSlet
  121. Jeg ville gerne have to tyrkise Mano-fade i to forskellige højder.

    Ja du har jo så mange lækre opskrifter, men jeg har lavet din hindbærkage med mazarinbund, og den var helt suværen. Men det er én blandt mange favoritter!

    SvarSlet
  122. Kære Klidmoster :)
    Wow, jeg må sige, at jeg virkelig er faldet for din blog. Jeg er for nyligt begyndt at læse den, og den er nu min absolutte yndlings :)

    Jeg synes dine opskrifter er meget inspirerende, og jeg lever selv fuldt ud efter tanken om at mindske madspild, efter mantraet ”smid ikke smag i skraldespanden”.
    Min yndlingsopskrift er Easy Crust Chicken Pot Pie, da den er en del af stop madspild-tanken samt er en comfort food-opskrift, som jeg er vild med.
    Af de mange finde fade kan jeg allerbedst lide: Mano fad Grøn (330x40) samt Mano fad Tyrkis (300x70)

    Mvh Pernille

    SvarSlet
  123. Åh, yndlingsopskrift - det er svært! Men hmm, er svært glad for bacon chocolate chip cookies opskriften :)

    Mine to favoritfade er det grønne i 330x40 og det orange i 300x70 :)

    Mvh Maria
    mariahagen(a)live.dk

    SvarSlet
  124. Du deltager kun hvis du svarer på begge spørgsmål ;-)

    SvarSlet
  125. Jeg elsker alt du laver med bacon! Skulle sige det samme fra mine unger;)

    Ønsker mig Fadene i 315 og 330 , i turkis!

    SvarSlet
  126. Jeg er vild med din sommerfuglekylling med lime og lakrids.......uha den er god :-)

    Hvis jer er så heldig. så ønsker jeg mig vildt meget Mano fad turkis 300 mm og 315 mm.

    SvarSlet
  127. Juleand i Römertopf er en af mine mange favoritter fra din blog Malou. http://klidmoster.dk/2011/12/langtidsstegt-and-i-romertopf.html

    Synes fadene ser lækre ud og ville gerne lyse lidt op med: Mano fad creamy brown, 315 mm & Mano fad lavendel blå 330 mm.

    Hyg dig

    Frederik

    SvarSlet
  128. din peanutbuttersauce! den er su-venlig og perfekt til både nudelsalat, forårsruller og dip :-) jeg laver en kæmpe portion en gang om måneden som bliver frosset ned, så der altid er noget klar.
    hvis jeg skulle være så heldig, så ønsker jeg mig et orange fad i 300x70 og et grønt i 330x40 :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. og hov, det er fra line sakariasen, line_sakariasen@hotmail.com

      Slet
  129. Jeg kunne rigtig godt bruge et par Manofade i str. 300 mm - det sorte og det turkise vil klæde et par af mine yndlingssalater godt http://klidmoster.dk/2013/03/salat-med-syltede-rdlg-og-granatble.html

    Eller dine salat med æble og fennikel, eller...Arj, det er svært. Du har jo livretter til alle årstider...

    SvarSlet
  130. Hvor er det en skøn give away.
    Jeg ville elske at vinde de 2 turkise fade.

    Uuh, det er svært lige at finde en ynglings madret på din blog.
    Men den her er en, jeg virkelig godt vil prøve en dag http://klidmoster.dk/2012/08/koldskal-med-jordbr-lime.html

    minsodeskat@yahoo.dk

    www.dyreglad-pige.blogspot.com

    SvarSlet
  131. Krydser så virkelig meget fingre for at jeg vinder, da jeg elsker Mano serien og faktisk endnu ikke har nogen af fadene der fra.

    Jeg elsker også dine opskrifter med and, da jeg er stor fan af and og min alleryndlings anderet er confit de canard, så derfor er yndlingsopskriften også confiteret øko and.

    Og jeg vil forfærdeligt gerne eje et lavendel blåt fad (330mmX40mm) og et turkis fad (300mmX70mm).


    SvarSlet
  132. Jeg ville foretrække det hvide 70mm fad, og det hvide 40mm fad - så kan de gå på bordet sammen :)
    Ærgerligt, at der ikke findes et 40mm sort fad ;)

    Yndlingsopskriften er Kartoffel-vaffel med ost og grøntsagssauté .. og så ALT der har "a la Stop Spild Af Mad" i navnet ;)

    ~Marchen~

    SvarSlet
  133. Jeg kan simpelthen ikke vælge en favorit blandt alle dine lækre opskrifter - jeg synes det er rigtig flotte fade, og en fornem giveaway, men jeg deltager ikke. Nyder bare din blog <3

    SvarSlet
  134. De to turkise fade er jeg helt vilde med, så det måtte nok blive dem! og ellers er de grønne også super flotte.

    Min yndlingsopskrift må være tex mex hotdog'en! Var helt vild med den!

    SvarSlet
  135. Megafine fade - hvis jeg er den heldige kunne jeg godt tænke mig et orange og et tyrkis fad. Jeg ælsker rabarber, og det er jo lige I sæson - min yndlingsopskrift er denne: http://klidmoster.dk/2012/05/rabarbercrumble-med-anis-marcipan-og.html
    :)

    SvarSlet
  136. Jeg elsker de fleste af dine opskrifter og jeg har svært ved at vælge en ud, men jeg har ladet mig inspirerer meget af din cheasecake med mazerinbund. Jeg ønsker mig Mano fad hvid 315*55 mm og Mano skål med låg hvid 120*60 mm.

    SvarSlet
  137. Til ovenståen kommentar

    Mit navn er Winnie Jepsen
    mail Vestlund@prolyd.dk

    SvarSlet
  138. Denne opskrift: :D

    http://klidmoster.dk/2012/04/den-ultimative-lakrids-is.html


    og disse fade:
    Mano Fad Grøn
    Bredde: 330 mm
    Højde: 40 mm

    Mano Skål Dusty Yellow
    Bredde: 225 mm
    Højde: 200 mm

    krydser fingre!

    Nina - cantanta@hotmail.com

    SvarSlet
  139. Det er sørme svært at vælge hvilken opskrift der er bedst, men en som jeg bruger igen og igen er forårsruller med and og sprøde grøntsager, og det lille ekstra tvist med den tiggende kat-film, er bare fantastisk, elsker det ;0). Dog har græskarpandekagerne også fået en stor stjerne hos os, lige i øjeblikket er det ikke nemt at skaffe dem, men vi må vente til det bliver rigtig sæson igen.
    Jeg har flere af Kählers små skåle, dem der passer til yoghurt og sådan, og den lidt skæve facon er fantastisk.
    Hvis jeg skulle være heldig vil det være fantastisk med det store fad, i lavendel, turkis, eller skål i dusty yellow eller violet..... man kunne blive ved, faktisk er det kun de sorte jeg ikke bryder mig om, alle de andre er jo bare fantastiske. Overvejer lidt at købe deres kopper, nu jeg lige kiggede på deres side.
    Tak for altid dejlig inspiration, og det med at bruge alle rester forsøger vi virkelig også at praktisere hjemme hos os og med 2 uge mennesker 22 og 18 år inden for dørene, så er det god skole at lære dem at man kan spare en masse penge på madkontoen ved at få brugt det hele og ikke føle at man bare spiser rester.
    Kærlig hilsen
    Tina Andersen
    tina@alitor.dk

    SvarSlet
  140. Jeg ønsker mig et sort og et tyrkis fad. Ynglingsopskriften er low carb brændende kærlighed, det er SÅ godt! Og alt med is.. Og lakrids;-)
    Xxx Berit

    SvarSlet
  141. jeg ønsker mig et manofad i hhv grøn og turkis - og min yndlingsret er alt, hvad du laver med klid :-)

    (men det jeg har lavet med størst succes er ramsløgssalt. min far brokkede sig højlydt over, hvor meget huset HØRMEDE af hvidløg, og hævdede, at han så hellere ville have besøg af bare en enkelt vampyr :-)

    KH tuberkulosen

    SvarSlet
  142. Jeg kunne godt tænke mig et Mano fad i turkis (300x70mm) og et i grønt (330x40mm).

    Min yndlingsopskrift - som lissom var den der fik mig til at læse din blog fast - er dine bacon chocolate chip cookies. Jeg har stadig ikke fået taget mig sammen til at lave dem, men det sker en dag. Helt sikkert!
    Og så er jeg generelt bare fan af dine stop-spild-af-mad-indlæg. De får mig til at tænke lidt mere over hvordan jeg kan bruge restemaden herhjemme. Jeg er nemlig desværre alt for god til at smide mad ud :-/

    SvarSlet
  143. Jeg er vild med fadene i lavendelblå :-)

    Og yndlingsopskriften må være Easy Crust Chicken Pot Pie :-)

    Vh Stephanie
    agf_fanen@hotmail.com

    SvarSlet
  144. Jeg vil gerne være med.

    Er jeg den heldige vil jeg gerne vinde et mano fad (300*70mm) i turkis og et mano fad (315*55mm) i turkis

    mette.knk(a)gmail.com

    SvarSlet
    Svar
    1. Du skal lige huske at svare på begge spørgsmål for at kunne deltage ;-)

      Slet
  145. Det er sådan nogle fine fade! Jeg ønsker mig et manofad 300x70mm i lavendel blå og et 315x55mm i turkis :-)

    Yndlings opskrift må være den med pulled chicken. ÅRH det smager godt - og man kan spise det flere dage.

    KH Regitze
    reg.engelhardt(a)gmail.com

    SvarSlet
  146. Jeg ønsker mig rigtig meget et sort og et tyrkis af dem med den høje kant.

    Ynglings opskrift, jamen ved slet ikke hvilken jeg skal vælge der, men den/de opskrifter jeg har brugt mest er helt klart dine is opskrifter med kondenseret mælk som har åbnet en hel ny is verden for mig, og har siden første kan jeg afprøvede det altid kondenseret mælk på lager til en hurtig gang is!

    SvarSlet
  147. jeg ønsker mig to af de høje fade - et i turkis og et i sort.

    Årh, det er svært med yndlingsopskriften. Jeg er kæmpe fan af din strawberry cheesecake is, og den hitter for voldsomt i det lille hjem.

    SvarSlet
  148. Selvsagt så er en "skål af bacon" intet mindre end genialt. Meeeen... vi benytter os meget af kondenseret is opskriften fordi det er nemt at gå til når man ikke kan få ordentlige æg herude :)

    De her to fade ville se meget fine ud på mit bord!
    Mano Fad Turkis Bredde: 300 mm Højde: 70 mm
    Mano Fad Lavendel Blå Bredde: 330 mm Højde: 40 mm

    SvarSlet
  149. Hejsa Klidmoster,

    Jeg faldt over din opskrift på Spicy indisk mulligatawny af gule ærter og den er virkelig lækker - elsker det er spil der er i indisk mad og uhmmm der smager. Hvis jeg vinder ønsker jeg mig:
    Mano fad hvid - 330 mm bred og 40 mm højt og
    Mano fad hvid - 300 mm bred og 70 mm højt.

    Med venlig hilsen
    Rikke ( Bettelaus )

    SvarSlet
  150. Min yndlingsopskrift må være på pulled pork og mocca panna cotta. Grisen kan passende serveres på
    Mano Fad Turkis, Bredde: 300 mm Højde: 70 mm og
    Mano Fad Grøn, Bredde: 330 mm Højde: 40 mm

    Mangler stadig at prøve pulled chicken, som jeg glæder mig meget til.


    SvarSlet
  151. Jeg er ret vild med din opskrift på tun-deller, som er blevet lavet mange gange efterhånden. Derudover satser jeg på snart at prøve din sommerfuglekylling med lime og lakrids - det lyder superlækkert!
    Hvis jeg skulle være heldig at vinde, så skulle det være disse to fade:
    Turkis 300x70 mm
    Grøn 330x40 mm

    SvarSlet
  152. Min favorit opskrift er helt klart Fedtreduceret is på kondenseret mælk. Den savler jeg ofte over, for svigermor har lovet at jeg må få hendes ismaskine :D

    Mit køkken og spisebord vil se lidt mere lækkert ud med disse to fade;
    Grøn 330x40 mm
    Turkis 315x55 mm

    SvarSlet
  153. Hvis jeg kunne være så heldig, kunne jeg godt tænke mig to hvide mano fade.. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Husk at du skal svare på begge spørgsmål for at deltage ;-)

      Slet
  154. åh undskyld ;)
    Jeg er faldet for din chocolate chip cookies :) :)

    SvarSlet
  155. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde. skulle det være de to turkise mano fade med højde på hhv 55 og 70 mm. Min yndligsopskrift er din kylling i römertopf - havde længe ledt efter opskrifter på netop dette og din var bare perfekt!
    Anna

    SvarSlet
  156. Jeg har endnu ikke forsøgt mig med opskriften men min yndlings må helt klar være denne: http://klidmoster.dk/2013/01/overkill-brownie.html?m=0 ;) Av, den ser god ud.
    Hvis jeg er den heldige ville jeg blive super glad for et lavendel og turkist fad i de 2 lave størrelser man kan få. :)

    SvarSlet
  157. Uhhh en fin give-away :)

    Hvis jeg er den heldige, vil jeg elske de 2 hvide fade (str. 315 + 330)
    Og yndlingsopskriften på klart være fedtreduceret is på kondenseret mælk, mums :)

    SvarSlet
  158. Jeg elsker stort set alt hvad du laver!!! Drømme om engang at smage din cheesecake, eller noget af din is!!!

    Men særligt din løgsalat til vores indiske aften var en øjenåbner for mig.

    Skulle jeg vinde ville jeg gerne have to store fade, et i turkis og et i grønt! :-D

    Møs og kram!

    SvarSlet
  159. Hej...
    Sikke en lækker opskriftsamlig... Og som kone til en svinebonde, falder farvoritten på Æblegris med perlebyg... Det bitre fra de grove grønsager og sødmen fra æblerne er en super kombination :)

    Hvis jeg blev den heldige vinder ønsker jeg mig :

    Mano Fad Turkis, Bredde: 300 mm Højde: 70 mm og
    Mano Fad Grøn, Bredde: 330 mm Højde: 40 mm

    Mvh. Rikke

    SvarSlet
  160. Elsker din blomkåls-tabouleh, som efterhånden er blevet videreudviklet herhjemme alt efter hvilke grøntsager der lige er friske og spændende. Dejligt med en god sund grundopskrift - som helt sikkert vil se godt ud på fadene:

    Mano Fad Lavendel 330x40
    Mano Fad Turkis 3000x70

    Krydser fingre... og tak for den gode opskrift!

    SvarSlet
  161. Pulled pork og hvis jeg er heldig, så ville jeg vælge de to smukke hvide fade:-) Hav en dejlig dag, mvh Anette

    SvarSlet
  162. Ditte Dandanell23. maj 2013 kl. 11.17

    Synes det er noget nemmere at vælge fade, nemlig et grønt og et turkis. Når det kommer til yndlingsopskrift bliver det straks noget sværere - efter lang tids overvejelse er jeg nået frem til din Tiramisu med lakrids og kirsebær - meget lækker kombination.

    SvarSlet
  163. Jeg vil meget gerne have disse to fade hvis jeg vinder:

    Mano Fad Lavendel Blå. Højde 40. Bredde: 330
    Mano Fad Grøn. Højde 40. Bredde: 330

    Min yndlingsopskrift: Salaten med Belugalinser (28 april 2013).

    mvh

    Maria

    SvarSlet
  164. Jeg er vild med Kähler - og de fade ville passe så smukt ind i mit Samsø landkøkken og sammen med mit Rice porcelæn som også kan det med organiske former og skønne farver. Jeg ville blive meget meget glad for de to fade i tyrkis - særligt det lidt dybe på 55 mm i højden ser meget brugbart ud.
    Af dine opskrifter - jamen, næsten umuligt at vælge. Den jeg lige først kommer i tanke om, jeg har været vild med at lave er din cheesekage med frysetørret hindbær, friske hindbær med chokoladefyld, den brændte hvide chokolde osv osv. Den er så smuk og så lækker! Uha, jeg må snart lave den igen ... bliver så lækkersulten!

    SvarSlet
  165. Skøn præmie <3 Mano fad grøn og Mano fad turkis :)
    Jeg er en gris, så sprøde svær, af kyllingeskind er nam nam :D

    charlottehansen83@hotmail.com

    SvarSlet
  166. Super give away..... Jeg vil ønske et sort og et Hvidt fad hvis jeg er heldig:-)
    Hmmm hvilken opskrift bom bom ........ Ikke nemt at vælge, men det må blive pullede pork

    SvarSlet
  167. Hov fik da sendt for tidligt...... Jeg ville lige sige at det er her på bloggen jeg første gang stødte på pullede pork. Fantastisk spise:-)

    Tina - mildemoster@gmail.com

    SvarSlet
  168. Mano fad grøn 33x4 og Mano fad turkis 30x7
    Jeg bliver i det hele taget meget inspireret, men den jeg blev overraket mest over var tunfrikadellerne.. har altid haft en meget anstrengt forhold til varm dåsetun...Men den er SÅ overraskende god...

    metteandersen@hotmail.com

    SvarSlet
  169. Jeg ville vælge Mano Fad - Lavendel Blå 330x40 og Mano Skål - Dusty Yellow 225x200..
    Jeg er stadig vild af dine indlæg omkring hestekød, også selvom hypen efterhånden har lagt sig.. :)

    SvarSlet
  170. Hej Kære Klidmoster - jeg har netop opdaget dig og din skønne blog om mad - og sikke en lækker præmie du har på højkant. Hvis jeg bliver den heldige kunne jeg tænke mig Mano fad grøn 330mm x 40mm og Mano fad hvid 315mm x 55mm.
    Jeg skal i hvert fald have afprøvet din ide med hytteost i pizzatærten i stedet for tomat....lyder spændende og nytænkende - KH Dorthe.
    dorthe@bay-kastrup-el.dk

    SvarSlet
  171. Hej - og tak for en klog og inspirerende blog.
    Jeg ønsker mig en skål og et fad - til mit nye kolonihavehus - du må bestemme farverne!
    Jeg er vild med alle dine opskrifter, men stop spild af mad - giver mig meget! Forleden havde jeg rester af shawarma-kød og en stor rest ratatouille - og straks kom jeg i tanke om dine ideer.. Alt blev samlet og smagt til - og fyldt i paccheri pasta, med ostesauce henover. Så mit bud på opskrift er "Fennikel-æblesalat med juveler..." da den fik mig til at genbruge fastfood mad..Mvh. Anita.

    SvarSlet
  172. hvis jeg er den heldige ønsker jeg de 2 støørelser i hvid
    marianne.lykke@gmail.com

    SvarSlet
    Svar
    1. Husk at du skal svare på begge spørgsmål for at deltage ;-)

      Slet
  173. Jeg vil vælge Mano Fad i turkis og i grøn. De ville passe fint sammen.

    De opskrifter jeg mest bruger er om and og lam, uhmmm :-)

    SvarSlet
  174. Jeg henter rigtig meget inspiration i dine opskrifter og er helt vild med dine ideer til stop spild af mad. Skal jeg vælge en favorit må det blive isen på kondenseret mælk, specielt lakrids-isen er en sikker vinder :)
    Skulle jeg være heldig at vinde de smukke ting fra Kähler skal det være et orange fad og en skål i dusty yellow

    SvarSlet
  175. Sikke en lækker giveaway!

    Yndlingsopskriften er IS på kondenseret mælk! Alle sammen! Men den der bliver lavet oftest er den med lakrids. Og så det gode fif om at fryse smoothies til is til ungerne - så hurtigt og nemt!

    Og mht fadene så tror jeg at den sorte skål med låg og det store grønne fad er yndlings.

    SvarSlet
  176. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde de fábalagtige fine fade, så ville jeg mægtigt gerne vinde et hvidt fad samt en hvid skål :)
    ÅÅh, og nu skal jeg så vælge min favoritopskrift.. Det må være dine skraldgode baconsmåkager!! Umsismumsi !!

    Kagekrummekram Lene Mortensen

    SvarSlet
  177. Mano Fade Hvid. 55 mm-40 mm. høj. Cheese med fennikel og bacon, vil jeg prøve hvis jeg vinder.

    SvarSlet
  178. Jeg er vild med det sorte fad (300x70 mm) og det lavendelblå (330x40 mm). Jeg har teservice i Mano-serien, så faddene vil passe perfekt til at servere kage på.

    Jeg er vild med din opskrift på chokoladeis med kondenseret mælk. Jeg eksperimenterer med forskellige typer af chokolade, familiens favorit er mørk chokolade med hindbærstykker i. Selv vil jeg prøve en variant med mørk chokolade og havsalt, men den har familien ikke helt købt endnu...

    SvarSlet
  179. Hvis jeg vinder ville jeg elske at få det lavendel blå fad i 330 x 40 og et Hvidt fad i samme størrelse :)
    Min yndlings opskrift er klart http://klidmoster.dk/2012/05/sma-sprde-tun-deller.ht - de ser bare så indbydende ud, og er perfekt til en på SU som mig. Der er det altså bare skønt at kunne få noget lækkert med nogle ingredienser som man har og ikke er alt for dyre ;)

    SvarSlet
  180. Uha, sådan et par fade ville jeg gerne have fingrene i:)
    Mit valg falder på et turkis (315 x 55 mm), og det grønne (330 x 40 mm).

    Yndlingsopskrift...den var værre. Det må blive din opskrift på pulled beef i stegeso http://klidmoster.dk/2011/01/pulled-beef-af-oksetykkam-i-romertopf.html
    Den har jeg lavet med stor succes, og opskriften skulle straks gives videre til min mor, som også har forelsket sig i opskriften :)

    SvarSlet
  181. Dejlig konkurrence :) Jeg har ført lige fået øjnene op for Kähler og nøj, de har mange fine ting. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde ville det grønne Mano fad og det hvide Mano fad passe perfekt ind i mit lille køkken.

    Jeg har ikke en yndlingsopskrift som sådan, men jeg elsker dine indlæg om stop spild af mad. Jeg går selv ind for mindre madspild og gør alt for at formindske, hvad jeg smider ud. Indkøb planlægges efter hvad der er i køleskabet. Derudover får jeg en masse inspiration herinde fra, du har lidt sjovere og mere finurlige ideer til rester end mig selv :) Skal jeg pege på en serie af opskrifter, så har det nok været hvordan du udnytter en hel kylling til fulde. Det gør mig virkelig glad indeni at andre går op i økologi og mindre madspild!

    SvarSlet
  182. De er så flotte. Jeg ønsker mig et stort fad i turkis og lille i lavendel.

    Yndlingsopskrift? Tundeller, tundeller, tundeller! Jeg er på slankekur pt, og spiser dem hver dag til frokost. Og de virker bare :-)Og så smager de fantastisk!

    SvarSlet
  183. Nææh.. De er så fine de fade fra Kähler! Jeg kan klart bedst li' fadet i lavendel og fadet i grøn.

    Jeg skal ærligt indrømme, at jeg ikke altid er lige god til at følge din blog, men en af de opskrifter jeg har set, og helt sikkert skal prøves i løbet af sommeren er din kartoffel-frikassé.. Jeg ELSKER frikassé, og idéen om at bruge en frikassé som tilbehør er jo genial! :)

    SvarSlet
  184. Jeg har luret på din blog flere gange og nogle af dine opskrifter på hjemmelavet is, var med til at jeg blev meget opsat på at få en ismaskine. Især dem med kondenseret mælk.

    Gid et sort dybt fad og et turkis skulle hjem til mig.

    Line

    SvarSlet
  185. Helt sikkert kähler lavendel blå og turkis.

    Og ynglingsopskriften må være din opskrift på cantanolli med spinat og laks - hvis ekstrafyld efterfølgende kan bruge som omelet eller vaffel. Mums den er svimlende god:)

    SvarSlet
  186. De er SÅ flotte de fade - jeg ville så gerne have et lavendel blåt og et turkis!! Og min yndlingsopskrift lige nu er den med Römerkyllingen med honning og sennepsfrø :-) Men kan også godt klappe af lakridsisen uden fløde og dend er sjove kage uden noget :-)
    Århh hvor jeg krydser fingre altså!!

    SvarSlet
  187. Min favoritter her på bloggen er på burgerne og hakkebøfferne! HAPS! :-)

    Jeg kunne godt lige tænke mig to fade i den grønne! Jeg forestiller mig, at den farve er fin hele året rundt!

    Knus
    www.rikkesunds.dk
    rikkesunds@live.dk

    Krydser fingre!!!

    SvarSlet
  188. Rebecca Rasmussen25. maj 2013 kl. 11.54

    Hvis jeg vandt, kunne jeg godt tænke mig et lavendelblå og et turkis fad (de lave).

    Jeg kigger jævnligt opskrifter på din blog, men jeg tror min yndlingsopskrift må være http://klidmoster.dk/2012/05/vietnamesiske-forarsruller-med-and-og.html da det var den der gav mig kendskab til vietnamesiske forårsruller for første gang. Mmmmm

    SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...