Til sidst et par vafler som slet ikke er vafler:

Så hiv vaffeljernet frem i morgen og lav noget lækkert. Der findes et utal af opskrifter derude. Det er bare med at finde lige den der passer til dine smagsløg og temperament.
Selv fantaserer jeg om at lave en 3 retters menu i vaffeljernet. Til forret en blød boghvedevaffel a'la blinis med cremefraiche og cavi-art. Hovedretten en vegetarisk svampevaffel lavet på den sidste portobello og en mørk chokoladevaffel til dessert. Men det bliver dagsformen der bestemmer om der kommer strøm på vaffeljernet. Kryds lige fingre for lidt overskud!
Skal du bage vafler i morgen?
Niks. Har ikke et vaffeljern. Faktisk kan jeg ikke lide andre vafler end de belgiske med is, som man kan købe på Strøget :-)
SvarSlet(ja, der er potentiale til at omvende mig - hit me! :-D)
Vask din mund (eller i det her tilfælde dine finger) med vand og sæbe :-D
SletJeg skal nok få dig omvendt *KLASK* :-D
fantastisk inspirende indlæg - jeg ku ha lyst til dem alle! Og skal helt sikkert til at bruge mit vaffeljern meget mere efter de her gode forslag. Måske jeg sku overraske min meditationsgruppe imorgen og tage vaffeljern og dej med og lave friske vafler til dem!
SvarSletTusind tak :-)
SletGod idé - fik du det gjort?
Jeg har endnu dine mange vaffelinspirationer på min 'to cook' liste. Tror ikke jeg når det i morgen (har planer om pandekager, men måske ombestemmer jeg mig og laver vafler)
SvarSletJeg er meget imponeret over dit vaffeludvalg :)
Kh Ann-Christine
Tusind tak - er glad for at du kan lide mine forskellige vafler :-D
SletAww, tak
Kh Malou
Mums - ja, efter at have set dit lækre indlæg ! Der er potentiale til mange lækre måltider der.
SvarSletJeg har prøvet at lave risengrød-æbleskiver - det var godt, men har ikke prøvet som vafler.
Aww, tusind tak :-)
SletOrv, det skal jeg også prøve næste gang jeg har en rest grød. Tak for tippet :-D
En god reminder, omend jeg synes mit jern er elendigt.
SvarSletMå blive om tidligst 3 uger, skal lige hjem igen nemlig :)
Men nu er sushien krøbet sammen i min mave, og er lækkersulten.
(Er også til belgiske, men kun lidt, for det er for sødt).
Fik du så bagt vafler?
SletÅhhh, jeg kunne godt spise sushi NU! :-D
Nix, har ikke haft et liv efter min ferie, så først nu jeg begynder at være så meget menneske at der er overskud til at lave mad :\ (og en dag i køkkenet koster 1-2 dage på langs, så jeg udvælger nøje)
SletPuha, der lyder drøjt. Men kender det jo alt for godt fra mig selv. ALT skal prioriteres. Håber snart du får lidt flere kræfter på kontoen!
SletWaffels - I love it :)
SvarSletGlædelig vaffeldag i morgen.
Vh. Edith
I love them to :-D
SletTak.
For den da, Malou. Nu er jeg nødt til at investere i et vaffeljern. Har ikke plads i køkkenet. Men men Du giver den rigtig gas med inspiration så man blir nødt til. TAK
SvarSletSorry, det beklager jeg....tror jeg nok :-D
SletAww, tusind tak <3
Du er for sej - tror mit næste kælenavn til dig, vil være "Vaffelmoster" -... nå, ikke?! Ej, måske holder jeg mig også bare til Klidmoster. Der er jo trods alt både kik- og kukærter i den der falaffel-vaffel-dims ;-)
SvarSlet*Bukker* Så vil jeg kalde dig Lakridsdamen :-D
SletHæ hæ, ja -det er der ;-)
Hold da op! Du er virkelig et kreativ mad talent. Du forstår virkelig at bryde alle de gængse grænser for hvordan man kombinerer mad og hvordan man laver det. Jeg bliver forundret over dig hver gang du laver noget nyt mad. Du er en sand mad kunstner!
SvarSletJeg kommer aldrig op på dit niveau, men det gør ikke noget for jeg nyder at læse din blog. Mange hilsner charlotte
Aww, tusind tak - det er virkelig en kompliment der er til at tage at føle på.
SletJeg er simpelthen så glad for at du du kan lide det jeg laver. Din feedback giver mig virkelig lyst til at fortsætte :-)
Glad hilsen
Malou
Uhmm igen. Du ved at jeg elsker at la e mad,men hvem pokker kan spise alt det lækkere? Jeg tænker nogle gange på, hvordan pokker du kan soise alle de lækre retter du diskerop med og du hører fra èn som har gjort et stort stykke arbejde med at tabe en trediedel af sin kropsvægt ved at skifte kostvaner og jeg ville ønske at jeg kunne spise alle dine pragtfulde og opfindsomme retter. Stor respekt for din lideskab. Knus Janni
SvarSletTusind tak :-)
SletÅh ja, det er også lidt en udfordring at få det spist nogle gange. Men jeg fryser rester der kan fryses - og det andet spiser jeg af til der er spist op. Tit laver jeg små portioner - og så ganger op i opskriften til bloggen.
Wow, det er vel nok et imponerende vægttab. Godt gået!
Aww, hvor er du sød.
Knus
Genialt at lave omelet i vaffeljern, det skal jeg prøve!
SvarSletNiels