torsdag den 28. december 2017

Asiatisk rejecocktail med pomelo...

Her få du opskriften på en lille forfriskende forret, som vil passe perfekt til nytårsbordet. Den falder ikke så tungt, er pakket med smag og er endda moderigtig ernæringsforbedret med frugt. Ja, frugt. Fisk og frugt - det er en ting! 

Det var ikke meningen at jeg skulle lave en opskrift, men jeg stod pludselig med nogle store optøede rejer fra Princip (ja, mine katte skal også forkæles til jul), som skulle bruge. Men ak, der var intet brød i huset. Men jeg havde en pomelo -  og mindet om en pragtfuld salat jeg havde fået med den (mere om det nederst). Eftersom opskriften ikke var planlagt, tog jeg heller ikke billeder undervejs. Det var først da jeg så den færdig, at jeg tænkte den skulle ud i verden - og knipsede et par billeder.

Så tag godt imod denne lille asiatiske rejecocktail, som bliver den første nye opskrift i 4 mdr: 


Det er en lille smagseksplosion. Den letbitre pomelo, de søde rejer og en marinade der er sur/stærk med et smæk umami - og knas fra peanuts på toppen. Det spiller så godt sammen!

Jeg knuselsker pomelo. Den er en kælling at pille, men det er umagen værd. Det rene frugtkød smager, for mig, som en blanding af drue, melon og et snert grape. Det er godt som det er, i frugsalater eller som her - i en lille fræk rejesag.

Selve salaten består af ca lige dele rejer og pomelo, plukket i små mundrette bidder. Det kommes lidt hakkede peanuts på toppen, et par dråber Sriracha - og det grønne drys man ønsker. Det er persille jeg har brugt her, for det var det der var på lager. Men jeg også vil anbefale enten thai-basilikum eller koriander.  


Men inden man kommer så langt, skal rejer og pomelo vendes i marinade.


Marinade:

Limesaft
Sød chilisauce
Sriracha
Fiskesauce
Friskkværnet sort peber
Hakket krydderurt

Hvor meget af hver? Jamen, til det smager godt. Jeg plejer at starte med blande limesaft i sød chili, til det er balanceret i smagen - og så smage til med meget lidt fiskesauce og tilpas chili, til jeg rammer den rette dosis. 

Man kan sagtens nøjes med at vende marinaden i, lige inden servering - men der sker bestemt ingen skade ved at lade rejebasserne og frugten, hygge lidt i marinaden på køl først. 

Ønskes en lidt fyldigere forret, kan der laves en bund af fintsnittet hjertesalat eller spidskål. Server salaten kølig, men ikke køleskabskold. 


----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ok, hvis jeg nu var i stand til at få mine arme arme op over hovedet, så ville jeg ha 'svært ved at få dem ned igen. Selv om kræfterne stadig er små og helbredet er en joke - så kan jeg slutte året af med et blogindlæg. Woop woop, det er noget af en sejr. Ikke alene spiser jeg rigtig mad igen - det bliver også til noget brugbart hertil. Jeg må indrømme at det har været hårdt at være 'væk' så længe. For uden den her blog, så har jeg ikke rigtig nogen platform til mit gastro-ego. Så nu prøver jeg igen!

Inspiration kan jo komme alle steder fra. Alt fra en sjov sparring med en anden madblogger (der er en dekonstrueret herregårdsbøf på vej der), et billede, en duft, en bestemt råvare, generel galskab eller et minde - kan udløse en uopsættelig ide. Og det var det der skete med den her rejecocktail. 

I februar 2016, var Anne og jeg (og hendes hubby Tom) til asiatisk sammenskuds-middag hos Chris (som ejer Memphis Roadhouse) og hans husbond Jan. Mit bidrag var forresten denne spicy salat med soba-nudler og peanutdressing.

Her er hele middagen - og hvis du er nysgerrig, kan du se lidt nærmere på de forskellige retter (og det gøgl jeg lavede med resterne) lige her.


Og der i nederste række, nr 2 fra venstre, er inspirationen til dette indlæg.

Foto: Chris Lombardi
Værtsparret satte nemlig dette fad på bordet. En pomelosalat med skaldyr på steroider. Saftig hummer, fingertykke rejer, sprøde grøntsager og masser af pomelo, som tilsammen med den liflige marinade udgjorde en af de bedste salater jeg har spist i mit liv.

Jeg har siden fået opskriften og glemt den igen. Og jeg har glemt alt om salaten. Og så glemte jeg at pomelo fandtes - indtil i sidste uge, hvor jeg så en dame med en i cykelkurven. 

Så livet flyder......og jeg flyder med. Og nu er vi her. 

Tak fordi du nåede herned. Godt Nytår - jeg håber 2018 har lidt ekstra i godteposen til os alle. 



tirsdag den 3. oktober 2017

Lukket pga sygdom...

Kære læsere, følgere, fans, stalkere og andet godtfolk, der dropper her forbi. Jeg har en rigtig træls periode med meget ekstra sygdom og flere smerter som normalt. Derfor er der ikke kommet nyt i et stykke tid - og der går noget tid endnu før der kommer mere.

September smuldrede mellem fingrene på mig, mens først influenza, siden omgangssyge og så influenza igen (krydret med astmatisk bronkitis), rasede. Nu er der 'kun' en rest influenza, feber og lidt hoste tilbage - og den udmarvende følelse af træthed, alle døgnets vågne timer. 

Det meste af tiden bliver tilbragt i en feberkoger, på min trykaflastende madras, viklet ind i min kropspude. Jeg ser serier og døser. Putter med katte. Sover. Tungt og drømmeløst eller let og med en hæsblæsende billedstorm i hovedet.  


Katte - jeg kunne ikke leve uden!

Sygdommens rasen har knapt efterladt kræfter til at holde kontakten med de nære og kære. Og de sociale medier var pludselig hele 'tomme' for mig. Der gik 14 dage hvor jeg knapt tog et eneste billede eller lagde noget ud - eller reagerede på andres poster. Jeg har ikke magtet at række ud efter nogen. Jeg har misset fødselsdage, måttet aflyse oplevelser, aftaler og endda en koncert med Tori Amos. 

Det her liv er en meget stor udfordring. Min ambitioner og kræfter hænger på ingen måde sammen. Jeg kæmper virkelig med mine egne dæmoner lige nu. Stress er min værste fjende - og der skal ikke ret meget til før det påvirker mig voldsomt fysisk. Og det er trist at konstatere at jeg har været mere syg siden jeg skrev under på den her kontrakt.


Det er jo min største (og ellers helt opgivede drøm) der er klar til at gå i opfyldelse: min egen kogebog. DreamLitt har givet mig en fantastisk deal med verdens bedste deadline: som er ingen deadline. Jeg har fået de optimale rammer - og det er op til mig at bevæge mig i dem. Hvilket jeg tydeligvis skal ha' noget hjælp til - for det første jeg gjorde var at banke sidelæns ind i rammen og sætte både ego, helbred og fornuft over styr. 

I dag har jeg heldigvis fået en helt fantastisk snak med Signe (som skal være min redaktør). Det var godt at få sat ord på de tanker og følelser, der stresser og er 'farlige' for mig. For selv om jeg lige nu er så kreativ som en pose fugtigt vat, så skal det nok vende. Jeg er nødt til at tro på det. Min skabertang skal nok tage over, når helbredet makker ret igen. Ikke?

Jeg har besluttet mig for at være 'sygemeldt' til tidligst d. 1/11. Tid til ro og fordybelse. Tid til at blive frisk(ere). Tid til bare at glo ud i luften. 

Vi ses på den anden side...  


fredag den 25. august 2017

Sprut, spas og fisk på Smukfest...

Hov, jeg blev jo slet ikke færdig med at fortælle om den fede dag på Smukfest, da jeg skrev om middagen på Madværket. Det var nemlig kun en del af oplevelsen. Dagen i bøgeskoven, var den sidste feriedag for Johan her - og det havde været en uge fuld af god mad, labre vine, masser at mexikansk hjemmelavet guf og god mængde medfølgende øl. Der skulle naturligvis sluttes af i samme stil!

Vi ankom til Sherwood, før selve festivalpladsen åbnede, så vi havde tid til både at få lidt vådt og tørt...dog mest vådt. En del af tiden blev tilbragt på baren Stjernen - som havde udsigt til selve indgangen. Uha, OCD-Maren havde det stramt med at den store stjerne, der udsmykkede baren, var samlet forkert. En af trekanterne var monteret med bagsiden ud, så firkanterne af det farvede plexiglas udenpå. Jeg....kan....ikke....ha'....den....slags. Det måtte adskillige drinks til og et bordskift, så jeg ikke kunne se det, for at det blev godt igen. Behovet for symmetri og ensartethed er stort, specielt når jeg er på usikker udebane. Jeg ved der er mange der griner af det, men for os med OCD er det alvor. The struggle is real!

Nå, men lad os tage den fra begyndelsen af. Vi ankom lidt over middag og fik armbånd på - og gik straks på jagt efter noget at få i maven.

 Vi spottede CANblau og besluttede os for at gøre det til vores første stop. 

Det blev til en lille sort burger med grillet okse i garam masala creme (?) og 2 små lækre pølser med godt brød, aioli og en alt for voldsom trøffelmayo. Vi fik et par glas lyserød cava til. Det var ok, men ikke prangende - og alligevel ret godt for en festival. Ingen af os forstod det indiske islæt i burgeren, men det var tydeligt at der var gode råvarer i spil. Pølserne var virkelig kødfulde, saftige og lækre - og var det bedste i det lille måltid. 

Og så var det vi tog plads på Stjernen. Først fik vi et par temmelig ok Bloody Mary - dobbelte, så vidt jeg husker. De var velkrydrede og lige tilpas hotte.

Pladsen åbnede kl 15 - og det begyndte at pakke til foran indgangen. Vi sad stadig på Stjernen og hyggede os. Johan påstod at han aldrig havde fået en Blå Thor.

Hvilket vi straks måtte gøre noget ved. Det er en glimrende festivalstarter, sådan en blå basse!

Og så åbnede pladsen. Vi daldrede lidt rundt og kiggede på de smukke barer og restauranter, bygget til formålet.

Oppe midt i skoven, lå SmukFisk - en pop-op af Klassisk Bistro 65 og Fisken. 

Det var rart lige at hilse på Søren Andreasen og høre lidt om restauranten. 

Vi blev trakteret med et herligt sprødt glas hvid Cote du Rhône - og lovede at kigge forbi til en bid natmad senere.

Tiden var ved at være moden til vores middag på Madværket, så vi traskede mod søen. Der mødte vi Jakob Gourmensch Nusbaum, som havde stillet sin store grill-camp op. Det var næsten det samme set-up som på NorthSide, men porchettaen var byttet ud med en kæmpe hotdog i stedet for.

Det var Jakobs første år på Smukfest, og han var spændt på hvordan festivalfolket ville tage imod hans bålgrillede alternative hotdog.


"Grillet asiatisk skovhotter med Banhmi, syltet gulerødder og Kina radise, yuzu mayo og sprøde flæskesvær". Johan fik en senere på aftenen og jeg fik lov at smage. Mums!

Og så var der middag på Madværket.

Du kan læse min anmeldelse af middagen lige her - og Johans indlæg om hele oplevelsen lige her. 

Efter middagen stod den på musik fra Queen Machine og vin i S'vinbar med vores medspisere Mads fra Madsvin og Martin fra Rigeligt smør.

Jeg rendte også på min veninde Anne Loppe (aka hende med brillerne). Ja, jeg var festligt overrislet. Vi drak nymostet æblesaft med gin - og det var dælme godt. Det var lidt rart at glemme alt om sygdom for en stund og LEVE lidt.

Mørket faldt på og vi fik sagt farvel til madbloggerne fra Odense, som skulle hjem og på arbejde dagen efter. Vi havde derimod stadig ferie og det skulle fejres. Vi mødtes med Lars fra Grydeskeen, som var frivillig på festivallen og netop havde afsluttet dagens vagt. Og så skulle vi på Smukfisk og ha' en bid natmad!

Først en flaske lyserød cava. Lars fik en enkelt glas, da han skulle køre - resten tog vi os af.

Sjældent har jeg fået bedre natmad, end en halv hummer.


Well, og 3 østers. Vi bestilte 9 til deling - og Lars kunne ha' inhalerede dem alle. De var altså også virkelig gode.

Og så var vi mætte, temmelig berusede og meget trætte - og så svineheldige at Lars forbarmedes sig over os og kørte os sikkert hjem til Grøfthøj, så vi slap for natbussen. Det havde været en lang, temmelig dyr og helt igennem fantastisk dag. Jeg må sige at Smukfest har efterladt et ret godt indtryk. Jeg fik efterfølgende tilbud om en søndagsbillet + kørsel t/r - men måtte desværre takke nej pga helbredet. Ærgerligt, for jeg gad godt ha' været ude og smage på meget mere. Det må blive næste år! 

Og således sluttede Johans ædeferie her i Århus - og han kunne rejse hjem til Kolding, til sin lejlighed som i mellemtiden havde fået et funklende nyt badeværelse. Han kommer dog igen allerede på torsdag - for så er det blevet tid til Food Festival. Det bliver spændende at se hvordan det kommer til at spænde af sig i år...

Ses vi på Tangkrogen i næste weekend?



torsdag den 24. august 2017

Flødekysset savojkål med pasta og bacon af toscansk gris...

Her får du et simpelt og lækkert måltid, med masser af grønt, på ca 15 minutter:

Masser af kål, knas fra bacon og mættende fuldkornspasta. 

Retten opstod, fordi jeg havde købt dette kæmpe økologiske savojkål hos Sommergrønt - til sensommermarked på Brandbygegård (mere om det nederst).

Ud over kål, skulle der bruges: løg, hvidløg, fløde, fuldkorns-linguine, bacon af toscansk gris, parmesan og frisk basilikum.

Jeg snittede 8 kålblade i fine strimler.

Baconen blev ristet sprød på en pande og fisket op. 2 små løg blev snittet i fine både og 2 fed hvidløg i tynde skiver. De 2 slags løg blev derefter sauteret klare i det afsmeltede baconfedt. Pastaen blev sat over (den skal kun koge i 6 minutter) og kålen kom på panden til løgene. Da kålen var faldet sammen, tog jeg en smule fra til pynt, og kom 2½ dl fløde på. Fløden fik lov at simre tyk, omkring grøntsagerne, mens pastaen kogte færdig.

Pastaen blev drænet (gem ½-1 dl af kogevandet) og kom over i panden. Der blev den vendt sammen med det flødekyssede kål, næsten alt baconen og en god håndfuld fintrevet parmesan. Jeg justerede konsistensen med en smule af pastavandet. En smule grøn basilikum blev hakket fint og vendt i til sidst. Da både pastavandet, baconen og osten var salt, var det ikke nødvendigt at salte yderligt.

Der blev pyntet af med det sidste kål og bacon, lidt ekstra revet parmesan og et skud basilikum. Og så var der mad til 2 dage. Dagen efter, spiste jeg resten kold til frokost.

Brug de bacontern du ønsker - og erstat gerne kålen med andet grønt. Det er en nem ret der kan varieres i det uendelige.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Som nævnt, havde jeg været på sensommermarked på Brandbygegård i weekenden. I lørdags kørte Karen Helene og jeg ud i det blå, for at se på markedet. Jeg havde været der før og glædede mig til at komme igen.

Åh, det var godt at komme ud i den friske sensommerluft efter en uge i sengen. Jeg nødt både synet og solen.

Vi fik Søren Sørøvers chiligryde til frokost. Perfekt spicy, uden at være for stærk, med masser af dejlige sager i. 

Jeg endte med at købe en af hver, af hele sørøverens øl-sortiment. Der var tilbud på 6 - men jeg kunne umuligt vælge en fra. I næste weekend kommer Johan på besøg, til Food Festival og hygge - og så skal vi holde ølsmagning! 

Jeg rendte også på søde Ida fra Samsø Mel. Hun var mødt op med hele sortimentet. Jeg er pjattet med både melet og de gode havregryn.

Fik spelt, hvede og 2 poser fintvalsede havregryn med hjem. Så nu skal jeg ha' bagt noget kage!


Og da vi så skulle til at gå, skulle jeg ha' tanket op af grønne sager hos Sommergrønt. Jeg havde udset mig denne sjove squash, men blev distraheret af en kasse artiskokker - og så var der en anden der nuppede den. Jeg fik dog lov til at tage et billede af den. Men jeg glemte desværre alt om artiskokkerne igen...

Men jeg fik købt savojkål, en lang squash og et bladselleri. 

Og fik den her lille fyr med i handlen. Jeg har ladet ham dumpe forsigtigt ned i underboens have. 

God torsdag til alle der kommer her forbi...

onsdag den 23. august 2017

Croissant med tunsalat...

Af og til får jeg et flip - og så SKAL jeg bare ha' croissanter. Det har bla resulteret i disse croissant-hotdogs og disse ostefyldte croissanter med bacon. Denne gang var det et minde fra mine helt unge dage, der satte gang i min craving:

En SMØRbagt croissant, fyldt til randen med hjemmelavet luksus-tunsalat.

Et af mine første jobs, var som bagerjomfru i 'Det Varme Brød' i Herning. Ud over at ekspedere, bestod mine opgaver i at skære og pakke rugbrød, smøre rundstykker, smøre div sandwiches, lave grøntsagsburgere (burgerboller smurt med Miracle Whip og fyldt med revet gulerod + revet agurk) og fylde en hulans masse croissanter med skinkesalat, hønsesalat og tunsalat. Jeg spiste dem dog aldrig selv der - for croissanterne var bagt med rullemargarine og salaterne kom fra store spande. 

Her får du opskriften på den bedste tunsalat, efter min mening. Den gør sig fremragende som fyld i en croissant - eller på rugbrød, i en tartelet eller sågar i et salatblad.

Det er underordnet om man bruger tun i vand eller olie - men brug noget ordentlig tun. Jeg bruger ca samme mængde grøntsager som fisk - og foretrækker en blanding af rød peber (rå eller syltet), kapers og majs. 

Tun, majs og kapers drænes, peberfrugten skæres i små tern - og der tilsættes enten hakket dild, eller som her bronzefennikel.

Man kan faktisk både komme forskellige slags dressing i. En olie/eddike-dressing er rigtig god, hvis salaten skal vendes sammen med kolde dampede grønne bønner til frokost. Men her hvor den skal i en croissant, bliver det den smovsede hvide slags:

Her er der brugt 2 spsk skyr, 2 spsk mayonnaise, 1 tsk fuldkornssennep, et godt skud urtesalt og lidt friskkværnet sort peber.

Dressingen røres sammen og vendes i tun/grøntsager. Og så er tunsalaten klar til brug. 

Jeg skar en dyb rille i croissanten og gravede en smule at det bløde indre, ud med fingrene. Og så blev der fyldt tunsalat i....og mere tunsalat efter det. Der blev plads til næsten det hele. Men da det skulle udgøre et hovedmåltid, var det helt ok.  

Behøver jeg at sige at Pynte-Sisse lige skulle blande sig?

Af et æg, til overs fra dagen før, blev der lavet en lille blomst. Og det samme skete for en lille cherrytomat. En enlig kapers udgjorde midten - og topskud af bronzefennikel , en lille krans rundt om. Og så var der endelig mad... 

Inden længe kommer der også en croissant med labert fyld af kylling, grønt og karry.

Den kan du godt glæde dig til...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Phew, mit helbred hænger i laser lige nu. Jeg er helt sendt til tælling med forkølelse og hosten fra helvede. Har måtte aflyse flere planer og forsøge at holde mig lidt i ro. 

Men på lørdag SKAL jeg være frisk. Anne og hendes mand Tom holder 2 x 40 års fødselsdag - og det er en temafest: Jim Henson. Jeg har fundet ud af hvad jeg skal klædes ud som, så nu skal jeg 'bare' ha' styr på kostumet. Har købt en paryk, som skal tilpasses min karakter - og lidt forskelligt udstyr. Glæder mig til at vise billederne frem bagefter.

Det bliver ikke til så meget madlavning og blogning i tiden - men hvis du er nysgerrig i at følge lidt med, så kan du kigge lidt med på Instagram:

Mit handle er @kmoztar - og du kan følge mig lige her


onsdag den 16. august 2017

Pizzatærte med Gammel Knas og vildsvinebacon...

Efter at ha' gemt mig under dynen siden i torsdags, trængte jeg virkelig til varm mad. Og grøntsager. 5 dage med rugbrød er lige i overkanten, selv om jeg knuselsker smørrebrød. Jeg gik på jagt i skuffer og skabe - og fandt noget brugbart til en tærte. Men ak, der var kun 1 æg tilbage, så tærte kunne det ikke blive. Det blev i stedet til denne pizzatærte:

Varm mad, tjek! Grøntsager, tjek! Og så var der også masser af smeltet ost, en smule vildsvinebacon og frisk basilikum fra altanhaven.

Convenience er min ven, når jeg er skidtmads. Og jeg nupper ofte sådan en færdig øko-tærtedej med hjem. Jeg har hele 3 opskrifter liggende på tærter, som jeg håber at få kræfter til at smække på. Der ligger allerede 2 andre opskrifter på pizzatærter: her med svampe og pancetta - og her med bacon og broccoli. Af grøntsager, havde jeg squash, rød peber og løg at gøre godt med. Og af ost, en pose revet mozzarella og en rest Gammel Knas fra min ostefondue, som virkelig trængte til at blive brugt. Den labre bacon, hentede jeg i fryseren (mere om det nederst).

Squashen blev flækket 2 gange på langs og fik fjernet kernerne, inden den blev snittet i mindre stykker. ½ peberfrugt blev snittet i strimler og 3 små løg snittet i tynde både. Jeg hentede lidt frisk timian på altanen og fandt 2 fed hvidløg også.

Tærtedejen blev rullet ud og fik bukket kanten, hele vejen rundt. Den lille rest Gammel Knas blev revet på det fine rivejern og fordelt på bunden. Jeg dryssede med en smule timian.

Løgene blev sauteret i en smule olivenolie på en hed pande, før de fik selskab af peberfrugt og squash. Revet hvidløg, timian og urtesalt kom ved og fik lov at snurre med, til grøntsagerne havde smidt deres væde. De fik derefter lov at køle en smule af på en tallerken. Posen med mozzarella blev fordelt på tærtebunden.

De afkølede grøntsager blev fordelt på bunden.

Og øverst, skiver af vildsvinebacon. Pizzatærten blev bagt i 25 minutter ved 185°C.

Det gav en herlig pizzatærte med smeltet ost og sprød bacon.

Igen måtte jeg et smut på altanen og hente lidt grønt. Det blev til en smule grøn basilikum. Der skal ikke ret meget til, for den her sort smager virkelig kraftigt.

Mens den hyggede sig i ovnen havde jeg lavet en hurtig salat. Den bestod af spidskål, gulerod, agurk, tomat og forårsløg - vendt med en smule olivenolie, æblecidereddike og urtesalt.

Nøj, der er smæk på smagen i det vildsvinebacon. Vil du ha' en bid?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Og så skal det handle om bacon....masser af bacon.

I forbindelse med at Post Nord ophørte med at håndtere forsendelser med fødevarer, udbød Vilstrup Bacon en 'dødspakke' med hele stykker supermodnet bacon. Det var både dansk økologisk bacon, bacon fra munkegrisen (Livar), bacon fra toscansk gris og vildsvinebacon. 

Jeg var ellevild over at ha' investeret i så meget dejlig bacon til fryseren - men glæden blev kort: for jeg havde simpelthen ikke armkræfter til at skære i det. What to do?

Løsningen var at låne en pålægsmaskine at Voksen-Tine og få Johan til at betjene den, mens han var på sommerferie her. Jeg stod ved siden af og lagde skiverne pænt på bagepapir, inden de blev vakuumpakket.

Det blev til rigtig mange pakker med de forskellige slags bacon. Jeg valgte at lave både små og store pakker, til forskellige formål.

Vildsvinebaconen alene blev til mange pakker + lidt ekstra, som Johan brugte til en mexikansk hotdog.

Det var dog ikke det hele der blev skåret i skiver. Der blev også en del pakker med bacon i tern - til gryderetter, tærter og den slags. 

Det var hårdt for mig at skulle aflevere pålægsmaskinen igen - for jeg kunne lige se alt det økologisk pålæg jeg kunne lave, for mig. Hamburgerryg, roastbeef og flæskesteg - som jeg kunne tilberede og ha' i fryseren til de dårlige dage. Jeg køber mig jo fattig i ordentligt pålæg og udvalget er tit meget begrænset. Der var kun et at gøre, så jeg købte simpelthen en magen til Tines, her hos Proshop. Det var meningen at jeg skulle ha' hentet den på cykel, men Tine var så sød at køre mig ud efter den, da hun hentede sin egen. Så fedt. 

Så nu skal jeg så bare ha' støvet en god økologisk hamburgerryg op. Og det ved jeg at man kan få i Salling Super. De holder helt tilfældigvis Gin-Festivel i dag. Hmm, noget at et tilfælde må man sige. Jeg er stadig ret sløj.....med gin.....gin hjælper sikker på forkølelse.....

God torsdag til alle der kommer her forbi....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...