Det er et 100 % vegetabilsk produkt med tekstur som kød. Perfekt til vegetarmad og kødløse dage til selv de mest skeptiske. Jeg har skrevet meget mere om det her.
Det mørke granulat kan erstatte hakket oksekød.
Jeg har f.eks brugt det til en spicy taco.
Og på pizza.
Og til en kæmpe cheeseburger.
Det lyse granulat kan erstatte hakket kyllinge- og svinekød.
Jeg har brugt det til at lave frikadeller af.
Soy4you brugte også det lyse til deres chili con soya som blev et stort hit på Northside.
Jeg udlodder 4 x 1 pose lys + 1 pose mørk. Vinderne bliver udtrukket tirsdag d. 21/8. Alt hvad du skal gøre er at lægge en kommentar og fortælle mig hvilken ret du kunne tænke dig at lave med enten det lyse eller det mørke granulat.
Lasagne? Moussaka? Farsbrød? Bolognese ? Kom med et bud ;-)
Jeg kunne rigtig godt tænke mig at bruge det mørke "kød" til at lave en lækker hjemmelavet pizza som vi gør en del i herhjemme, eller eventuelt se om det kunne gøre sig godt i forårsruller eller bare en almindelig lækker tærte. Din cheeseburger ser nu heller ikke værst ud :)
SvarSletElise.
For nogle år siden fik jeg i Berlin en rigtig god burger med en vegetarbøf i. Jeg ville gerne prøve at lave noget lignende :) Og så ser dine tacos med soy4you også alt for lækre ud :)
SvarSletVenligst,
Louise
louisebriiix@gmail.com
Mine forslag var med det mørke "kød". Men det lyse skulle også nok blive brugt ;)
SvarSletEn slags taco "kød"sovs med det mørke, hvor der skulle godt med bønner og chili i.
SvarSletDet lyse ville blive til frikadeller.
Jeg tror jeg ville kaste mig ud i at prøve noget meatloaf med det mørke.
SvarSletAnne
lushpapaya@hotmail.com
Hej Malou,
SvarSletMed to børn bliver her spist rigtig meget hakket kød. Ud af det mørke ville jeg lave græske frikadeller med tzaziki, og ud af det lyse ville jeg lave en modereret boller i karry med kokosmælk og lime :o)
Mange hilsner fra Lene
Med det mørke ville jeg lave en stor tærte med sprødt låg - eller bage dem som minitærter.. måske med fyld af ærter og tomater.
SvarSletMums. :)
Med det mørke soy4you løber min mund i vand når jeg tænker på lady og vagabonden pasta med sprøder og saftige meatballs i en let krydret tomatsovs! :-P
SvarSletMed det lyse soy4you ville kinesiske forårsruller, som normalt laves med hakket svinekød være en oplagt substitut! Det er i hvert fald helt sikkert hver at prøve..
Begge eksperimenter ville uden tvivl blive afprøvet og postet på min nystartede blog mad-gronning.blogspot.dk !!
Fortsat dejlig solskinsdag.
Hej fra Amanda Grønning
Jeg ville helt sikkert prøve chili con soya og frikadellerne. Ved nærmere eftertanke frister alle dine fine billeder til at prøve at gøre kunsten efter. Hvis dette produkt smager lige så godt som det ser ud på billederne, er det bestemt værd at investere i.
SvarSletLækre billeder, får lyst til at prøve flere af retterne. Hvis jeg vinder tror jeg, jeg vil prøve at lave tacos med fyld... det har jeg faktisk aldrig prøvet at lave, så ungerne har ingen forudindtagede meninger om, hvordan det SKAL smage :-)
SvarSletJeg har rigtig meget lyst til at prøve at lave frikadeller af det lyse.
SvarSlethvis jeg blev den heldige vinder ville jeg af den lyse lave "Funky Frideller" som er en super lækker opskrift på frikdadeller med grønkarry, kokosmælk og basilikum i og af den mørke ville jeg lave en lækker lasagne med bechamelsauce og aubergine istedet for pastaplader mmm :-)
SvarSletDa jeg er lidt hys med min lasagne, kunne det være den ultimative test at lave det med den mørke variant. Det ville jeg gerne prøve.
SvarSletJeg ville gerne lave langtidssimret 'kød'-sovs med masser af god rødvin og dejlige grøntsager :)
SvarSletJeg ville gerne afprøve det lyse i karry-suppe til at give suppen lidt substans og gøre den mere mættende.
SvarSletDen mørke ville jeg gerne prøve i burgere eller i farsbrød, som er nogen af de ting jeg synes er sværest at finde et godt vegetarisk alternativ til.
Jeg ville lave bolognese/kødsovs. Det var min yndlingsret som barn, men siden jeg blev vegetar har det bare ikke smagt helt rigtigt.
SvarSletWow det ser/lyder godt :-)
SvarSletJeg kunne godt tænke mig at lave indianergryde af den lyse :-)
God solskinsdag.
Jeg ville tage fusen på mand og børn og lave lasagne uden at fortælle at der slet ikke er kød i. ;-) g når de så har spist med største velbehag, så vil jeg lade "bomben" springe. :-)
SvarSletJeg ville elske at lave en burger med det mørke kød! :)
SvarSletJeg vil klart forsøge mig ud i en lasagne :) er ret sikker på hele familien vil synes det er et hit! :)
SvarSletEfter dine skriverier om soy4you bestilte jeg faktisk selv 10 poser, 5 af hver og jeg har haft rigtig meget sjov med dem, senest blev de brugt i en moussaka. Jeg vil ikke deltage i konkurrencen da jeg stadig har 5 poser og mener, at andre skal have chancen til, at prøve det.
SvarSletUha, hvis jeg nogensinde skulle kunne få min kæreste til at prøve det, ville det nok blive nødt til at være det mørke granulat! Tror dog også man kunne bruge det lyse i en laber kokos-karry eller lignende :-)... Det mørke ville jeg prøve at bruge til en slags kødsovs, nok enten en millionbøf eller bolognese :-)
SvarSletJeg har en datter på 4 år, som elsker lasagne, og en mand, der elsker kød. Han er ved at DØ, hvis jeg foreslår vegetarretter, så det kunne være sjovt at lave en lasagne til dem med det mørke granulat og se, om de ville opdage forskellen :D
SvarSletDet lyse ville jeg prøve at lave boller i karry af - endnu en yndlingsret herhjemme.
Fyldte peberfrugter, greek style...
SvarSletHej Klidmoster,
SvarSletJeg er pescetar og er gift med en kødspiser - og vil meget gerne være med i konkurrencen. Det ville være dejligt at prøve soy4you til at lave noget der er kød-agtigt, men som vi begge kan spise. F.eks. til taco-skaller, hvor det mørke granulat er tilberedt som hakket oksekød, med guacamole osv. - det er længe siden jeg har fået det. Eller måske lave græske frikardeller med feta og soltørret tomat .. eller græsk farsbrød!! Sikke mange muligheder!
Hej Malou
SvarSletIh - sikke en dejlig konkurrence, jeg har nemlig gået og ledt efter Soy4you i det nordjyske, og det er iiiiikke let at opdrive. Jeg har derfor endnu til gode at smage, og jeg tænker ellers at det vil være super til mig, der spiser meget protein fordi jeg a) gerne vil tabe mig lidt og b) løber meget, og gerne vil holde muskelmassen intakt :)
Jeg ville nok kaste mig ud i børnevenlige klassikere hjemme hos os: pizza eller wraps af det mørke kød, og mon ikke man kan fremtrylle boller i karry af det lyse ... det må prøves :)
Vh.
Edith - og tak for en dejlig blog!!!
Jeg ville helt klart prøve at snyde min kæreste (han er lidt skeptisk overfor vegetariske alternativer), ved at lave en lækker lasagne af det mørke granulat :)
SvarSletJeg ville lave burritos, kunne være både med det mørke og det lyse. Lyder som et sikkert hit :-)
SvarSletMvh Dorte
Jeg ville med det mørke lave taco - soft, mexican/californien style.
SvarSletog det lyse ville jeg bruge til en omgang boller i karry.
jeg er altid på jagt efter nye velsmagende proteinkilder :-)
Jeg ville "drille" min veninde som er vegetar,
SvarSletmed at invitere hende på aftensmad :)
Det ville blive noget spaghetti bolognese med det mørke granulat!
Vil gerne se hendes ansigt når jeg serverer det, er sikker på hun vil være skeptisk! :D
Vil blot oplyse at jeg (noget skepsis) har prøvet det på pizza og som en bøf i en bolle og det virker faktisk over alt forventning. Det er umiddelbart en lille smule svært at bruge da det er noget "løft" men med lidt tålmodighed kan det sagtens lade sig gøre!!
SvarSletvh karina
Det lyder som et ret spændende produkt :) Jeg tænker en god hjemmelavet lasagne ville være et godt bud på hvad jeg ville bruge det til!
SvarSletuha har længe villet prøve dette smarte granulat-"kød"! Tror helt sikkert at jeg ville prøve at lave chilie con carne med det! og ellers så frikadeller.. måske kan man endda bruge det til at spæde det almindelige fars op med..
SvarSletUha, jeg ville helst sikkert fixe en grønsagslasange med aubergine og squashsplader, lidt pizza og evt. en "chili con carne" med en masse spark i og godt med bønner. Og en af gangene skulle produktet helt sikkert serveres for min kødelskende kæreste, bare for at se, hvor vidt han kan smage forskel eller ej (:
SvarSlet- Anne
Hvor er det lækkert....
SvarSletJeg kunne godt tænke mig at bruge det til en omgang kæmpeburger med alt hvad der hører burgeren til!! :)
venlig hilsen Sacha Hansen
Siden jeg gik over til vegeansk kost for 4 måneder siden har jeg drømt hede drømme om go', gammeldags boller i karry.... :-)
SvarSlet(ps - du kunne da evt. gi' det et go', du kan sikkert lave det som "vor mor lavede det"
Ha' en dejlig dag.
Tulle
Jeg vil prøve at lave en Shepherd's pie - og se om jeg kan narre nogle gæster som ikke kan lidt lam - og derfor må jeg ikke servere den som gæstemad. Nogle mennesker er altså også kræsne *GG*
SvarSletVh
Helle Alslund
Min datter og jeg vil supergerne prøve den lyse soya til at lave to retter efter én opskrift - nemlig boller i karry og kötbullar Ikeastyle :-)
SvarSletNår nu det er omtalt som granulat og erstatning osv. Så ville nok bruge endnu en anden "madindustriel" betegnelse, og benytte det som "kødklister" i en slags fabeldyrroulade ala Heston Blumenthal fra hans victorian feast ;)
SvarSletJeg ville lave en "bøf" med friske krydderurter og måske lidt soltørrede tomater - samt feta, hvis humøret er til noget græsk.
SvarSletMmm, ku' godt.
Frikadeller (af begge slags) eller forloren hare.
SvarSletVille helt klart se om det mørke granulat kan bruges i stedet for fars i min meatloaf. Synes det kunne være spændende og se om det vores yndlingsopskrift også kan laves i vegetarisk udgave. Og så vil jeg lave en slags krebinetter af det lyse, med nye kartofler og stuvede grønsager til. Slurp!
SvarSletJeg har med stor interesse læst dine beskrivelser og er i den grad klar til at teste. Begge dele ville jeg forsøge at putte med i friske vietnamesiske forårsruller (også kaldet spøgelser hjemme hos min gode veninde, som er et lige så stort madøre som mig;-) )
SvarSletUh mega fed konkurrence! Især til os vegetarer :-)!
SvarSletJeg ved ikke hvilken bestemt ret jeg ville lave, men ville klart benytte det i klassiske kød-retter som pasta og kødsovs, boller i karry osv. :-)
Hilsen Lise
Hej Malou,
SvarSletQuick question:
Hvordan forholder Soy4you sig til økologi og GMO?
Helt klart prøve denne opskrift ;D
SvarSlethttp://www.rosepoultry.dk/opskrifter/hakket-kylling/chicken-tikka-med-pappadums.asp
Sofie S
jeg kunne vildt godt tænke mig det mørke kød!
SvarSletjeg elsker at eksperimentere i mit køkken med nye råvare og produkter, det er så spændende og der er også noget hygge over det - og resultatet er som regel altid noget man glæder sig til og man glædes, når man spiser det - fantastisk følelse! vil nok bevæge mig ud og prøve på at lave falaffel - tror det kunne være enormt lækkert!!! eller prøve at lave en lækker kødsovs der får mundvandet til at løbe :p
Min kæreste kan ikke tåle kød, så jeg gad godt bruge det til at lave chili con carne, som han også må spise.
SvarSletHelt klart en chili. har været meget tæt på at bestille, men har ikke taget mig sammen endnu.
SvarSletHej Klidmoster.
SvarSletJeg ville gerne prøve det mørke, og så skulle min famile forkæles med grillede spyd. Bland "kødet" med krydderier, æg og en smule rasp, gril og spis.
hilsen Pia
Vi spiser meget kød her hos os, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at se om nogen vil kunne smage forskel. Jeg ville lave en cheeseburger af det mørke og forloren hare af det lyse.
SvarSletVil lige benytte lejligheden til at sige tak for alle dine mange mange fine og uddybende opskrifter der bruges flere gange om ugen her i huset.
Jeg ville elske at drille hr. Mand og lave en lasagne med begge slags "kød" i - og så se, om ikke det glider ned??
SvarSletKnus
Af det mørke ville jeg lave græske bøffer med feta og oliven sammen med tzatziki og timiankrydrede rustikke rodfrugter, samt en græsk salat.
SvarSletAf de lyse ville jeg lave kyllingefrikadeller på spyd med gulerod og spinat sammen med en hjemmelavet pesto af soltørrede tomater, samt en lækker bulgursalat.
Jeg vil helt bestemt serverer dette for min kødædende familie! Det kunne være rigtig rart hvis vi kunne holde bare nogle enkelte kødfri dage. Jeg vil af det mørke lave "Hanne's pastaret" - en familie opskrift fra en fjern tante, som jeg har opgraderet med grønsager. Minder om lasagne bare med pastaskruer og meget vigtigt hvidløgsost på toppen. Her til laver jeg lynbrød og pesto (af den krydderurt der nu er i vindueskarmen)
SvarSletDen hvide vil jeg nok lave til ruller med squash om. Hertil grove fritter og salat.
Knus og tak for en super blog
Mai-Britt Guldborg
Ej, hvor ville jeg gerne prøve det af. Vi spiser ofte en god bolognese, hvis jeg selv skal sige det, men personligt er jeg lidt ligeglad med det hakkede kød, så det ville være fantastisk at prøve af med det mørke.
SvarSletDet lyse ville jeg prøve af som kødboller til en spicy omgang boller i karry.
Uh, det lyder jo lidt for fantastisk det produkt, ville så gerne selv prøve at smage efter:)
SvarSletMed det mørke ville jeg bruge det til at lave fyldte pandekager og det lyse ville jeg bruge til at lave Shrek frikadeller af:)
Tror jeg ville lave et lækkert græsk farsbrød med butterdej udenom, og dertil servere en lækker salat! :) Mhhh.... bliver helt sulten nu
SvarSletJeg har en mand, der ikke mener, han kan indtage et måltid uden kød - måske lige bortset fra morgenmaden.... Jeg kunne rigtig godt tænke mig at snyde ham med en gang forårsruller med "snydekød."
SvarSletJeg har været kødfri i snart et år, og før jeg blev det, plejede jeg at lave en lækker lasagne. Det kunne jeg godt tænke mig at prøve at bruge den brune Soy4you til. Og så ikke fortælle familien, at det ikke er kød, men vente til de har spist lystigt af den, og overbevise dem om, at der findes lækre alternativer... :-)
SvarSletDet lyder simpelthen for mærkeligt - jeg ville helt sikkert prøve at lave familiens yndlingsspise, nemlig frikadeller, og så se om de lader sig "snyde"
SvarSletSpændende :) nu har jeg prøvet santa marias vegetariske taco mix og "snydt" flere ;) Jeg tænkte måske i noget piroghalløj eller en lækker tærte :)
SvarSletJeg ville prøve at lave seekh kebab af det mørke granulat. Jeg ville tilsætte en masse forskellige krydderier, "klemme" farsen rundt om et spyd og grille dem på en dejlig sensommer aften - måske med en frisk salat og madbrød til.
SvarSletSavlede SÅ meget over billederne af den pizza du bixede sammen, at det må være den jeg først ville kaste mig ud i. Hvis jeg altså bliver den heldige:-)))
SvarSletJeg gad helt vildt godt prøve de produkter! Jeg kunne finde på at lave en art græsk bøf med feta, krydderier og andet guf!
SvarSletHar allerede købt både den mørke og den lyse, så jeg behøver ikke at være med i konkurrencen - lad bare dem, der ikke har prøvet det, komme til fadet :-)
SvarSletJeg vil som det næste forsøge at lave en Gisou ... eller Gisoy må det jo blive ... dvs. en omgang karrykål. Manden Min bryder sig ikke om tilberedt kål, så det er noget jeg kan forkæle mig selv med, når han er ude at føjte.
Jeg ville prøve at lave boller i karry, af det lyse "kød". Da mine børn er helt vilde med den ret :-)
SvarSletJeg spiser slet ikke kød, men familien kan ikke unvære det, så det ville være et godt alternativ til det.
Helt klart en lasagne med grillet aubergine og det mørke "kød". Uhm...
SvarSletMvh Lise
Jeg har forsøgt at overbevise gemalen om at vi skulle prøve produktet efter at have læst om det herinde, er dog ikke lykkedes endnu så hvis jeg nu vinder noget kan der være det går bedre :)
SvarSletJeg tænker allerede i diverse lækkerier, lasagne, meatballs og meatpie - eller spicy frikadeller :)
Det kunne være sjovt at prøve det mørke granulat i forloren hare eller farsbrød.
SvarSletEn ret med couscous, "kød" og en masse grønt ville være godt. Og masser af krydderier! :)
SvarSletHilsner
Helt klart lasagne!! (og måske også en burger eller to ;-)
SvarSletmvh Maia
Jeg gad virkelig godt prøve de produkter! Tror jeg ville kaste mig ud i en burgerbøf, med det mørke :)
SvarSletVh Ditte
dittemus_88@hotmail.com
Tror jeg ville bruge det lyse af slagsen til at lave husbondens yndlings kyllingeburger og se hvad han siger til at det ikke er kød der er brugt =)
SvarSletMVH
Sandra
Jeg kunne rigtig godt tænke mig af lave en omgang chili con carne og teste, om mine kammerater kunne gætte, at det ikke er oksekød.
SvarSletuhh det ville nok ende i børnevenlige retter som i lady og vagabonden pasta(det mørke) og boller i karry (det lyse).
SvarSletHar en meget kødglad mand og datter - sønnen er noget mere skeptisk omkring kød, så han vil nok nyde det kødløse islæt.
Det her er måske ikke det mest oplagte valg, men jeg ville bruge det lyse til at lave farserede porrer (hvis det kan lade sig gøre). Da jeg ikke spiser kød, har jeg aldrig smagt farserede porrer, og da det endnu engang blev serveret på arbejdet i dag, gjorde det mig nysgerrig :)
SvarSletDet mørke ville gå til en helt almindelig gang kødsovs - en yndlingsret og det lyse til en burgerbøf. Krydser fingre.
SvarSletAf det lyse ville jeg lave en lækker krydret kyllinge-lasagne som mine unger elsker :)
SvarSletOg det mørke ville nok blive brugt til tortillas/tacos som også er en stor favorit herhjemme. Og jeg ville bestemt også se om jeg kunne tage fusen på familien og IKKE fortælle dem at der ikke er kød i retterne.
Mvh Tine
Hej.
SvarSletJeg ville tage det med på ferie til Frankrig næste år, og lave kødsovs, pizza, frikadeller e.l. Kød er nemlig dyrt i Frankrig, og ikke så let at transportere 500 g hakket okse i en varm bil i 12 timer:)
Mvh. Sara
Jeg ville lave karrykål!! Med det lyse. Dengang, da jeg spiste kød, lavede mig og min mor altid en kæmpe grydefuld med hakket svinekød, hvidkål, karry og kartofler, og det kunne være fantastisk igen at kunne lave det :)
SvarSlet- Maria
Jeg ville lave frikadeller af det lyse og hakkedrenge af det mørke. Pizzaen du havde lavet så vildt lækker ud, så den skullen nok også afprøves.
SvarSlet/Ronkini
Jeg ville lave mousakka af det mørke, og prøve frikadeller af det lyse :-)
SvarSletMums :) Jeg ville kaste mig ud i en lasangne :)
SvarSletUhm - jeg vil bruge den mørke til kødsovs, og den lyse skal i en tærte sammen med spinat.
SvarSletKnus Linda
Min søde far er meget overvægtig, men han er kok af den gamle skole, og den der "vegetar-fidus", som han mener jeg er blevet bidt af, er ihvertfald ikke noget for ham!
SvarSletHan er ringe til at spise sund mad, da der skal kød og sovs til. Han er stædig, og har svært ved at ændre sine madvaner.
Jeg ville lave hvad som helst! Lækker Minced meat pie, frikadeller, kødsovs, forårsruller, "kylling i kokos" (hvilket er min hofret derhjemme), og alt muligt andet lækkert!
Naturligvis uden at han ved at "kødet" faktisk er Soy4U.
Måske skal han have et lille chok for at fatte, at sundt og anderledes ikke nødvendigvis er dårligt.
Jeg krydser fingre for mig selv, og bukker og nejer, for en lækker blog!
De bedste solskinshilsner,
Sara
Ville være utrolig spændende at forsøge sig med! :)
SvarSletFørst ville jeg nok lave taco's, for dine ser vildt lækre ud .. Derefter en lasagne fyldt med grønt ... Og af den lyse, ville jeg hel sikkert forsøge mig med en form for frikadeller fyldt med friske krydderurter :)
Jeg ville lave lasagne af det mørke og snyde mine meget kræsne små søstre næste gang de kommer på besøg. Det lyse ville jeg bruge til kødboller i kokos/karry sovs. :)
SvarSletChili sin carne :) Har en hær af vegetarer i min familie og da yngstemand her i huset snart fylder to, inviteres der på chili! Det kunne være sjovt at prøve et vegetarisk alternativ!
SvarSletKære Malou
SvarSletJEg har lige sendt min store pige på efterskole. Hun har meget længe tænkt over at blive vegetar og nu er beslutningen taget. Har fortalt hende om Soy4You og jeg ville simpelthen lave lasagne til hende. Det er hendes livret og hun frygter at skulle undvære det. PS tak for en meget "givende" blog på mange fronter.
Sol til dig
Gurli
Hej malou
SvarSletførst et stort tak for en givende og inspirerende blog, det er formentlig ikke få af den slags komplimenter der vælter ind i din "inbox", men et mere skader jo aldrig. :)
Jeg er et madøre! elsker at kreere og skabe, men er for nyligt blevet invaderet af en syg tarm, som har gjort mig ude af stand til stort set at indtage grøntsager. frugter, havregrød, nødder og helt hvidt kød. jeg længes som en vanvittig efter mad der ikke indeholder kylling eller hvid fisk og som måske kunne give mig en lille fornemmelse af gamle dage.
jeg vil spare dig for alle de afsavnsretter jeg kunne komme i tanke om, men en ret er helt sikker, og det er havregrødspandekager lavet på majsmel, fyldt med friske grøntsager, stegte champignoner og "oksekød" på alle tænkelige måder; mine frikadeller, stegt med krydderier, som græske frikadeller med krydderier, feta og barbeque - listen er lang :)
Skøn aften til dig
Camilla
Indtage ANDET end grøntsager*
SletJeg ville lave tarteletter med Soy i asparges med den lyse. Mest fordi at det er et tilpas sygt projekt, der virkeligt ville sætte soya på spidsen.
SvarSletJeg vil lave en "hakkebøf" med bløde løg.
SvarSletJeg vil anvende det lyse i en ret bestående af stegte grøntsager, kokosmælk karry og soy!
SvarSlet;-D jeg ville bruge den mørke til en stor "bøf"... og drille kæresten.
SvarSletHan har før påstået, der var noget, han ikke kunne lide... f.eks. hytteost :-) Men frugtsalat kan han godt lide... nu med hytteost.. hæ hæ...
Den lyse skulle bruges til en form for kyllinge pie, som han også elsker...
Jeg syntes, produktet er vildt spændende og kunne godt tænke ming, at prøve "kræfter" med det...
Kh Pia
Uh, jeg vil bruge det mørke til en ordentlig omgang STÆRK vege-chili con carne, og hvis der er en rest tilbage, så står den på burgere... Det lyse vil jeg bruge som fyld i krydrede samosaer eller som fylde i en tærte. MUMS!
SvarSletJeg kunne så godt tænke mig at prøve en burger af med det mørke granulat! Det så jo mega lækkert ud da du prøvede lykken. :D
SvarSletJeg skal helt sikkert også lave en burger, for det er noget af det man ikke kan med andet falsk kød - altså forme en fars af det. Mums - en ægte vege-burger!! :)
SvarSletKöttbullar, uden tvivl :-P
SvarSletJeg ville gerne prøve det i en burger - uden at min skeptiske sambo vidste det på forhånd :-)
SvarSletAbsolut græsk farsbrød :-)
SvarSletJeg har forsøgt at lave veganske boller i karry af tofu - desværre uden ret meget held.. De endte som tofudeller i karry, fordi de kogte helt ud i vandet.
SvarSletSå derfor vil jeg meget gerne freestyle lidt over konceptet veganske soy boller i karry.
/Annie
Mine unger har med stort velbehag spist både pizza og frikadeller lavet med soy4you's mørke "kød". Så jeg vil da bestemt være glad for at vinde en god portion af det skønne produkt.
SvarSletHej klidmoster! Vi vil gerne lave "kød"-rand som Dirch Passer imponerer Ghita Nørbys forældre med i en af Danmarks sjoveste familiekomedier. Vi vil dekorere kødranden med perleløg som prikken over i'et og servere stuvede bønner og kartoffelmos til.
SvarSletDet skal da helt klart testes i gode gammeldags (skønne og fantastiske) frikadeller... Hvis Soy4you kan klare det - så kan det klare alt! :)
SvarSletwow - det må vi prøve! Vi elsker en god gang kold mexicansk salat.
SvarSletDet kunne være interessant at prøve den mørke variant til salaten.
Vi jeg skulle vælge må det blive det mørke granulat. Selvom jeg nu allerhelst ville prøve begge dele ;) Tror jeg ville lave krydderfrikadeller med røget paprika, soltørrede tomater og feta, samt lidt andet godt :)
SvarSletJeg ville helt sikkert prøve at se om jeg kunne snyde min far med det her granulat. Han er STOR fan af kød, og jeg mener at det her måske ville kunne hjælpe til at ham (og jeg selv) vil blive glad for mad i ny og næ der ikke indeholder kød (:
SvarSletHvad jeg ville lave ville nok blive frikadeller eller lasagne (:
Jeg ville prøve bolognese. ;-)
SvarSletHej Malou !
SvarSletDet kunne være spændende at prøve den mørke variant i enten lasagne eller chili con carne. Måske jeg er blandt de heldige.
Mange køkkenhilsner Kirsten
Jeg ville bruge det mørke granulat til at lave nogle krydrede kødboller, med spidskommen, korianderfrø, chili mm
SvarSletVenlig hilsen
Lena
Jeg ville helt klart prøve at lokke det i mine meget skeptiske, kødspisende brødre. Om ikke andet undlade at fortælle dem, at det ikke er kød, førend de har smagt på det.
SvarSletEn god burger eller en om gang tacos burde nu nok kunne friste dem. :-)
Jeg kunne virkelig godt tænke mig at lave frikadeller med linser i :-) Har før haft succes med at snyde min kæreste i en bolognese :D
SvarSletJeg er stor kødspiser, men jeg kan rigtig godt lide ideen med at give kødet en fridag. Så selvom jeg sikkert vil være liidt skeptisk den første gang, vil jeg gerne prøve at bruge det mørke "kød" til både lasagne og pizza, som er to af mine yndlingsretter :)
SvarSletJeg ville elske at snyde min kæreste til en kødfri dag - bare hans ansigtsudtryk vil nok være det hele værd når jeg fortæller ham at det ikke er kød han har spist :D
SvarSletAf det mørke "kød" vil jeg prøve at lave stuff-a-burger, altså bøf fyldt med masser af lækker cheddarost - mums!!
Af det lyse "kød" vil jeg nok lave nogle spicy boller til at putte i mine friske ruller af rispapir - gerne med masser af koriander :D
Hej Malou, er produkterne fra Soy4you økologiske? Jeg har selv været i en økobutik og måtte konstatere at deres efterligninger af kød ikke var økologiske. Så kan man vel ikke vide sig sikker mht. genmodificering af soya? Jeg synes egentlig også det er et spændende produkt men vil helst spise det økologisk. Kunne da finde økologisk tofu.
SvarSletkunne da godt tænke mig at eksperimentere med nogle curryretter af det lyse :-)
SvarSletJeg kunne rigtigt godt tænke mig at lave tyrkiske köfte "kød"boller med bredbladet persille og andet godt (bl.a hvidløg!) som jeg nok ville ende med at putte i nogle grov pitaer med haydari, grøntsager og en eller andet lækker dressing :-)
SvarSletMin mail er: annasigridryberg@gmail.com (nu da jeg ingen google konto ejer)
SvarSletSer rigtig spændene ud, vil meget gerne prøve det. Hen kunne jeg forstille mig vil ville bruge det som fyld på en pizza eller i et pitabrød
Jeg ville lave en kødfarstærte med tomatchilli sovs grønsalat og med Free hvidvin til :)
SvarSletVil rigtig gerne prøve produktet. Af det lyse, tror jeg at der skulle laves en omgang frikadeller med rugmel og ekstra æg.
SvarSletAf det mørke ville jeg nok lave mousaka eller en lækker burger, hvor bollen bliver lavet uden hvedemel :)
Jeg var en af de heldige, der fik lov til at smage deres chili con soya på Northside, og jeg vil derfor helt klart først forsøge mig med sådan en omgang. Det smagte helt fantastisk, og med tanken om at det er sundt og miljøvenligt i baghovedet, gør smagen endnu bedre.
SvarSletJeg kunne godt tænke mig at lave en lækker lasagne! :D
SvarSletKig lige på datoen - den her give-away sluttede i 2012 ;-)
Slet