fredag den 15. juni 2012

Soy4you på NorthSide...

I dag har jeg været ude og snuse lidt rundt på NorthSide. Jeg var inviteret af Soy4you og skulle bla ud og smage deres chili con soya som de lancerede som en verdensnyhed i dag på festivallen.

Boden var ganske velbesøgt og der blev langet mange engangs-palmeskåle med rygende varm vegetabilsk chili over disken.

Boden har en ko med - for den holder nemlig fridag.

Jeg spurgte disse 2 unge piger om hvorfor de netop havde valgt den vegetabilske chili - og de indrømmede begge at de ikke vidste at den var uden kød. De havde valgt den fordi duften havde fanget dem ind da de gik forbi boden.

Og de måtte begge indrømme at de overhovedet ikke kunne hverken smage eller se at der ikke var kød i.

Denne ungersvend gik målrettet mod boden. Han ville gerne undersøge hvad det var for noget med chili uden kød.

Han indrømmede at han var en smule skeptisk - men at han også var meget nysgerrig.

Efter at ha' smagt på chilien kom smilet dog frem i hans ansigt. Den var godkendt!

Jeg fik også selv en lille portion med på vejen. Chilien var lavet med peberfrugt, løg, bladselleri og peberfrugt - og blev serveret med kogte speltkerner, cremefraiche og hakket purløg. Virkelig god festivalmad til et glas skummende fadøl.

Bagefter blev jeg og hørte Marina and the Diamonds sammen med et par søde piger jeg kender fra blogland og Twitter. Det var lige noget musik for mig. Og så begyndte himlen at se noget sort ud - og jeg kunne mærke at dagens kræfter var på for nedafgående. Så jeg fandt en bus hjem og besluttede mig for at vende tilbage på søndag for at høre noget mere musik og smage på mere af hvad festivallen har på menuen. Jeg må indrømme at jeg er imponeret over hvor meget af maden derude der er økologisk.

Vel hjemme og efter en lille lur gik jeg i køkkenet og lavede denne pizza. Jeg blev nødt til at lege lidt med det moderne kød selv. Det blev en virkelig laber sag med røget ost, 'kød', løg, pesto og små perletomater. Opskriften skal nok komme en af dagene.

Dog ikke i morgen - for der går turen til Horsens og Weber Grill & Music Festival. Det er jeg ret spændt på. Nu får vi se hvor længe jeg kan holde til at være på farten. Vi ses på den anden side.


6 kommentarer:

 1. Det kunne da godt være soyakød skulle have en chance til. Har stadig dårlige minder tilbage fra 1997, hvor jeg i 3 måneder måtte udsætte mig selv for vegetarmed, og dermed ulækkert soyakød. Adr...
  Men du har fuldstændig ret i, at vi skal tænke på miljøet, og det ser da ud til at have bestået testen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt love dig for at jeg var skeptisk før jeg smagte det her - har nemlig også selv smagt nogle helt forfærdelige soyaprodukter før i tiden. Puha.

   Ja, jeg tro det er vejen frem som et supplement til kød :-)

   Slet
  2. Og hvilke skønne opskrifter du disker op med. Må snart prøve det af!

   Slet
 2. Jamen, jeg elsker så til gengæld mockmeat, men jeg er også vegetar og det er så dejligt forfriskende med en helt anden struktur, end den man plejer. Mit spørgsmål er bare - hvor køber man produktet henne?? Har googlet, men der kommer intet frem. Helsekosten? Dejligt indlæg i øvrigt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt love dig for at det her kommer til at imponere dig - strukturen er virkelig god. Du kan købe det lige her i deres webshop ;-)

   Slet
  2. Super! Tusind tak - det må jeg have fingre i snarligst. Det ser lovende ud med de ting du har lavet af det... :)

   Slet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...