lørdag den 29. oktober 2011

Give-away - vælg mellem 2 favoritter...

VIGTIGT: Det er kun kommentarer lagt herunder i kommentarsystemet Disqus der gælder som lod. Kommentarer lagt fra smartphones i det gamle system tæller desværre ikke. Jeg har ikke mulighed for at svare på dem længere, da systemet ikke længere eksisterer i blogger.

Så er det tid til en lille give-away igen. Denne gang giver jeg 2 af mine små absolutte favoritter fra køkkenet væk: et peberkage-udstikkersæt og en spiceball.


Et sæt med udstikkere til peberkagemænd til den forestående jul.

Det giver mulighed for at lave peberkagemænd i 4 størrelser.

Mellemstørrelsen er perfekt småkagestørrelse. Her i peberkagedej pyntet med royal icing.

Den mindste er cute og ikke meget større end en 1 krone.

Men man skal bestemt ikke undervurdere dem pga størrelsen. I flok kan de være nogle værre bøller.

Det er en god ide lige at holde øje med at de ikke laver ulykker. I et ubevogtet øjeblik brød et par af dem ind i peberkagehuset sidste år til kagedåsernes julefrokost.

Udstikkerne kan også bruges til andre ting. Hvad med små syltede rødbedemænd?

Eller en frisk lille gulerodsmand i en wokret? Det er kun fantasien der sætter grænser.

Eller hvad med en spiceball? Jeg har givet en væk før, du kan læse lidt om den her.

Det er groft sagt en oval te-si. Men den kan rumme en del mere.

Den er meget fintmasket, så der slipper ikke noget ud.

Den kan bruges til både hele og groft knuste krydderier. Jeg bruger den meget tit til gryderetter, med i Römertopfen og hver gang jeg koger rødkål.

Sidst jeg brugte min var da jeg kogte æblesmør. Man kan jo selvfølgelig bruge et kaffefilter, men den her lille robuste ting kan holde til meget mere.

Jeg udlodder et udstikkersæt og en spiceball (incl en valgfri krydderiblanding).

For at deltage skal du lægge en kommentar og fortælle hvilken en af tingene du helst vil vinde - og hvorfor. Er du ikke allerede fast læser må du meget gerne melde dig til, men det er ikke et krav for at deltage.

Der trækkes 2 vindere fredag d. 11/11 kl 11.11.


136 kommentarer:

 1. Århh det er svært, for begge ting er fantastiske. Men tror du jeg krydser for de små mandeudstikkere :) Ka godt lige se mig og ungerne lave fine små peberkagemænd i december - og hey, mon ikke gulerodsmænd ville bringe lykke :)

  SvarSlet
 2. Åh, det er svært at vælge. Men jeg tror, jeg hopper på kageudstikkerne. Viola og jeg har en plan om at optimere de fedtstoffattige kagemænd i år! :)

  SvarSlet
 3. De der søde udstikker vil vi gerne vinde.. første år med min store dreng i køkkenet til jul... også vil det da være skønt hvis vi kan lave små pebermandskager på str med en 1 krone.. som jo er en perfekt størrelse til en barnemund ;)

  SvarSlet
 4. Jeg hopper også på kagemændudstikkerne. Og er allerede kæmpe fan af gulerods, rødbede og lignende mænd :)

  SvarSlet
 5. Sikke nogle fine gaver! Er noget splittet imellem at få suppleret min samling af udstikkere (mer' vil ha' mer') eller mit praktiske gen der kan se hvor smart sådan en si er... Praktikken vinder denne gang og jeg vil gerne ligge billet ind på sien.

  Mvh Lene (lene_bech@hotmail.com)

  SvarSlet
 6. Sikke en fin konkurrence :)
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde udstikkerne, så skulle der nemlig gang i peberkage-produktionen :)

  /Maria

  SvarSlet
 7. Er vild med de små kagemænd! Har planer om at øve flooding med royal icing i år, så dem skal det være hvis jeg bliver udtrukket!

  SvarSlet
 8. Puuuha, den var svær. Udstikkersættet så jeg kan lave masser af små peberkager med mine 2 unger, eller den smarte krydderdims så det bliver meget lettere at lave gryderetter og fond'er og alt det der med de krydderier som skal pilles fra inden servering....
  Det må blive.....UDSTIKKERSÆTTET!

  SvarSlet
 9. Jeg har 'skrevet mig ind' tidligere, men efter i går aftes (hvor jeg lægger laurbærbladene i en tepose, og koger dem sammen med alle grøntsagerne til kartoffelsuppen...og glemmer at tage den op, og derved får blendet den sammen med alt det andet...(der må gerne grines højlydt), så vil jeg gerne lægge billet ind på en spiceball :-(
  Jeg har hårdt brug for sådan en !

  (...Vorherre til hest - det er bare så dumt gjort...)

  SvarSlet
 10. Arj, jeg ved ikke om jeg er med med min forrige kommentar, så nu har jeg disquessede og vil gerne være med rigtigt! For jeg MÅ vinde de der udstikkere! For jeg har kun dyr og julemænd og det er bare slet ikke det samme! Kære kagemænd, kom hjem og lav ballade her hos mig!

  SvarSlet
 11. Jeg var på jagt efter en opskrift på et honningkage eller peberkage hus, da jeg fandt en side, som linkede til dig. Jeg synes umiddelbart din side ser spændende ud.
  Jeg synes klart at jeg skal vinde peberkagefigurerne, så der kan blive liv i mit julehus :)

  SvarSlet
 12. uhh de der udstikkere ville gøre STOR lykke hjemme hos os - den 2årige ville være henrykt over kager, agurker osv osv i kagemandsform

  SvarSlet
 13. Udstikkerne - fordi jeg elsker peberkagemænd og ikke selv har sådanne forme :)

  SvarSlet
 14. Kristinehansen27729. januar 2012 kl. 18.33

  Uuuf, sikke da en skøn give away :) Jeg vil super gerne vinde udstikkerne, for de er da bare ganske enkelt fantastiske :) også også lidt fordi jeg har en drøm om, at jeg i år skal prøve at lave honningmænd og koner :) og der tror jeg den største af udstikkerne passer helt genialt til det formål ;)

  SvarSlet
 15. Vi - mine børn og jeg - ville da knuselsker hvis gulerødderne og rødbederne mv. pludselig var små maænd. Og så ville det være skønt med nyt udstyr til julens honningkagebageri.

  Hvordan melder man sig som fast læser?

  SvarSlet
 16. Følger din blog så tit jeg kan, med stor interesse. Har fået en masse inspiration og det kunne være så fedt at lave nogle af de søde ting du laver med peberkageudstikkerne. Så måske kunne man være heldig at være med til at lave søde små grønsagsmænd eller lignende.

  SvarSlet
 17. Hej Klidmoster

  Jeg vil gerne vinde peberkagesættet. Hvert år i december måned, plejer mine 2 niecer og jeg at holde en bagedag, hvor vi laver små kagefigurer til jul pyntet med glasur. Det ville være super at have sådan et sæt peberkagefigurer denne gang :)

  SvarSlet
 18. Uhhh det ville være den mest fantastiske gave at vinde!
  Har allerede de første mange idéer til, hvad de kan bruges til...
  HEP HEP på mig :-)

  SvarSlet
 19. Jeg er følger med interesse din blog og er ret forelsket dine kagemænd.

  SvarSlet
 20. Jeg vil også kunne lave kagemænd indbrudstyve! Det er det fedeste jeg længe har set :-)

  SvarSlet
 21. Spændende ting du giver væk.
  Nu har jeg ikke fulgt med på denne blog så længe, men jeg deltager gerne i gaveregnen :-)

  SvarSlet
 22. Aj, for pokker da Malou, de der rødbede og gulerodsmænd er da helt fantastiske, dem må jeg have værktøj til og et ekstra sæt til min datter i USA.
  Der er lige noget her at dupere selskabet med :-))) I LOVE it, som Ole Hneriksen ville ha sagt ;-)

  SvarSlet
 23. Jeg skal for første gang lave julemad uden brug af sukker, så et par kagemænd til kagedejen ville være skønt :-)

  SvarSlet
 24. øhm, jeg var vist lidt hurtig der. Jeg vil meget gerne have de fine kagemænd, hvis jeg skulle være så heldig at vinde.

  SvarSlet
 25. Fantastisk lækker blog. Jeg vil gerne være med i lodtrækningen tak:)

  SvarSlet
 26. Dejligt tilbud og virkelig brugbare sager. Jeg bager meget med min datter på 10 år, og hun kan umuligt være vokset ud af kageudstikkerne.
  Omvendt, så er jeg ved at løbe tør for de lange papirs-tefiltre, som jeg bruger til laurbærblade, hel peber mv. i gryderetter, så jeg tror det må være spiceball'en, jeg ønsker mig.

  SvarSlet
 27. Totalt solgt til den der gulerodsmand. Aner muligheden for at lancere hidtil urørlige grøntsager for min 3-årige datter. Udover kagepotentialet, selvfølgelig.

  SvarSlet
 28. Jeg vil meget gerne vinde spiceball'en, det ligner en helt fantastisk ting. Jeg synes nemlig det er ret afskyeligt at møde et udkogt laurbærblad midt i gryderetten.....

  SvarSlet
 29. Jeg vil så gerne vinde peberkage udstikkerne, fordi det kunne være en fest at tage småkagerne med til mit religionshold!

  SvarSlet
 30. Udstikkerne til kagemænd!

  SvarSlet
 31. Jeg vil da være total glad for at vinde udstikkerne, men spice-ball'en er da også interessant!

  SvarSlet
 32. Johanne Bek Ditlevsen29. januar 2012 kl. 18.37

  Jeg vil da helt vildt gerne vinde spice-ball'en! Jeg har gennem længere tid været ret så misundelig på den...

  SvarSlet
 33. Jeg ville elske at vinde udstikkersættet :D Jeg har en lille peberkagemandsudstikker liggende i skabet og har blandt andet brugt den til at lave kager, der viste, hvor stor, vores lille niece/nevø er nu, men fostret er jo blevet større, og det er kageudstikkeren ikke, så jeg må virkelig have nogle større inden fødslen ;)

  SvarSlet
 34. JEG skal da vinde udstikkerne. Modsat Sif går jeg ikke ind for vold (kun når det er brøddejen der skal have tæsk) og det ville vække så megen jubel ved mine børn, at de selv får lyst til at være mere i køkkenet. (og så ville det glæde mig).

  SvarSlet
 35. Hejsa. Jeg vil meget gerne være med, og jeg vil gerne vinde den der kæmpe te-si, da jeg allerede har udstikkere. Jeg elsker i øvrigt at ekserimetere med min the, og det ville sådan en give god mulighed for. Jeg er fast læser, og min mail er trine2901@hotmail.com

  SvarSlet
 36. Hej!

  Jeg vil sørme gerne ha' fat i spiceball'en, da jeg har savlet en hel del over de retter, som du fremtryller vha. den. Og så synes jeg bare, at tanken om at bruge hele krydderier er tiltalende og hyggelig :)
  Fortsæt den gode blog!
  Mvh. Sabrina

  SvarSlet
 37. Jeg kunne supergodt tænke mig, at vinde kage/rodfrugt-udstikkerne. Fordi de bare er uendeligt søde :)

  SvarSlet
 38. (Jeg håber ikke, at jeg har deltaget dobbelt nu! Men skrev min første kommentar fra min smartphone...)

  Ville elske at vinde kageudstikkerne, da de er super fine! Så ville jeg gå igang med en større peberkage produktion :)

  Mvh Maria

  SvarSlet
 39. Jeg vil gerne have dem begge... ,em skal jeg vælge bliver det nok spiceballen.. den skal jeg vinde så jeg en dag når jeg bliver stor kan blive en gourmetgiraf:-) og fordi jeg liiige kunne bruge den i min stegeso, suppegryde osv... og jeg vil lave din rødkål til jul..

  SvarSlet
 40. Jeg gad godt vinde udstikker-sættet. Det er egentlig mest fordi jeg er kæmpe Shrek fan, og jeg elsker "the gingerbread-man" så det ville være fantastisk at kunne lave ham/dem helt selv :)

  SvarSlet
 41. Hov glemte helt at skrive hvad jeg gerne vil vinde, jeg vil gerne vinde kageudstikkerne, så kan jeg lave små kage mænd til mit kagehus. og til næste jul tror jeg min søn vil syns det er sjovt at pynte dem med glasur og krymmel i år er han for lille.

  SvarSlet
 42. Vi har lige fået køkken, hvor der endelig er plads til at min datter på 2,5 år kan være med. Hun vil elske udstikkersættet :-)

  SvarSlet
 43. de er bare så søde de kageudstikker :)

  SvarSlet
 44. Jeg ville elske at få udstikkerne, for jeg er jo en ægte kagedåse. Og så har jeg i øvrigt den skønne spiceball i forvejen.

  SvarSlet
 45. Jeg vil vildt gerne vinde spiceball'en, den vil være perfekt til at komme i den römertopf jeg ønsker mig i julegave :)

  SvarSlet
 46. Jeg vil så gerne vinde den der spice ball. Jeg er nemlig ret træt af at tygge på hårde krydderier, når jeg spiser.

  SvarSlet
 47. De der peberkagemands-rødbeder er da bare for sjove, jeg kan se helt nye dimensioner i min syltning fremover;-) dem vil jeg gerne vinde.

  SvarSlet
 48. Hmmm... Jeg kan godt se, at du er i store vanskeligheder, hvis ikke Sif vinder de der udstikkere.... men øhhh... dem vil jeg altså også gerne vinde.
  Men hvis du får tæsk af kosten - altså med kosten - så vil jeg gerne vinde ægget....

  Godt jeg indrømmer, jeg kan ikke vælge, men jeg vil gerne deltage:-)

  SvarSlet
 49. Lis Høy Marbjerg29. januar 2012 kl. 18.38

  Skøn give away! Jeg vil super gerne vinde et fint udstikkersæt. Jeg har allerede en dims lignende din spice ball. Jeg har dog aldrig fået taget den i brug, men nu føler jeg inspireret til at finde den frem fra skabet :)

  SvarSlet
 50. Wow, den spice ball ser fantastisk ud. Jeg anede ikke at sådan en dims eksisterede, men jeg ønsker mig helt sikkert en. Derfor melder jeg mig i lodtrækningen om den :-)

  SvarSlet
 51. Gad så godt vinde peberkagemands udstikkerne....har lige lovet 4 styks niecer at vi skulle lave/pyntehonningkagehus-bagejulesmåkager-spisesnoller-weekend i december og der ville de bare være perfekte at hive op af tasken ;)
  Så jeg er SÅ meget all in i denne konkurrence!!
  Ann

  SvarSlet
 52. Det er virkelig svært at vælge, men det må blive spiceball'en...

  SvarSlet
 53. Hvor ville det være super hyggeligt at lave en masse små og store peberkagemænd og damer sammen med mine to piger, der elsker at være med i køkkenet. Så jeg krydser fingre for at udstikkerne havner hos mig :-)

  SvarSlet
 54. Kagemænd i flere størrelser er da slet ikke til at stå for - sådan et sæt vil jeg meget gerne lægge et lod ind på! Nu skal der jo også snart laves juleforberedelser og jeg vil da hellere spise krydrede småkager i alle størrelser i november og december, end jeg vil gro til i fulde kagedåser til januar - peberkager og syltede rødbeder på programmet i de kommende uger.

  SvarSlet
 55. Sikke søde kagemænd - de er helt sikkert frække som bare p.... Jeg vil gerne være med - jeg vil helst vinde udstikkersættet.

  SvarSlet
 56. Hej ! Jeg kunne godt tænke mig at vinde spiceballen til krydering af den kommende vinters supper og gryderetter.

  Mange hilsner Kirsten

  SvarSlet
 57. Arrrggghhh!!! Kan. Ikke. Vælge. Okay så. Udstikkersættet, fordi min søn ville elske at være med til at pynte peberkagemænd!

  Og tusind tak for en dejlig, dejlig blog. Når jeg bliver stor, vil jeg være lissom dig.

  SvarSlet
 58. Egentlig gad jeg godt vinde begge dele! Men umiddelbart tror jeg at jeg vil få mest gavn af spiceball'en. Jeg vil elske at bruge den i simreretter og supper mv.
  Tak for en fabelagtig blog som jeg læser med stor glæde!
  Astrid

  SvarSlet
 59. Chancen er ikke stor med alle de deltagere, men jeg skal da prøve alligevel.
  Spiceball har jeg selv fået købt efter at have set den hos dig, så jeg vil gerne vinde udstikkersættet - for jeg skal da helt klart lave rødbedemænd og koner!

  SvarSlet
 60. Begge dele! For nu fik jeg lige lyst til at lave peberkagemænd. Men egentlig helst spiceballen, for jeg måtte klare mig med et langt tefilter, da jeg lavede æblesmør efter din opskrift i dag. Tak for dejlig inspiration!

  SvarSlet
 61. Åhh, jeg er så vild med din syltede rødbedemand. Lige siden jeg så dit indlæg med rødbedemanden har jeg haft lyst til at eje sådan et udstikkersæt.
  Spiceballen vil nu også gøre stor gavn..... Men nej, hvis jeg absolut SKAL vælge, så må det blive udstikkersættet.

  SvarSlet
 62. En spiceball ville gøre underværker her! Min mand er temmelig træt af, at det altid er ham, der enderop med enten kardemommekapsler, laurbærblade eller halvknuste kanelstænger...og jeg kunne da godt tænke mig at gøre min mand lidt mere glad for at spise al den labre mad, jeg laver til min familie - som tit er inspireret bl.a. herfra denne side...tak for alle tips, tricks og skønne opskrifter og påfund - de er til stor glæde her i Gladsaxe ;)

  SvarSlet
 63. Jeg ville meget gerne vinde udstikkersættet, for min datter er allerede begyndt at plage om, hvornår vi skal i gang med at bage julekagemænd og -koner :o)

  SvarSlet
 64. vibeke klinge-christensen29. januar 2012 kl. 18.39

  Jeg må eje en lille bitte kagemandudstikker. Årh manner der skal laves søde og sjove til til mine drenge :-)

  SvarSlet
 65. Oh, jeg ville elske at vinde kageudstikkersættet - fordi jeg vil lave små bøller til mine egne små bøller. :-)

  SvarSlet
 66. Åh, nej, jeg kan jo nærmest ikke vælge! Men hvis jeg endelig skal, vil jeg nok først og fremmest sige ja tak til de små fine udstikkermænd :) Men jeg ville skam heller ikke sige nej til den fancy spiceball, hvis det var det, det blev til :D

  SvarSlet
 67. jeg vil gerne vinde spiceball'en.... fordi jeg er vild med mad, men jeg står midt i en uønsket skilsmisse og derfor er mad blevet decideret ligegyldig. Jeg skal puffes tilbage til kødgryderne og finde lysten frem igen.... therefore I need the ball (s)
  - Betyt

  SvarSlet
 68. Hm. Kan ikke huske om jeg skrev den anden fra telefonen - så prøver igen. Jeg vil simpelthen så gerne vilde de der udstikkere, så jeg kan lave en million peberkager og rødbeder og gulerødder og alt muligt. De er fantastiske :-)
  - faktisk er jeg også helt vild med krydderidimsen, men man skal jo vælge. Hmprf!

  SvarSlet
 69. UHH, jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde peberkage-udstikkerne så jeg kan bage små lækre mænd hele julen! :-)

  SvarSlet
 70. Ustikkere tak! Dem har jeg kunne tænke mig siden dit rød-bede indslag...

  SvarSlet
 71. Ustikkere tak! Dem har jeg kunne tænke mig siden dit rød-bede indslag...

  SvarSlet
 72. Jeg vil gerne vinde udstikkerne, fordi de er super sjove - og kan give madlavningen lidt kant. Og så er de jo meget praktiske at have her op til jul :-)

  SvarSlet
 73. åh jeg vil gerne vinde peberkagemænnerne for jeg ved, at de kunne være fede at dekorere min fødselsdags lagkage med når jeg nu blir 30 sidst på måneden, også skal jeg vinde dem fordi jeg aldrig vinder noget, tihi.
  MVH
  MSJ

  SvarSlet
 74. Jeg vil også være med i konkurrencen. Men er ligeglad med hvilken af delene jeg vinder, begge er absolut brugbare.
  Lene.

  SvarSlet
 75. Kære Malou
  Helt bestemt Spice Ball'en. Har tit kigget misundelig på din ;)
  Og kan forestille mig, at den vil blive flittigt brugt her.
  Knus Hanne
  Ps du får den lige en ekstra gang. Min første besked var sendt via iPad og er i tvivl, om det går ind under problematikken ...

  SvarSlet
 76. Kagemanden please... Fordi jeg tror han kan være manden i mit liv :) I alt fald i de kommende måneder.

  SvarSlet
 77. Nej nej, det er mig der skal vinde dem. Både fordi jeg er helt vild med Klidmosters side, de små søde kagemænd (vil ikke ha dem der bryder ind i kagehuset) og så fordi d. 11. november lige præcis er min bryllupsdag. (Ja også min mands ;) )

  SvarSlet
 78. Jeg vil virkelig gerne vinde en spice ball - den ser jo fantastisk ud, og jeg er sikker på, at særligt min kæreste vil finde det smart, at krydderierne i vores curries bliver på ét sted.

  SvarSlet
 79. Wuhuu! Jeg må lege med. Jeg vil gerne vinde spiceball'en, da jeg bliver ved med at glemme at købe den i K&K.

  SvarSlet
 80. Har været så forelsket i din spiceball så jeg prøver endnu engang at vinde den (var desværre ikke så heldig sidst)

  Og jeg er fast læser :)

  SvarSlet
 81. Jeg vil gerne have en spiceball af den simple grund, at jeg ikke anede at et sådant apparat eksisterede!! Jeg ville gerne slippe for at stå med et slattent te filter hver gang jeg laver suppe!!

  Karen.

  SvarSlet
 82. Åååhha! Jeg vil virkelig gerne vinde sådan nogle frække udstikkere! Har ledt med lys og lygte efter sådan nogle, men har kun kunne finde nisser og dyr (hvilket også er sjovt). Men har set nogle virkelig søde gingerbreadmen, hvor der er tegnet underbukser på dem med hård frosting og sådan nogle vil jeg såååå gerne lave! Iha! :D

  SvarSlet
 83. Eva Særkjær Gade29. januar 2012 kl. 18.39

  ååh jamen de udstikkere er da ikke til at stå for - dem vil jeg rigtig gerne vinde :D

  SvarSlet
 84. Jeg skal vinde udstikkerne, for hvis jeg ikke gør, så får du bank. Med en riskost!

  SvarSlet
 85. altså sidste gange ønskede jeg mig også spice-ball'en. Det gør jeg stadig!

  SvarSlet
 86. Årh altså, jeg kan jo ikke vælge! Jeg vil bare så gerne vinde ét eller andet. Men nu har jeg faktisk lige købt cookie cutters i Lidl - af alle steder, de havde dem på bud! - og siden jeg faktisk manglede en godt krydret bold så sent som i dag, da jeg sæl kogte æblesmør, så siger jeg spice ball!

  SvarSlet
 87. hvis det hjælper kan jeg da godt love at offentlig-gøre noget mad (eller kagefyld) hvor jeg har brugt den famøse spiceball...

  SvarSlet
 88. Sweeeet! Er sikker på at mine tøser ville elske at få rødbede-mænd på deres leverpostejsmadder - og helt klart også at bage søde peberkagemænd! Derfor vil jeg gerne vinde udstikkersættet, hvis man skulle være så heldig :-)

  SvarSlet
 89. Eva Nynne Berg Jørgensen29. januar 2012 kl. 18.40

  Jeg er fuldstændig helt og aldeles pjattet med det peberkage-udstikkersæt... særligt "mini manden" ;-)
  Ja hvordan skal jeg dog forklare min familie at julens peberkager kunne være formet som den skønneste lille mand, hvis jeg altså havde vundet give-away hos Klidmoster?!

  Nej det går virkelig ikke - jeg må vinde dette sæt :-D

  SvarSlet
 90. Jeg vil super gerne vinde udstikkerne. Hvorfor:
  - Fordi jeg elsker og bage julekager.
  - Fordi den lille kagemand da er alt for nuttet, den kan jeg da ikke leve uden.

  SvarSlet
 91. Først vil jeg lige sige, at jeg synes det er en god blog du har og jeg nyder at følge med. Og Sikke nogle gode gaver at vinde, Jeg kan slet ikke beslutte mig, for udstikkerne er jo perfekte til mine honningkager, som jeg for første gang skal prøve at bage i år, og skal faktisk ud og investere i udstikkere. Men spiceball´en er jo perfekt til gryderetter, så man slipper for at hive dem op af retten, og den er jo meget bedre end theposer, da den jo kan genbruges, den er jo genial. Så hvis jeg vinder, må du bestemme hvilken én gave jeg skal blive den heldige vinder af. :o)
  Mvh. Kristina, København

  SvarSlet
 92. Uhhh det er da svært at vælge, men NÅR det nu skal være så må det være Spiceball´en.
  Så kan man da lave sig en STOR spand te:o)

  SvarSlet
 93. Peberkagemandsudstikkersættet. Kan ikke stå for, den lidt sadistiske, ide om at have små mænd i min mad. Og derudover kunne jeg helt klart bruge lidt flere søde mænd til at overbefolke huset i december. (men meddelelse om hvor man kan inverstere i den fine krydderboldt modtages med kyshånd)

  SvarSlet
 94. Er vild med den spice-ball og ville blive rigtig glad, hvis jeg var så heldig at vinde den :-) Elsker krydret mad og så er det jo genialt med sådan en spice-ball :-)

  SvarSlet
 95. Min lod går til udstikkerne, for jeg kan simpelthen ikke stå for dem :) Og det på trods af at krydderi-dimsen ville nok være mere praktisk - men jeg vælger med hjertet!

  SvarSlet
 96. Nu er jeg efterhånden blevet bonustante til 3 snart fire børn og det kunne være virkeligt hyggeligt hvis jeg kunne inviterer dem på julekagebagning med de fine udstikker, de ville elske dem og man kan ikke starte i køkkenet for tidligt.

  SvarSlet
 97. Ejjj der er de jo. De SMÅ udstikkere havde jeg dengang jeg boede i Stockholm - men de kom ikke med flyttelæsset hjem til DK...jeg har manglet dem lige siden....

  SvarSlet
 98. Ingen tvivl, den der Spiceball skal jeg da vinde. Og det skal jeg fordi jeg lige nu, i dette minut er ved at koge Ketchup, og har spurtet rundt i hele huset for at finde den sidste rest af den osteklæde vi tilsyneladende ikke har mere, eller noget Gazebind som jeg også må have brugt ved en tidligere lejlighed. Så lige nu ligger mine krydderier i en te pose, som jeg tager op af gryden hver gang jeg skal røre rundt, fordi jeg er bange for at den ikke holder til behandlingen.

  Så jeg skal altså vinde den, så jeg kan være lidt mindre panisk næste gang jeg skal lave Ketchup.

  SvarSlet
 99. Line Sletting Jensen29. januar 2012 kl. 18.44

  Jeg har simpelthen ledt huller i jorden efter de udstikkere :) sådan et sæt vil jeg gerne vinde totla yndlings klidmoster

  SvarSlet
 100. bum, bum ... hmmm - Det er godt nok en svær en ... hvis du spørger min familie vil de nok sige jeg har en fetish for udstikkerforme, kan simpelthen ikke stå for nye, sjove figure. Jeg syntes ikke jeg har SÅ mange, men da vi skulle flytte, kunne jeg måske nok se, det havde taget en anelse overhånd :D
  - Så er der den der spiceball, den har jeg jo været lun på siden første gang jeg så den i en af dine opskrifter - den er genial!
  Så jeg har et dilemma -
  tror nu nok min fetich vinder, de små kagemænd er da bare for søde, og jeg har dem ikke i helt små ... så ja, jeg vælger udstikkerformene ...

  Og hvor ville jeg ønske jeg havde håndelag til at dekorere mine kager Så flot som dig - når jeg har været i gang, ser det ud som om det er ungerne i den lokale børnehave der har været sluppet løs - :D

  SvarSlet
 101. hmm den er sgu da svær! Kage formene er jo geniale men har nok mest brug for spiceballen.. min kæreste hader at få laurbærblade i munden når han spiser..

  SvarSlet
 102. jeg ville elske at vinde en spiceball, så ville jeg blive fri for at stå og sortere laurbærblade fra, når jeg laver skipperlapskovs, hvilket jeg synes er rimeligt træls :-)

  SvarSlet
 103. Ej en dejlig give-away!! Jeg vil rigtig gerne vinde de søde udstikkere! Eeeelsker bare de små mænd som rødbedemænd - det er genialt! Simpelthen!

  Jeg er ikke fast læser, for jeg kan ikke se billederne hvis jeg bruger google reader, og det syntes jeg er en skam! Derfor har jeg din blog gemt som bogmærke, og tjekker daglige om der skulle være kommet nye indlæg - elsker når der gør :) Det er en rigtig god blog du har!

  SvarSlet
 104. Det må blive udstikkersættet:) Det har jeg ledt efter lige siden jeg lovede min far at lave sylte med rødbeder til ham til jul:)

  SvarSlet
 105. det skal være en lækker Spice Ball :-) den mangler da i mit lille køkken...
  ikke at udstikkerne ville være et dårligt bekendskab, meeeeeeeen ønsker mig en krydderiting ;-)

  SvarSlet
 106. Christian Andersen29. januar 2012 kl. 18.44

  Jeg er nødt til at vinde spiceball'en, siden jeg så dig bruge den, har jeg bare måtte eje sådan en

  SvarSlet
 107. Jeg vil rigtig gerne deltage, i håb om at vinde dine fine udstikkere. Jeg deltager fordi jeg uden tvivl vil få en stor glæde af dem. Hvis du kigger på min profil, vil du hurtig opdage at julen næsten er rykket end i mit hjem - Hjemmebag, risengrød, flæskesteg.. I aften skal jeg endda skrive om ris ala mande ;-). Jeg elsker julen, og gør særligt meget ud af at bage i denne periode.
  Jeg har ikke særlig mange kageudstikkere, og slet ikke nogle der minder om de fine peberkagemænd.
  Mvh. Sofie http://filosliv.blogspot.com/

  SvarSlet
 108. Emil Christiansen29. januar 2012 kl. 18.44

  Hejsan! Jeg har fulgt med i din blok i lang tid - selvom jeg dog aldrig har kommenteret på et indslag. Jeg tænkte at dette var en oplagt mulighed. Min kæreste og jeg venter os - vi skal have vores første barn i slutningen af marts. Vi kunne derfor godt tænke os udstikkerne - det er en super god ide med de små figurer af rødbeder og andre grøntsager. Mon ikke det kan få de små til at spise lidt ekstra sundt :)

  Tak for en god blog - Emil Christiansen

  SvarSlet
 109. Jeg ville sørme gerne vinde udstikkersættet. Min datter fylder 2 i næste uge og er dermed stor nok til at deltage i julebagningen (i hvert fald sammenlignet med sidste år). Så der skal udstikkes kager i lange baner herhjemme! :o)
  Tusind tak for en meget interessant og underholdende blog.
  Mvh Katrine Christensen, Vejen

  SvarSlet
 110. Mette Kjær Sørensen29. januar 2012 kl. 18.44

  Jeg vil helst vinde udstikkerne, de er jo fantastiske.

  SvarSlet
 111. Udstikkersættet er så utrolig sødt, så det må være det jeg gerne vil prøve at vinde.
  MVH Ellen

  SvarSlet
 112. Forleden så jeg spiceball'en in action her på siden, og tænkte straks, Ej, hvor er den smart! - så derfor skal jeg selvfølgelig vinde den, også taget i betragtning, at Sif tydeligvis gerne vil vinde udstikkerne:)

  SvarSlet
 113. Forleden så jeg spiceball'en in action her på siden, og tænkte, Ej, hvor er den smart, så derfor skal jeg da vinde den, når nu Sif så gerne vil vinde udstikkerne:)

  SvarSlet
 114. Katrine Emma J Moeller29. januar 2012 kl. 18.44

  Spiceball, den er da helt fantastisk smart.
  Men men men...jeg bor jo i Vietnam, saa jeg kan jo slet ikke deltage. Men smart det er den og man kan ikke rigtig koebe ordentlige koekkensager her i Vietnam.
  /Emma
  frkmoeller.dk

  SvarSlet
 115. Jeg lægger billet ind på spiceball-tingen! Jeg har nemlig en kæreste, der har regulær idiosynkrasi mod f.eks. laurbærblade og kanel i madlavningen. Og hvis jeg nu havde sådan en spiceball at komme krydderierne i, kunne jeg nå at fiske den op af gryden igen, uden at han anede uråd ;-). Han har nemlig ikke noget imod smagen, bare han ikke ved, "skidtet" er i...

  SvarSlet
 116. Ej,hvor skønt!!!
  Helt klart udstikkersættet - jeg ville nyde at lave små mænd af diverse grøntsager - har faktisk tænkt på det længe, men synes ikke at jeg har kunne finde et sæt med så mange størrelser!!!

  SvarSlet
 117. Hvor kan man købe udstikkersættet? Jeg har kigget efter dem siden jeg så dine rødbeder :-)

  SvarSlet
 118. Udstikkere, da jeg er sikker på at mine børn vil elske både at få udstikkede grønsager på deres mad SAMT at lave kager til jul - disse små mænd er jo perfekte :D

  SvarSlet
 119. Spiceball!!!

  Fordi nogle i min husstand er livsens ræd for grøntsager!

  (Det har ikke noget med spiceball'en at gøre, men er et validt argument i enhver diskussion/give-away!!!)

  SvarSlet
 120. De er SKØNNE de udstikkere. Åh, jeg ser mig selv bage peberkager og honningkager for første gang nogensinde og forære pyntede sager væk til alle i min nærhed. Huhu, jeg er den søde Tante, og har ligefrem craving på kagemænd:-) Skønt med en dejlig give-away. Knus Marianne

  SvarSlet
 121. Hov, jeg glemte lige en vigtig regel; når man har fødselsdag midt imellem i dag og udtrækningsdagen, må man godt skrive to kommentarer. Og ønske sig BEGGE dele. Så det gør jeg her! ;)

  SvarSlet
 122. Jeg vil gerne vinde udstikkersættet! Jeg har nemlig nogle små bøller herhjemme, der ville elske at spise en hel masse små bøller.

  SvarSlet
 123. http://medicdk.blogspot.com

  Spiceballen ville helt sikkert gøre sig godt i mit køkken og bare tænk sig hvor mange ting man kan bruge den til.

  - Ingrid

  SvarSlet
 124. www.venterpaavin.blogspot.com29. januar 2012 kl. 18.44

  Spiceball'en ville være ualmindelig nice at vinde, da det ville gøre alle mine sylterier meget nemmere og sjovere (:

  - Kit

  SvarSlet
 125. Har kigget på spiceballen virkelig mange gange efterhånden - synes den er enormt smart! Og ville helt sikkert komme i brug en masse gange herhjemme. :) Har overvejet om jeg skulle købe en, så denne giveaway kommer meget belejligt - udstikkersættet er kun en bonus! ;) Håber det er mig der vinder!

  SvarSlet
 126. Udstikkersættet, fordi det ville gøre sig godt til dejlig julebagning :)

  SvarSlet
 127. Signe Ulletved Vinther29. januar 2012 kl. 18.44

  Begge dele, sagde den grådige dame!
  Aj, ok, hvis jeg absolut SKAL vælge må det blive spiceballen, har da overhovedet ikke tålmodighed til at lave 1000 peberkagemænd (kun til at spise dem).

  SvarSlet
 128. Kære Malou
  Helt bestemt Spice Ball'en. Har tit kigget misundelig på din ;)
  Og kan forestille mig, at den vil blive flittigt brugt her.
  Knus Hanne

  SvarSlet
 129. Jeg vil gerne vinde Spiceball'en, da jeg HADER, når min far laver gryderetter og jeg får et helt laurbærblad, en kanelstang, stjerneanis eller et andet stot krydderi... Jeg synes simpelthen det er øv, især fordi han ikke gider at tage sig tid til at få dem ud af gryden... Så hvis jeg kan få spiceball'en, skal jeg nok lærer min far, at en kanelstang ikke hører sig til i serveringen af en gryderet... Kun som en "smager" (Krydderier som giver aromatisk og lækker smag til retter... Underligt navn, men altså...) Så ja, hvad kan jeg sige - spiceball er et must for at lære min far bare én ting inde for madkunsten! :-p
  //Marie

  SvarSlet
 130. Ej, det er da for svært at vælge, men det må nok blive udstikker sættet. Har en datter på knap 3 år som helt sikkert vil synes, at det er sjovt at de hjemmesyltede rødbeder er små mænd.

  Tak for en god blog i øvrigt. Den er jævnligt kilde til god inspiration.

  SvarSlet
 131. Jeg skal da helt sikkert vinde de fede udstikkere!
  Ikke mindst fordi, Ynglet er vild med rødbeder OG kager. Og det er meget nemmere at give ham skylde, frem for at indrømme, at det faktisk mig der elsker det, næsten lige så højt som han gør.

  Og så fordi jeg eeeeeeelsker Klidmoster :-*

  SvarSlet
 132. Hvor er det bare en super ide med at udstikke figurere af andet end kager;) det må jeg lige huske.

  Jeg vil dog helst vinde spiceball'en, da jeg ofte laver mad, hvor jeg godt kunne bruge sådan en;) Især når jeg laver æblesmør.

  Jeg vil lige sige at det er fantastisk blog du har og en af grundene til at jeg lige har købt en iPad er for at kunne følge lidt mere med i din blog - hader at sidde foran en computer, men med denne iPad-dims så får jeg læst din blog hver dag;) Fantastisk og jeg glæder mig især til at lave din æblegris, den passer lige til en gomiddag her på Grønland, hvor sneen allerede ligger højt.

  SvarSlet
 133. Jeg vil helt klart gerne vinde udstikkerne. Både fordi de vil få mit indre legebarn til at gå helt i selvsving, men også fordi de vil gøre det lidt sjovere for mine madklub unger at lave småkager til juleafslutningen - for vi ved jo alle, at det er noget af det værste man kan udsætte børn for ;-)

  SvarSlet
 134. Åh, nej, jeg kan jo nærmest ikke vælge! Men hvis jeg endelig skal, vil jeg nok først og fremmest sige ja tak til de små fine udstikkermænd :) Men jeg ville skam heller ikke sige nej til den fancy spiceball, hvis det var det, det blev til :D

  SvarSlet
 135. Arrrggghhh!!! Kan. Ikke. Vælge. Okay så. Udstikkersættet, fordi min søn ville elske at være med til at pynte peberkagemænd!

  Og tusind tak for en dejlig, dejlig blog. Når jeg bliver stor, vil jeg være lissom dig.

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...