Friske farverige ruller med knas og lækker fasan.
De tørrede rispandelkager og posen med peanuts fandt jeg i skabet. Køleskabet på på den lille rest karse - og 2 små fasanbryster gravede jeg frem fra fryserens bund.
Der var også stadig lidt ærtesalat tilbage fra sidste weekends salat-orgie. Nudelretten var næsten mere grønt end nudler - da de jo var fisket fra til at lave de gyldne reder af. Jeg fandt tamari og chilimarmelade frem til at lave en dip af.
Lidt peanuts blev hakket groft og karsen klippet. Salaten blev skyllet og fasanbrysterne tøet op.
Med en stor saks klippede jeg 5-6 gange i skålen med nudelretten. Salaten blev skåret i strimler - og det samme gjorde fasanbrysterne.
Alt fyldet blev rullet til 5 forårsruller. Se lige her hvordan man gør.
Fem fine farverige friske forårsruller - sig' lige det 5 gange hurtigt efter hinanden!
Jeg rørte en dip sammen af chilimarmelade og tamari (hvedefri soja).
De friske ruller blev skåret over og dryppet med lidt af dippen. Totalt i orden frokost!
Og sådan gik det til at en omgang nudler med grøntsager blev til 3 retter:
Egg-Fried Ramen Noodles - Sprøde nudel-reder - Friske forårsruller
Lækkert! Friske forårsruller er nemlig en genial måde at bruge rester på :-)
SvarSlet