onsdag den 15. april 2015

Vegetarisk cheeseburger med røget ost...

Hjemmelavet vegetarisk junkfood når det er bedst. En lækker snasket sag - helt uden kød.

Den er lavet med verdens bedste vegetariske burgerbøf, som jeg skrev om i går - og min absolutte favorit blandt alle oste: røget Gou Dan fra Naturmælk.

En klassisk cheeseburger skal udover ost, brød og bøf, indeholde 4 ting: ketchup (Heinz, naturligvis), Sennep (French's), løg og syltede agurker efter den her opskrift.

Jeg skar 3 tynde skiver af osten. Jeg havde revet noget af den ene ende, så skiverne blev lidt små. Løget blev hakket fint og en agurk skåret i skiver.

En af de nylavede burgerbøffer blev toppet med ost og sat i ovnen på 200°C i et par minutter.

Jeg havde købt disse burgerboller fordi Max skulle ha' været forbi i mandags til en Philly Cheese Steak - men jeg måtte aflyse pga generel sløjhed. Sådan en røg i ovnen i et par minutter.

Underbollen fik et skud sennep og ketchup.

Burgerbøffen med den smeltede ost blev lagt til rette på sit leje.

Overen fik samme tur som underen + løg og syltet agurk.

Og så var der sen frokost. Totalt i orden cheeseburger der!

Saftig burgerbøf og smeltet røget ost - knas fra løg og agurk. Ja tak!


1 kommentar:

  1. De ser godt nok fine ud - og så med en gang ost, så er der burgerfest!

    - Anne

    SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!