Simpelt - og SÅ godt. En temmelig mættende salat med masser af smag.
Salaten blev lavet af den sidste rest af det fantastiske hjemmebagte brød, som jeg fik af Lars fra Grydeskeen.
Æh, mængderne er desværre undsluppet min fibro-hjerne - men jeg brugte det der er på billederne.
Brød i rustikke tern
Daddeltomater i skiver
Avocado i tern
Kapers (drænede)
Rødløg i papirtynde skiver
Frisk basilikum
Denne gang droppede jeg både ansjoser og hvidløg. I stedet blev det til en liflig vinaigrette på hjemmelavet hyldeblomsteddike (friske hyldeblomster, uden grønne stilke, trukket med eddike i 3 uger), olivenolie, fuldkornssennep, urtesalt og friskkværnet sort peber.
Marinaden blev vendt i tomater, avocado, kapers, løg og halvdelen af basilikummen, skåret i grove strimler.
Det grønne blev vendt sammen med brødet - og så var det klart til at anrette.
Salaten blev pyntet med resten af den friske basilikum. Og så var der frokost.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Weekenden blev tilbragt i Svendborg, sammen med Anne, til Kulinarisk Sydfyn. Det var en helt utrolig dejlig weekend, men den kostede mange kræfter. Har heldigvis kun hyggelige ting på programmet i denne uge. I dag skal jeg ind til byen og ha' en bøf med den anden Anne (hende med brillerne) og på torsdag er det ENDELIG blevet tid til at hente ham her hjem:
Foto: Karina Vium |
God tirsdag til alle der kommer her forbi...
Jeg har 3 Hellig Birma katte, og det er de mest kærlige og venlige katte jeg nogensinde har haft. De hverken river eller bider, heller ikke vores 2 børnebørn gør de noget. Så rigtig god fornøjelse med barslen.
SvarSlet