Den er lavet med verdens bedste vegetariske burgerbøf, som jeg skrev om i går - og min absolutte favorit blandt alle oste: røget Gou Dan fra Naturmælk.
Jeg skar 3 tynde skiver af osten. Jeg havde revet noget af den ene ende, så skiverne blev lidt små. Løget blev hakket fint og en agurk skåret i skiver.
En af de nylavede burgerbøffer blev toppet med ost og sat i ovnen på 200°C i et par minutter.
Jeg havde købt disse burgerboller fordi Max skulle ha' været forbi i mandags til en Philly Cheese Steak - men jeg måtte aflyse pga generel sløjhed. Sådan en røg i ovnen i et par minutter.
Underbollen fik et skud sennep og ketchup.
Burgerbøffen med den smeltede ost blev lagt til rette på sit leje.
Overen fik samme tur som underen + løg og syltet agurk.
Og så var der sen frokost. Totalt i orden cheeseburger der!
Saftig burgerbøf og smeltet røget ost - knas fra løg og agurk. Ja tak!
De ser godt nok fine ud - og så med en gang ost, så er der burgerfest!
SvarSlet- Anne