Chorizo, pizzasauce, syltet rød peber, fuldkornsbolle og gouda.
Bollen blev flækket og udhuldet let - inden den blev bagt i 4 minutter ved 200°C. Overen og underen blev derefter smurt med pizzasauce.
Der kom en god håndfuld ost i hver.
Og der blev derefter dækket med chorizo - inden de kom retur i ovnen i 5 minutter.
Samlingen er meget nem. Først underen.
Som dækkes med rigeligt grundigt afdryppet syltet rød peber.
Inden den får overen på som top.
Ikke så meget pjat der.
Åh ja, smovset lækkerhed for alle pengene.
Og sådan blev 4 boller til forskellige 4 pizzaburgere. Virkelig ikke en tosset fastfood-bastard. Den er helt sikkert kommet for at blive!
De 4 varianter: bøf & svampe - skinke & spejlæg - røget laks & rucola - og den her med chorizo & peberfrugt.
Og nu skifter jeg spor. De næste dage står den på sjov og spas fra vaffeljernet - og en ret så enestående tartelet...
Glædelig påske !
SvarSletBestemt lækre pizza-burgere alle sammen, det vil jeg forsøge mig med, har ikke smagt en endnu.
Påske hilsner fra jeg og påskeharen :-)