Det er en fuldfed basse med meget mere af det gode - og lidt til.
Resten af mine champignons fra pizzaburgeren blev skåret i tykke skiver og smidt på en kold pande. Da alt væsken var fordampet, tilsatte jeg en lille klat SMØR og et drys urtesalt. Svampene blev sat til side og et lille løg i tynde både fik samme behandling.
I mangel af bacon, blev det
3 skiver hamburgerryg fik en hurtig tur på panden. Æggene blev spejlet på en mini-pande.
1 fuldkornsbolle blev flækket og udhuldet let. Der kom lidt ost i dem begge. De fik 3 minutter i ovnen på 200°C til osten begyndte at smelte. Alle svampene kom i underbollen og løgene i overbollen - og retur til ovnen i yderlige 3 minutter.
Og så skulle der samles. Først underen med de gyldne svampe.
Dernæst hamburgerryg og spejlæg - naturligvis krydret med rigeligt friskkværnet sort peber.
Godt med ketter og sauce brown.
Og så toppen med de bløde løg.
Aj, men se lige....
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!