Jeg har længe haft lyst til at lave de famøse sandwiches - og i det øjeblik jeg så disse plader (nr 2) til mit Snack Collection jern, vidste jeg at NU var tiden kommet.
Der skal bruges 3 ting (udover brød): peanut butter, banan og SMØR. Man kan også tilsætte sprødstegt bacon hvis man lyster. Pakken med SMØR kom dog retur på køl - for jeg havde noget meget bedre:
Afsmeltet (økologisk) baconfedt! Efter sigende, noget Kongens brød ofte blev stegt i.
4 skiver sødmælksfranskbrød smøres med et tyndt lag peanut butter.
Banan moses og kommes på 2 af stykkerne. Hold gerne lidt afstand til kanterne.
Læg sammen og smør ydersiden med baconfedt - eller blødt SMØR.
Smid dem i jernet og bag dem gyldenbrune. De kan naturligvis også steges på panden.
Skær de gyldne basser over og gå i krig med dem mens de er varme.
Yummo, det er kræs. Fedt, sødt, sprødt og godt - og et letrøget snert fra baconfedtet. Åh, Elvis - jeg kan godt forstå du var vild med dem....og at du blev så omfangsrig. For sikke da en fedt- og kaloriebombe.
God fredag til alle der kommer her forbi...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!