Nå ja, og så er den pyntet med en hjemmebagt
Grenadinen først. Jeg havde købt et stort granatæble til den luksuriøse grønkålssalat og der var masser af de små røde kerner tilbage - og de var i overhængende fare for at gå til spilde, for jeg skulle ikke ligefrem bruge dem til noget. Men en smule blev taget fra til pynt på min tranebær-is med appelsin og kanel - og resten blev presset til saft i bedste Stop Spild Af Mad stil.
Det blev gjort i mit sne-jern, som groft sagt er en stor hvidløgspresser. Det har jeg gjort med stor succes før, da jeg skulle lave granatæblesirup.
Der blev lige akkurat 1 dl saft ud af det. Og da jeg ikke skulle lave en sirup, men en grenadine, kom jeg ½ dl rørsukker i og saften i ca 10 minutter.
Den færdige grenadine kom i et lille glas og blev sat på køl til den skulle bruges.
Jeg havde den her spændende vodka stående i mit barskab. Den Klodsede Bjørn er en dansk håndlavet vodka. Der laves kun 150 flasker af gange - og som du kan se på etiketten er min flaske nr 10 i den 8. produktion.
Ja ja, jeg blander den nu med hvad jeg vil. Men den skal da prøves afkølet med en syltet agurk senere. 3 cl vodka blev blandet med 3 cl grenadine, hældt over is - og der blev toppet op med tonic.
Fin, frisk og læskende. 5 af dem, tak!
Hvad er din favorit-cocktail?
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!