Bagt spaghetti-squash med bolognese, parmesan og frisk timian. Ja tak - perfekt aftensmad!
Det er ikke første gang jeg håndterer en spaghetti-squash. Helt tilbage i 2009 skrev jeg det her indlæg om hvordan man behandler sådan en fætter. Det er blevet til en del middagen på den konto siden. Den her er en økologisk dyrket sag fra Kiselgården, som jeg charmede mig til at få med hjem fra en messe hos AB Catering.
Denne gang blev græskarret først bagt helt (uden at lave huller i det) i ca 45 minutter ved 200°C. Det blev derefter flækket, lagt på snitfladen og bagt 15 minutter ekstra.
Med en gaffel 'kradser' man det møre græskarkød op.
Inden servering, vendes den mængde der skal serveres, med SMØR (eller olie) og salt.
Et lille drys timian - og så var der 'spaghetti'.
Bolognesen var fra fryseren - efter den her opskrift.
Den blev tøet op, varmet godt igennem og serveret på 'spaghettien'.
For at give lidt ekstra smag og lækkerhed, skulle der toppes med høvlet parmesan og lidt frisk timian.
Totalt i orden aftensmad.
Jeg kunne dog godt spise en portion mere, men havde jo brugt alt bolognesen. Det fik mig til at teste en hurtig 'opskrift' fra Here Comes Honey Boo Boo. Den får du at se i det næste indlæg...
Tak for lækket inspiration. Også her er der omgående afregning ved kasse 1 ved indtagelse af stivelse. Dog er det ikke 5:2, men Dukan, der har taget mig derhen. Ris, kartofler og pasta er væsentligt værre end brød. Lyst brød værre end rugbrød, men stadig slemt.
SvarSletFred med det. Heller leve med minimale mængder end nappe de 20-23 kg på igen...
Hav en dejlig dag og tak for en fed blog, der giver masser af inspiration og mundvand!
KH Karen