Når man skærer pølser til spiraler får de en større overflade = mere lækkert grillet guf. Jeg har vist fremgangsmåden lige her.
Det er ikke kun grøntsager man kan køre igennem spiralskæreren. Her er den en fast pære der får en karruseltur.
Den er kørt igennem de små tænder. Ikke tosset med så fine strimler pære.
Pæren blev blandet med lidt håndskårne strimler af vandmelon. Der blev dryppet olivenolie og hyldeblomsteddike over - samt salt, peber og et drys grøn dukkah. En pivfræk og meget lækker salat.
En ½ agurk blev kørt igennem uden tænder. Et par cherrytomater, lidt hakket rødløg, et strint hvid balsamico + ditto olivenolie + salt og peber - så var det en salat. Og som bonus var grøntsagsskuffen tom i bedste Stop Spild Af Mad stil så jeg kunne tage på ferie med god samvittighed.
Der var ½ glas pesto tilbage fra squashsalaten - det skulle også bruges.
Ja, jeg har altså en forkærlighed for færdig kartoffelsalat denne sommer. Min kræfter er ufatteligt begrænsede og jeg bliver nødt til at tage mange lette løsninger i tiden. Det er ikke optimalt - men pimpet med div ting bliver det spiseligt. Pesto er f.eks glimrende!
Pestokartoffelsalat, agurkesalat og pæresalat - og 2 pølsespiraler. Det er grillmad med et twist....bogstaveligt talt.
For hulen da - hvor spændende. Jeg MÅ have den djævel. Viste min mand dit indlæg, han blev fyr og flamme - lige noget for ham - og mig:-)
SvarSlet" den går du ud og køber " - synes du virkelig? Jepper. Han ved ikke hvad den koster - hi hi. Så den bestiller jeg hjem - tror han får et chok når han ser prisen - jeg tror ikke vi kan undvære den djævel - TAK
Hilsen
Charlotte
Hvilken kartoffelsalat kan du anbefale? Jeg er endnu ikke stødt på en, som jeg kunne få ned. :-(
SvarSletDe der er pølser, er da bare en super ide, dem skal jeg prøve at lave til mine børn, jeg er sikker på at de bliver et hit, tak for tippet :-)
SvarSlet