
1 dåse tun i vand (140 g drænet vægt)
2 æg
5 spsk fintvalsede havregryn
1 stor spsk løvstikkepesto
Salt og peber
Tunen blev drænet godt og most sammen med de øvrige ingredienser. Nu havde jeg helt tilfældigt løvstikkepesto (løvstikke, mandler, parmesan, olie, citron og salt) i fryseren - men den kan sagtens erstattes af almindelig pesto eller hvad man nu har lyst til.

Det er det gode ved pizza - anything goes!
Resten af 'farsen' stegte jeg til 4 små flade tun-frikadeller i en blanding af SMØR og olie. Da de var sprøde fik de lov til at dryppe af på fedtsugende papir.
Dem spiste jeg kolde til frokost på et stykke smørrebrød. Det er en rigtig god måde at få fiskepålæg på. Og pga de mange havregryn er der ekstra kostfibre i.
Der blev toppet med lidt edamamebønner vendt i mayonnaise rørt med fuldkornssennep og et par dråber citron. Et drys friskkværnet peber satte prikken over i'et.
Jeg opdagede i går at der nu er hele 800 der har 'Syntes godt om' Klidmoster.dk's Facebookside. Det er helt overvældende at så mange kan lide min lille blog og det jeg laver her. Det giver lyst og glæde til at fortsætte med at finde på og dele. Tusind tak fordi I læser med her og på FB ❤
Jeg opdagede i går at der nu er hele 800 der har 'Syntes godt om' Klidmoster.dk's Facebookside. Det er helt overvældende at så mange kan lide min lille blog og det jeg laver her. Det giver lyst og glæde til at fortsætte med at finde på og dele. Tusind tak fordi I læser med her og på FB ❤
Meget, meget underligt, jeg havde smidt en ret lang kommentar her, og den er væk??? Nu har jeg ikke tid til at smide igen, men det er da irriterende!
SvarSletÆv, det sker desværre en gang i mellem.
SletRigtig god tur ;-)
Tusind tak Malou! Havde en rigtig god tur, som jeg er ved at samle skriv sammen om. Så kig endelig forbi - for der var sørme også mad i Berlin! :-)
SletKære Malou - du skønne kvinde fyldt med idéer :)
SvarSletJeg skal lige spørge til dit mandolinjern. Har været inde at kigge på det og kunne godt være lidt fristet til at købe sådan et.
Er det nemt at gøre rent? Og er det til at håndtere? Min mor havde købt sådan et billigt supermarkeds-mandolinjern, som vi overhovedet ikke kunne få til at fungere. Men det var måske pga ringe kvalitet.
Får lyst til pizza!
Knus og god søndag.
Hanne
Jeg synes nu ikke kombinationen virker underlig, men nu er jeg heller ikke voldsomt meget til de alm købe pizzaer og jeg ved at tun frikadellerne er gode!
SvarSletÅh, hvor ser det lækkert ud, Malou! Jeg vil erstatte tunen med noget andet, men straks gemme din opskrift. Varme klem!
SvarSletJeg er lige begyndt at være glad for aubergine for første gang nogensinde... det er virkelig godt stegt på panden, både som fyld i lasagne og fantastisk i burger! Og det samme med squash.
SvarSletJeg har lige læst lidt tilbage i din blog og dermed fået hele historien om anmeldelsen af at du tillader dig at gå ud og spise, beholde din kæreste osv. Vil bare sige, ligesom så mange andre, at jeg støtter fuldt op omkring dig. Jeg synes det er virkelig flot, at du gør så meget for at få et godt liv, på trods af sygdommen. Det viser livsmod og smitter af på os andre, der ikke fejler noget, der bare nærmer sig dig! Jeg har haft slemme hovedpineanfald det meste af mit liv, og det tærrer meget på energien.. men jeg er heldigvis rask nok til stadig at have gode muligheder i livet, men jeg kender udmærket godt det med at have en "usynlig" sygdom, som gør at man nogle dage hverken kan arbejde eller studere - men godt fx gå lange ture osv. Og du har det jo så nok meget værre end mig!
Nå bla bla bla, sorry... ville bare vise min støtte - og tak for din fine blog!
Det er nok den flotteste pizza, jeg har set gennem lang tid - og tro mig, jeg har set mange, da jeg jo er totalt dingdong med min "pizzamaker": Big Green Egg Large-grillen.
SvarSletDit stykke med tundeller er jo bare smukt.
Ang. mandolinjern...... jeg fik et i gave sidste år i maj til min fødselsdag, og det kan hverken skære eller lade være. Tror du, det vil hjælpe, hvis jeg sender knivene til slibning?
Jeg var nemlig ude for, at en Kenwood-kødhakker, jeg købte til min Major Titanium køkkenmaskine, heller ikke kunne hakke, kun mase kødet, og det var fordi knivene var dødsløve fra fabrikken.
Ikke lige det, man forventer af nye varer, men en god slibning gjorde underværker.