1 ds drænet tun
1 æg
30 g fintrevet gulerod
4 spsk havregryn
1 spsk sesamfrø
1 spsk mælk
1 spsk rasp
Hvidløgspulver eller 1 fed presset hvidløg
Chilisauce
Salt og peber
Det er en god måde at få fisk på - og jeg er sikke på at de ville gøre lykke i enhver madpakke. De ville også kunne bruges på spid sammen med cherrytomater og agurketern. Og hvorfor ikke servere dem hvor man ellers ville servere små almindelige frikadeller?
I eftermiddag skal jeg på hyggeligt venindebesøg - og bagefter mødes med Max til en bid sushi. Så der bliver ingen madlavning i dag. I morgen står den på restaurantbesøg sammen med Signe og hendes mand. Vi skal på Nordens Folkekøkken - og det glæder jeg mig til. Jeg har aldrig været der før, men hørt meget godt om stedet.
God Kristi himmelfartsdag til alle der kommer her forbi.
Super enkle og lyder meget velsmagende. De skal prøves i nær fremtid.
SvarSletTak for god lille opskrift.
Hyg dig
Frederik
Tusind tak :-)
SletDe blev overraskende gode - og skal helt sikkert på menuen igen og igen i forskellige varianter.
Du må også hygge dig ;-)
Dem må jeg prøve!
SvarSletGod kr.himmelfartsferie
Tak :-)
SletJeg tror lige det er noget for dig. Tusind tak for din søde mail, jeg skriver tilbage så snart jeg magter det.
Tak, i lige måde.
Jeg har lige lavet disse og hold da helt op hvor smager de bare fantastisk og jeg har ellers et lettere anstrengt forhold til varm tun:-D
SvarSletMichelle
Super, det er jeg glad for at høre :-)
SletVarm tun tilhører bestemt heller ikke livretterne her - puha :-D
Tak! Budgetvenligt og let at gå til. Jeg havde simpelthen aldrig fået idéen :)
SvarSletVelbekomme, jeg er glad for at du kunne bruge opskriften. Ja, man kan lave mange af dem til en billig penge.
SletJeg leger også med at lave nogle af torskerogn ;-)
Det ser jeg frem til :)
SletDe ser virkelig gode ud. Dem laver jeg i aften. Skulle have lavet tunbøffer, men de deller er da ikke til at stå for :)
SvarSletTusind tak :-)
SletDet er nogle små lækkerbiskner. Jeg har lige købt mere tun på dåse så jeg kan forsøge mig med at lave dem som pizza-topping også.
Uhm, en tunbøf er nu altså heller ikke til at stå for ;-)
MUMS - det er ikke sidste gang de er på mit middagsbord
SvarSletTak, jeg er glad for at du kunne lide dem :-)
SletHej Malou.
SvarSletTak for en god opskrift på tundeller.
Jeg prøvede med knust cornflakes istedet for rasp det blev ret godt.
Jeg er vild med dit layout, det gode overblik og de skønne bileder på din blog,
Jeg kan se du også følger min blog http://senseyourfood.blogspot.com./ og vil bare sige tak fordi du kigger med på denne blog.
Hej Mette
SletTusind tak :-)
Uh, det lyder godt med cornflakes også.
Aww, tak - det er jeg virkelig glad for at du syntes. Jaha, du kan tro jeg følger med sos dig. Er vild med de ting du laver :-)
Uhm! har lige lavet dem (og spist dem).. Mums de var gode!
SvarSletHar lagt det på bloggen og henvist til dig :-)
Tak for en god blog!
Håber du vil kigge forbi :-)
Awesome, er SÅ glad for at du kan lide dem :-)
SletIh tak, det er sødt af dig at linke. Er glad for at du kan lide min blog. Jeg kigger straks forbi :-)
Jeg har også lige lavet dem, jeg puttede dog en rest græskarpure i istedet for gulerod samt en ordentlig håndfuld frisk hakket dild + hvidløg + lidt chili. Det var en STOR succes!
SvarSletVenligst
Susan
Bruxelles
Oh la la...det lyder labert med græskarpuré og krydderier. Uhm :-)
SletEn opskrift jeg nu vender tilbage til efter den har været i glemmebogen er par år. Kan huske at børnene også var ret vilde med dem:-)
SvarSletIh, hvor dejligt at høre :-)
Slet