Nu vil jeg bevæge mig ud i kulden. Jeg har en biblioteksbog som skal afleveres i dag. Bøden er allerede på 20 kr og i morgen stiger den til 70 kr - grotesk. På vej hjem slår jeg et smut forbi posthuset og henter den pakke der venter på mig der. Rynkeby har sendt smagsprøver på deres nye serie juice uden tilsat sukker. Det glæder jeg mig til at smage - og lave is af.
'ALT for damerne' har forresten lagt min opskrift på Osso buco på deres hjemmeside. Hvis du har lyst til at læse den lille artikel med mig på s. 97 er bladet i handlen til og med onsdag.
Hmm - Ny Juice uden tilsat sukker. Må de overhovedet kalde det juice, hvis de har tilsat sukker ?
SvarSletJa, det må de faktisk. Det er tilladt at tilsætte op til 150 gram sukker pr. liter juice - men det skal tydeligt fremgå af emballagen at produktet er sødet. Det er dog noget de fleste forbrugere ikke er klar over - og de kan derfor nemt komme til at sætte lighedstegn mellem juice og ren frugtsaft. Men nu ved du det ;-)
SletDu kan læse mere her.
En natmad, der opnår RESPEKT. Elsker i øvrigt remou :)
SvarSletTusind tak :-D
SletGod remou kan redde mange kedelige håndmadder ;-)
Åååh, elsker bøf, når man kan lægge den på rugbrød også. Har helt klart en mængde gode pålægsminder på den konto. I øvrigt har Gråsten Salater også lige lanceret en grov remo, som man dog skal presse ret hårdt på for at få indholdet ud, thi de blot har genbrugt låget fra en almindelig remo og det holder ikke skidesmart med de større stykker (brug låget, Gråsten!)
SvarSletJaaa, det er det yndigste pålæg der findes :-)
SletTak for tippet. Den må jeg smage. Det lidet da ikke for smart - men så er det jo godt man bare kan åbne tuben i den anden ende ;-)
SLURP, hvor ser det bare laekkert ud! :)
SvarSletTusind tak skal du ha' :-)
SletGodt at man lige har spist, for ellers ville jeg fluks gå i gang med at lave mad igen efter at ha’ kikket på dine lækre billeder. Jeg er da helt vild med den blanding af grønsager på brød og bøf.
SvarSlet