En sur/sød appelsinsauce med laurbær og vanilje.
Saften returneres til gryden, tilsættes 2 spsk rørsukker og koges ind i ca 5 minutter. Den jævnes derefter med ca ½ tsk majsstivelse rørt ud i vand. Når den har den ønskede konsistens tilsættes appelsinfileterne som får lov til at simre med i et par minutter. De skal bare lige varmes igennem, men stadig holde formen.
Argh, jeg får (flere) grå hår af den Peberkagehuskonkurrence. Nu har sponsoren forlænget konkurrencen endnu en dag - og annoncerer først vinderen onsdag. Jeg tror lidt de håber på at flere vil stemme (og ikke kun på mine huse). Du er meget velkommen til at give en hånd med. Se her hvordan - det ville være SÅ fedt at vinde en Kenwood Major.
Smuk smuk sauce - og points for at udfordre traditionerne. Det er en af mine kæpheste :-)
SvarSletHej Malou ! Nu har jeg sendt igen på dit "hus". Håber du vinder en hjælpende hånd til dit køkken.
SvarSletMange julehilsner Kirsten
Tak for en velsmagende juleaften, selvom familien synes det var lidt ud over traditionerne.
SvarSlet