mandag den 19. december 2011

Må jeg bede om jeres hjælp igen?...

I morgen kåres vinderen af Peberkagehusudfordringen. Jeg er blandt de 10 finalister takket være alle jeres skønne stemmer. I dag må jeg dog bede om jeres hjælp en sidste gang hvis jeg skal ha' en chance for at vinde den dejlige røremaskine.

Som I kan se så fik jeg vildt mange stemmer i forhold til de andre deltagere - men det hjælper mig desværre slet ikke her i den sidste runde.

Røremaskinen er nemlig sponseret af den norske webshop Jernia.no. Resten af konkurrencen foregår på deres Facebookside Jernia. Man skal 'syntes om' dem for at kunne deltage (men man kan jo bare vælge sig fra igen i morgen) og så kan man klikke 'like' på et af mine peberkagehuse (nr 2 og nr 4). Jeg ville sætte stor pris på stemmer på hus nr 2.

Jeg ved det er meget at ulejlige jer med igen - jeg vil bare så forfærdeligt gerne vinde den røremaskine som kan gøre mit arbejde nemmere i køkkenet.


Konkurrencen er lige blevet forlænget til på onsdag. Jeg forsøger dog at skrue forventningerne ned. For det er ikke nødvendigvis den med de fleste 'likes' der vinder. Jernia.no vil vurdere det internt bagefter. Der er jo forskel på hvor mange læsere de forskellige deltageres blogs har. Egentligt meget fair. Men jeg krydser fingre for at de foretrækker mit hus

På forhånd tusind tak for hjælpen.


6 kommentarer:

 1. håber bestemt u vinder for har just modtaget netop den maskine i gave og ja modtager gerne inspiration til hvad den dog kan bruge til ud over rugbrød

  SvarSlet
 2. I'm on it! Ej, glæder mig vildt til at du selvfølgelig vinder den hersens røremaskine (har selv en Kenwood, som er helt helt uundværlig i vores køkken). Elsker din blog, og er vildt inspireret af alle dine mange ideer, så ser frem til hvad du kan få ud af en god røremaskine...

  SvarSlet
 3. Jeg har ikke facebook, meget atypisk en studerende på 21 år. Lyder det meget plat at sige jeg hepper på dig fra min egen stue? jeg synes du er så sej, at du har så meget overskud på trods af du er syg. Ligenu er jeg forkølet, og tro mig, jeg har super-super ondt af mig selv. Jeg synes du skulle vinde den maskine :-) god jul. Håber du og Max (hedder han mon egentlig det rigtigt, eller er det en forkortelse for et andet navn?) nyder juledagene, og får spist en masse dejlig mad!

  SvarSlet
 4. Har stemt på nr. 2 :-)
  Håber du vinder :-)

  SvarSlet
 5. Har stemt på nr 2.

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 6. Selvfølgelig Malou - du skal da ha' den maskine :-)
  /Belinda

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...