Bananvafler: (ca 5 stk)
175 g hvedemel
100 g emmermel
1 tsk bagepulver
½ tsk salt
½ dl rørsukker
2 dl skyr
2 dl mælk
2 æg
2 spsk olie
Marven fra ½ vaniljestang
2 bananer
35 g mørk chokolade
Sigt de tørre ingredienser sammen - og gør det andet klart.
Bananerne blev blendet til en helt glat puré.
Chokoladen fik bare et par omgange så det blev hakket groft.
Weekenden har været hyggelig, sjov og meget dejlig - men ufattelig hård. Så det bliver vist begrænset hvad jeg får lavet i køkkenet i denne uge. Kræfterne er meget små og jeg overvejer en 'sygemelding'. Jeg har kørt alt for hårdt på for længe og nu hævner det sig virkeligt. I næste uge skal jeg på en 2 dages tur til København og det kræver at jeg får hvilet og samlet kræfter inden. Men jeg har et par sjove ting i arkiverne som jeg aldrig har fået blogget om - det kunne være sjovt at hive noget af det frem. Og mangler også stadig at skrive noget om både Gastronomisk Undergrund, Frederikshøj og Ferdinand.
I dag står der dog kun en eneste ting på programmet: Breaking Dawn med Sif. Nu skal vi endelig ind og mærke kontaktfladen mellem Edward og hovedgærdet!
Kære Malou
SvarSletDet lyder som vafler efter mit hjerte. Jeg kan ikke stå for kombinationen af banan og chokolade. Jeg ejer ikke selv et vaffeljern, men jeg får lyst til at eksperimentere lidt med noget lignende i min nye æbleskivepande :)
Kh Nadia
Kan man bruge noget andet end bananer?
SvarSletTjo, men så er det jo ikke bananvafler? Her går bananerne ind og bidrager til konsistensen, så hvis de skal erstattes af noget andet bør du nok finde en anden opskrift.
Slet