onsdag den 1. april 2015

Pizzaburger med røget laks og rucola...

Ja, naturligvis var tarteletten med sild fra i går en APRILSNAR. Godt nok har jeg mange tossede idéer, men det er trods alt grænser for galskaben....tror jeg nok.

Har får du endnu en pizzaburger - bastarden der er kommet for at blive. Denne udgave er med røget laks, rucola og rødløg.

Knasende sprød udenpå og med masser af blødt lækkert fyld.

Lækker laks, gouda, pizzesauce, rødløg, salatblanding (som jeg fiskede rucola fra) og en fuldkornsbolle.

Bollen blev flækket og udhulet let. Over og under blev bagt i 4 minutter ved 200°C - og derefter smurt med pizzasauce.

De blev begge fyldt med en god håndfuld ost - og bagt yderlige 4 minutter.

I mellemtiden blev laksen gjort klar, rucolaen skyllet og rødløget skåret i tynde ringe.

Underbollen fik et først et lag løgringe.

Og derefter rucola og laks.

Overbollen fik også et lag løgringe og blev lagt på som top.

Og så er der endnu en pizzaburger klar.

Oh la la....ikke nogen spor dårlig eftermiddagssnack.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!