fredag den 17. april 2015

Banan/sveske-pandekager...

Rester til morgenmad er et hit! Her er det blevet til nogle små labre pandekager med banan og sveske - som ikke alene mætter, men også giver maven nogle gode kostfibre at arbejde med.

De lune lækkerier blev serveret med en klat koldt SMØR og et dryp ahornsirup.

Det startede ud som endnu et Stop Spild Af Mad projekt. Der var nemlig stadig 2 bananer tilbage fra mine fried peanut butter and banana sandwiches, også selv om jeg havde brugt 2 til french toast vafler med banan. Og så var der ca 3 spsk sveskemos tilbage fra kagedåsebrysterne. Det måtte kunne laves til en dej!

Bananerne, sveskemosen, 2 æg og et nip vaniljepulver blev blendet *wroom wroom* til en glat masse.

Der blev tilsat 2 spsk kokosfibermel og et nip fint salt.

Det blev til en ganske fin dej. Indlægget her skulle faktisk ha' heddet banan/sveske-vafler.....

Men jeg måtte desværre besvare spørgsmålet will it waffle? (kan det bages til vafler?) med et rungende NEJ. Det var lige godt nok pokkers. Heldigvis har mit Snack Collection jern slip-let overflade og er nemt at gøre rent.

Resten af dejen blev stegt til små pandekager i rigeligt SMØR. De blev dog lige det mørkeste i kanterne.

Et godt skud ahornsirup og en ekstra klat SMØR - og så var der morgenmad. Det mættede så godt at jeg kunne gå helt til aften før jeg blev sulten igen.

God fredag til alle der kommer her forbi... 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...