Det blev i ugens 5 hverdage til 5 meget forskellige retter med blomkål:
Skipperlaksskovs - en wannabe labskovs på bla blomkål og varmrøget laks.
Marokkansk gryderet med lun couscoussalat - med 'couscous' af blomkål.
Hotwings - af blomkål.
Ostegratineret blomkålsbøf - med tomatsauce og sauterede grøntsager.
Blomkålsvafler - med rygeostecreme og stenbiderrogn.
Og jeg har netop besluttet at jeg fortsætter med 5 nye blomkålsretter i næste uge....fordi jeg kan!
ALLE dine billeder ligner noget der er hevet ud af en kogebog, du har et fantastisk talent for at anrette og få maden til at se indbydende ud.
SvarSletDet her er jo perfekt for en grøntsagsfreak som mig! Jeg elsker blomkålsens alsidighed og takker for din store kreativitet og inspiration! :D
SvarSletÅh ja, blomkål!
SvarSletHar altid tænkt det som en sommerspise, men det er jo ikke rigtigt, så det skal der straks rådes bod på i morgen:-)
Tak for tippet!