mandag den 23. september 2013

Give-away: Grøn Glæde...

Så fik jeg mig endelig snøvlet sammen til at lave min "Wow, der sørme over 2000 som læser med på Facebook" give-away. Det er lutter grønne sager - og ene ting jeg selv ejer. Jeg vil nemlig gerne dele ud af nogle af de ting der gør livet lidt nemmere og sjovere i køkkenet.

De grønne sager (som passer i farven til bloggens design) har jeg samlet sammen over et stykke tid. 2 af småtingene er sponsoreret, resten er købt af egen lomme. Jeg har besluttet mig for at splitte herlighederne op i 3 forskellige præmier - og du kan frit vælge hvilken du har lyst til at vinde.

Præmie A: Uha, jeg husker tydeligt den råkolde dag i december 2011 hvor Kristian fra Kokkekniven kom forbi til en bid mad - og havde et Börner V5 mandolinjern med til mig i værtindegave. Det har jeg brugt SÅ mange gange og det er stadig som nyt. Det er virkelig en af de ting som gør mit liv nemmere. Jeg har købt en specialudgave med lidt ekstra tilbehør - you wanna?


Præmie B: 2 af de små gadget som har fået fast plads i mit køkken er Garlic Card og Garlic Cone. (Tak til Hamonoya for at smide dem i puljen). Og så er der den sjove Veggie Twister. Som du kan se er der noget af et gevind - så den er ikke egnet til folk som jeg med dårlige hænder og håndled, så min er givet videre til Anne. Men det er en fin lille dims hvis der skal lidt spræl på grøntsagerne.

Præmie C: 1 stk Veggie Twister.

Og hvad skal du så gøre for at deltage? Jow, ser du - du skal svare på et simpelt spørgsmål....eller rettere gætte. 

HVOR MANGE DEJSKRABERE HAR JEG? 

Og med dejskrabere mener jeg: dem med skaft, dem uden, fadskrabere og lignende. Vælg en præmie og skriv bogstavet i kommentarfeltet efterfulgt af det antal dejskrabere du tror jeg har - f.eks B63 eller C9. 

Du skal være bosiddende i Danmark for at deltage - eller selv betale portoen til udlandet. Læg en kommentar med dit bud inden d. 1/10 kl 18.....er der flere som rammer findes vinderne ved lodtrækning. Gættes det rigtige antal ikke - bliver det den der kommer tættest på.

Systemet kan max vise 100 svar - men bare rolig, jeg kan se dem alle her 'bagved' teknikken. 


274 kommentarer:

 1. C25
  Har været totalt forelsket i twisteren siden du introducerede den på bloggen ;O)
  /Charlotte

  (Træls at man ikke kan vælge at logge ind med facebook eller twitter...... )
  http://www.facebook.com/charlotte.engelbrecht

  SvarSlet
 2. A15 - Dorthe Salling

  SvarSlet
 3. C 21 PLEEEESE, lad mig vinde, den kan man da lave det mest syrede mad med.
  hpr@post9.tele.dk

  SvarSlet
 4. C 18
  Altså med mindre du har skilt dig af med nogen :)

  SvarSlet
 5. A27.
  Og altså, hvor er det en fin, fin konkurrence. Det er imo ret flot, at du selv punger og og betaler nogle af gaverne - stor credit herfra. Selvom du selvfølgelig ikke skal købe dig fattig på dine læseres vegne. :)
  Jeg håber virkelig, jeg vinder. Jeg er lige flyttet i egen lejlighed, hvor jeg før altid har boet sammen med nogen, så der er stadig en del køkkenredskaber, jeg mangler. Og faktisk er et godt mandolinjern nok en af de vigtigste ting, jeg savner, fordi det gør det væsentligt nemmere og hurtigere at skære en masse grøntsager i samme størrelse.
  I øvrigt er dejskrabere også noget, jeg selv har et par stykker af. Jeg tror, du har flere, men jeg har vist en 6-7 stykker gemt i mine køkkenskuffer, uden helt at vide, hvordan de har sneget sig derind.

  SvarSlet
 6. A14 :)
  Tillykke med det flotte tal - Det er helt velfortjent!
  m_hoej20(ad)yahoo.dk

  SvarSlet
 7. Hvor sjovt, mit bud er B20 :-)

  SvarSlet
 8. A22 :) krydser fingre

  Mvh Maria Hagen

  SvarSlet
 9. A46
  Ønsker mig brændende at det bliver mig, har nemlig projekt, sunde chips kørende og der mangler jeg et madolinjern :)

  SvarSlet
 10. Jeg gætter på 17 og vil gerne vinde A eller C

  SvarSlet
 11. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 12. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 13. A 33 hanne Kristensen

  SvarSlet
 14. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 15. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 16. A13 - Aputsiaq A. Hornum fra facebook :) held og lykke til alle.

  SvarSlet
 17. haha, fantastisk giveaway! :D
  A13

  SvarSlet
 18. A19
  Hilsen Tina H Jensen

  SvarSlet
 19. Superfin give away - og tak for skøn blog. Mit bud er 7; og jeg ønsker mig gave A :)

  SvarSlet
 20. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 21. C33 - og vil du ikke nok lave en mandolin for dummies. Jeg har nemlig et Börner og jeg er enten hamrende bange for at miste fingrene eller også fatter jeg ikke, hvordan det skal bruges. For jeg får enorme mængder rester, og så går ideen lidt af det, synes jeg :-)

  SvarSlet
 22. A 93!!! Husk at tælle ALLE dejskrabere med, også den røde der ligger under vasken, som jeg brugte til at skrabe you-know-what op med fra kattene! :-D

  SvarSlet
 23. C28 - og tak for dejlige blogs :)

  Vh.
  Edith Kristensen

  SvarSlet
 24. Ni eller ti MÅ du eje... Jeg har selv 5 stk og kunne sagtens bruge lidt flere ;) - Så jeg siger A10

  SvarSlet
 25. A) 17

  vh stephanie
  agf_fanen@hotmail.com

  SvarSlet
 26. Hmmm har selv en del dejskrabere, men hvor mange kan et menneske have brug for? Gætter C18

  SvarSlet
 27. A7 :)
  Hvad vis ingen gætter rigtigt? :D
  Louise

  SvarSlet
 28. C42
  Susanne Gram Sørensen

  SvarSlet
  Svar
  1. UPS- jeg ramte forkert på tastaturet mit gæt er
   C27

   Slet
 29. A23
  ange hilsner Lovisen

  SvarSlet
 30. B22 (er hel vild efter twisteren og så det fede garlic card!)

  Uh... Jeg sad lige og talte mine sammen (for at give et godt gæt) og jeg har alligevel en del, så du må nå derop!

  SvarSlet
 31. A17 - med venlig hilsen Susan

  SvarSlet
 32. C78.
  Håber der er lidt held i mit fødselsår ;-)

  SvarSlet
 33. A13

  - Freja lyno-Hansen

  SvarSlet
 34. Sjov konkurrence!
  C17 :-)

  Louise Skaarup

  SvarSlet
 35. I følge dine indlæg, så har du en hel del skrabere :-D
  Så mit svar må være A21
  Hilsen Heidi Tinø

  SvarSlet
 36. C 18
  Altså med mindre du har skaffet dig af med nogen :)

  SvarSlet
 37. A eller B. 17 stk.
  Line Jeppesen

  SvarSlet
 38. A 16

  Tak for en herlig blog og masser af inspiration.

  Janne Jensen

  SvarSlet
 39. A 16

  Tak for en herlig blog og masser af inspiration.

  Janne Jensen

  SvarSlet
 40. A og jeg tror du har 32 styk "skrabere" af forskelligt design ;)
  Man må jo IKKE gå ned på grej!
  Uanset du har en veninde som er en engel og som hjælper dig med at "tynde ud"!

  SvarSlet
 41. C23

  Stine Hoffmann Volmar

  SvarSlet
 42. A17

  Mon jeg får udstyr til at få snittet mine grøntsager?? Det håber jeg :)

  SvarSlet
 43. B19, gætter jeg! Sej give away :)

  SvarSlet
 44. C9 - man har altid (for) mange af alting, når man er køkkennørd :D (Vi har vist 4 stegetermometre...)

  SvarSlet
 45. A18 :)

  Tillykke med de mange læsere! Kh. Mette (mkgroennegaard@gmail.com)

  SvarSlet
 46. C33 :)
  Du skrev engang om dem - & du havde MANGE. ;D

  SvarSlet
 47. A21 :-)
  Åh, jeg vil så gerne have en mandolinjern. Jeg laver altid selv agurkesalat og vi får det ret tit, så det ville gøre livet lidt lettere :-)

  SvarSlet
 48. C30
  Vibeke Schøler

  SvarSlet
 49. B17 :-)
  Hilsen Randi W

  SvarSlet
 50. Jeg gætter på 22, og vil enormt gerne prøve sådan en Twisterting :-)

  SvarSlet
 51. Svar
  1. Og jeg hedder Anne - det kunne jeg ikke kom til at skrive.

   Slet
 52. A 40 :-)

  Birgit/Sorø

  SvarSlet
 53. Præmie A ønsker jeg mig :-)
  og du har 15 dejskraber ..
  Reklame-for-Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 54. Hold da op nogle præmier du har fået stablet på benene.
  Jeg gætter på at du har 28 dejskrabere. Man er vel køkkennørd ;-)
  Hvis jeg skulle være så heldig, vil jeg gerne vinde præmie C
  ( C 28)

  SvarSlet
 55. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 56. C18
  Er selv ejer af et mandolinjern (helt) magen til på din anbefaling, og det er super! Får nu gjort kål på kålen (og alt muligt andet) men for pokker det er skarpt! Et rigtigt godt køb, så tak for hjælpen :-)

  SvarSlet
 57. C2
  bettinabag@hotmail.com

  SvarSlet
 58. A3

  jenny clausen
  jennyclausen0809@gmail.com

  SvarSlet
 59. A7
  mellemmoelle@hotmail.com

  SvarSlet
 60. A24
  Knus fra Hanne-M
  hanne247(@)hotmail.com

  SvarSlet
 61. A19
  Tak for en skøn blog :-)
  Anne Hessellund, annehessellund@bbsyd.dk

  SvarSlet
 62. B29
  (de garlic-gadgets er lige noget for min Mor!) :D

  SvarSlet
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...