tirsdag den 15. januar 2013

OMG! Jeg ønsker mig en Veggie Twister...

NB: jeg genudsender lige det her med en tilføjelse nederst!

Julegaver er ikke noget vi gør så meget i her - men jeg har fundet det oplagte gaveønske hvis nu Max føler for at finde en julegave til mor her. Det er jo med at gøre det så nemt som muligt *hint hint*

Billede lånt her hos CoolStuff
Det er et par dage siden jeg opdagede den smarte dims. Og skrev straks om den på Facebook. Og jeg skal love for at jeg ikke var den eneste der udtrykte ønske om sådan en dims. Det ville jo nemt og fibrovenligt gøre mig i stand til at lave spagetti af f.eks squash som Julie lavede til DM i hverdagsmad

Billede lånt her hos CoolStuff
I disse low-carb tider er det jo smart at kunne lave tilbehør af grøntsager i stedet for stivelse. Hvad med en fræk rødbedespagetti med peberrodssauce til et stykke stegt torsk?
  
Veggie Twister er indtil videre øverst ,og det eneste på ønskesedlen, men jeg har godt nok også et skarpt øje på Stirr - som er et automatisk piskeris (well, altså ikke hende her med batterier). 

Hvad ønsker du dig?


Opdateret den 15/1 2013: 

I weekenden havde jeg besøg af Anne. Hun fik en lille forsinket julegave af mig. Du kan sikkert godt gætte hvad det var.  

Vi besluttede os for at teste bæstet med det samme. Og allerede ved udpakningen blev mine bange anelser bekræftet - det gevind ville kræve alt for meget af mine dumme fibro-plagede hænder og håndled. Men Anne gik til udfordringen med krum hals.

Første grøntsag der blev kørt igennem var en halvstor kartoffel. Den blev skåret lige i enderne og langsomt skruet ned igennem det grønne rør og ud igennem twisterens 'tænder'. Det var en temmelig langsommelig process - men der kom nogle rigtig fine lange strimler ud af det. 

Den anden skærefidus laver brede spiraler. Vi talte om at man kunne lave en fræk agurkesalat til sine hottere med den - for ikke at tale om alt mulig fadpynt.

Jeg havde en lille rest agurk liggende som også blev testet. For at lave perfekte strimler er det meget vigtigt at det der skal strimles er sat præcis i midten inden man skruer gevindet i bund. 

Jeg er spændt på at se hvad Anne får ud af aggregatet. Men som sagt var det slet ikke noget jeg kan bruge. Derfor har jeg nu den jeg har købt til mig selv i overskud. Den planlægger jeg at give væk her på bloggen senere på måneden i forbindelse med bloggens 4 års fødselsdag. Så hæng på hvis det har interesse.

 

31 kommentarer:

 1. Jeg tror faktisk, jeg har en dims, jeg har købt på et tidspunkt, der kan noget lignende. Det må jeg lige undersøge. Har faktisk aldrig brugt den - lidt dumt.

  Man skal vel i princippet kun anskaffe sig dimser man bruger. Men kan den ikke det samme var den der smart helt sikkert, og kan godt havne på ønskesedlen også. Derudover en sød kæreste (næsten umuligt tror jeg) og så ønsker jeg mig en kugle til mit troldekuglearmbånd.

  Jeg har flere meget store ønsker, men dem kommer jeg vist til selv at sørge for - på en eller anden måde. Så en Lottogevinst af de store var ikke af vejen.

  SvarSlet
 2. øj, den ser smart ud. Ved du om der er nogle (fx andre bloggere), som har prøvet den? Er vidst af natur lidt for skeptisk indstillet til at tro, at noget så skønt findes og ikke enten går i stykker med det samme eller ikke virker efter hensigten. :)
  Mvh. Marie

  SvarSlet
 3. Sådan én ønsker jeg. Når man har mistanke om at være gluten intolerant er det altså smart med et alternativ til pastaen og nudlerne - og så er det jo generelt bare en god måde at få mere grønt indenbords :)

  SvarSlet
 4. Hvor er den smart. Så er den også røget på min ønskeseddel!

  SvarSlet
 5. Jeg ønsker mig denne her: http://www.sousvide.dk/produkter/sousvide-suprem-demi-pakketilbud/

  Suk, suk og atter suk! Al den sjove mad, man kunne lave

  SvarSlet
 6. Og hvis man så er lidt smart (som mig), så køber man den her: http://www.amazon.co.uk/BestDealUK-Multifunction-Vegetable-Twister-Processing/dp/B009EKBCJK

  En noget mere spiselig (pun intended) pris.

  :-)

  SvarSlet
 7. Jeg købte dem her til en flad 50'er (omregnet til danske kr), hvor jeg får gratis fragt :)
  http://www.ebay.co.uk/itm/New-Easy-Garnish-Veggie-Twister-Fruit-Vegetable-Cutter-Device-0133d-Free-Ship-/140873441677?pt=UK_Kitchen_Accessories&var=440085312936&hash=item20ccb6218d

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tine, tak for tippet :-)
   Har du prøvet din veggie twister og hvad synes du i så fald om den?
   På forhånd tak,
   Venlig hilsen
   Malene

   Slet
 8. Jeg fik sørme lige fundet én på ebay inklusiv fragt for 50 kr. :) det sparer da en formue selvom ventetiden forlænges !

  SvarSlet
 9. Tak for tippet :) Den står også på min ønskeseddel nu. Det er jo helt genialt! :)

  SvarSlet
 10. Ej... og så er den udsolgt........

  SvarSlet
 11. Den er fantastisk. Minder mig lidt om denne skønne grøntsagsspidser og skralder jeg købte i en gadget butik i Israel for en måneds tid siden. Den laver fine gulerodsblomster :)
  http://www.dezeen.com/2012/09/03/karoto-by-avichai-tadmor-for-monkey-business/

  SvarSlet
 12. ARJ! Det ligner jo en mini spiralizer og sådan en vil jeg sååååå gerne have! Ønske ønske ønske!

  SvarSlet
 13. supersmart til squash spaghetti.

  SvarSlet
 14. Er lidt nysgerrig..
  Dem i har købt over ebay, virker de okay?
  Overvejer nemlig selv at købe en der, er jo noget billigere end de 299 som coolstuff skal have for den ægte ;)

  SvarSlet
 15. Jeg har prøvet veggie twisteren og den virker glimrende. Den gør hvad den skal.

  SvarSlet
 16. Orv hvor er den sej, den tvister.

  SvarSlet
 17. Ja jeg skulle lave mad til 25 mennesker i mit bofællesskab Chili con carne og tænkte, disse gulerodsfiduser ser gode ud, jeg havde ikke tid til at vente, bestilte på Coolstuf, dyrt - og ikke så dejligt. De kom hurtigt flot nok, men jeg brugte 2 kg gulerødder bare på at lære den at kende - man kan kun strimle et lille stk gulerod ad gangen - langsomt langsomt og der er MANGE vindinger nedtil den begynder at strimle, så vi fik enkelte spagetti gulerødder og resten som stave. Jeg anbefaler langt et godt mandolinjern

  SvarSlet
 18. Nææeh, sådan en fætter vil jeg da oz ha.. :)

  SvarSlet
 19. Hej alle...
  Har købt en sådan temmelig billigt på eBay.com.au...
  Tjek det ud... Der er penge at spare...
  Lene ;-)

  SvarSlet
 20. Hvad med en spiralizer? Den er med drejehåndtag - men ved ikke hvor mange kræfter man skal bruge. Prøv at google den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bestilte en i sidste uge - den er på vej i posten ;-)

   Slet
  2. Super. Jeg glæder mig til at høre din anmeldelse af den - for overvejer en :) Gerne med et link til hvor at du har købt din :))

   Slet
  3. Det skal nok komme så snart den er i hus. Har endda bestilt ekstra squash til at teste med ;-)

   Slet
 21. Har købt en på ebay for en uges tid siden og venter på at den kommer med posten, så er spændt på at se om det virker, for det er der åbenbart delte meninger om :-)

  SvarSlet
 22. Tak for tippet. Så har jeg også lige bestilt en på Ebay til 48 kr alt incl. Det er næsen for godt til at være sandt. Spændende ...

  SvarSlet
 23. Desværre som jeg forventede - ellers er den jo sjov nok :)

  SvarSlet
 24. Kunne da godt fristes til at bestille en fra eBay. Er der nogen af jer der har bestilt på eBay, der har modtaget og afprøvet?

  Kh. Anne-Mette/Hverdag på Æblelunden

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk den fra eBay der er testet nederst her ;-)

   Slet
  2. Åhh jamen mange tak :-) Den er da for sjov, må hellere få bestilt.

   Kh. Anne-Mette

   Slet
 25. jeg har testet min .. desværre uden succes :(

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...