torsdag den 23. august 2012

Memphis Roadhouse - back for more...

Siden i lørdags, hvor jeg var på Memphis Roadhouse for første gang, har jeg haft de vildeste cravings efter mere af deres smørmøre brisket. Seriøst, jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har tænkt på det - og talt om det.

Så i går da søde Anne inviterede mig derned og spise vidste jeg da lige hvad jeg skulle ha'. Anne sagde at det ansigtsudtryk jeg lavede da det gik op for mig at der var brisket i farvandet var GULD værd. Ak ja, hvad kan jeg sige - I love my meat!

Første gang var det buttermilk bisquits - denne gang var det små lune cornbread-muffins vi fik at starte på. Luftige og lækre.

Vi bestilte en helt pitcher Margaritas (150 kr) til deling. Den var frisk og god - dog kunne jeg hverken smage eller fornemme at der var tequila i. Næste gang vil vi bede om mindre is og mere sprut.

Til at starte ud med delte vi en portion Popcorn Shrimp med tartar dip (69 kr). Se hvor artigt Anne sidder og venter på at jeg får knipset. Sådan er det at spise sammen med en anden madblogger. Nøj, det var en lækker snack - og vi kastede dem ind. Og det er faktisk sådan de har fået deres navn - ikke fordi de indeholder popcorn - men fordi man kører dem ind som var de popcorn. De oprindelige ejere af Red Lobster hævder at det var dem der opfandt dem i sin tid. Det er små rejer i en meget sprød dej - knasende og meget vanedannende. Det er bestemt ikke sidste gang jeg forsøger mig med sådan en portion.

Det var godt vi valgte at dele, for der skulle jo være plads til hovedretten:

*Savle* Brisket (langtidsbraiseret oksespidsbryst) med dagens grønt og mos (159 kr).

Oh la la.....smukt, ikke?

Dagens grønt viste sig at være sprødmøre gulerødder og perleløg i en pikant sauce. Det var rart med bare noget på anretningen med lidt tyggemodstand - for lige som sidste gang kunne jeg sagtens ha' ladet mine tænder blevet hjemme. Åh, det brisket altså.

Mosen blev serveret med burnt bits - noget helt nyt for mig. Det er som navnet siger: de små 'brændte' ender man får når man laver brisket. Det er de bidder af kødet der har fået mest varme og røg - og det kan virkelig smages. Smagen var kraftig og passede utrolig godt til den rustikke mos.

Anne fik Pulled Pork med brød, coleslaw og fritter (149 kr) - og var ret så begejstret. Dog skævede hun noget misundeligt efter mit brisket og fik selvfølgelig en del af det. For der var rigeligt - faktisk så meget at jeg fik resten med hjem i en doggybag. Det skal jeg ha' til frokost i dag i en sandwich med agurke-relish.

Selv om vi gispede efter vejret insisterede ejeren Chris på at vi skulle smage den New York Style Cheesecake (55 kr) som var udsolgt sidst jeg var der. Så sådan et stykke fik vi på bordet med 2 gafler til. Det er første gang jeg nogensinde smager en rigtig New York Cheesecake - bagt i 1 lag. Jeg er vant til at den bliver bagt af 2 omgange som her, uden at tage farve. Men jeg må sige at den var et hit. Meget kompakt og alligevel rigtig cremet. Den blev serveret med en hjemmelavet karamelsauce og en frisk bærkompot. Sådan en må jeg hellere snart udvikle en opskrift på - med kirsebær måske?

---------------------------------------------------------------------------------------------

Det var en virkelig god afslutning på dagen - og den var ellers startet rigtig skidt. Anne og jeg havde planlagt at mødes kl 16 på Manu og få en is. Men jeg havde det så træls i går formiddag at jeg lige før middag måtte skrive og aflyse. Jeg tog så 2 Dolol'er og puttede mig under dynen og *knips* så vågnede jeg 3 timer senere og var næsten det der 'frisk' man hører så meget om. Dog kunne jeg mærke i mine ben og knæ at jeg trængte gevaldigt til at bruge dem - og at en cykeltur ville være helt perfekt. Så jeg skrev til Anne og spurgte om hun kunne alligevel. Og det kunne hun heldigvis. Så vi mødtes på Manu (indlæg følger) og spiste den herligste is og daldrede derefter ned i Irma. Og på vejen derned inviterede hun mig så på Memphis Roadhouse. Jeg blev lidt befippet og afslog først at tage i mod det fine tilbud - men kunne alligevel ikke lade være med at sige ja tak til sidst. Og det er jeg rigtig glad for at jeg gjorde - for vi tilbragte et par rigtig skønne timer sammen. Tusind tak for mad Anne - og for godt selskab. Jeg skal love for at du lige tryllede en rigtig minusdag om til en mega plusdag.


Uhm, brisket - nu begynder tankerne allerede forfra........

5 kommentarer:

 1. Selv tak for dejligt selskab, Malou! ;-)

  SvarSlet
 2. Mnnn......jeg må altså også snart have besøgt stedet, det ser jo mega lækkert ud. Mine tanker ville da også blive ved med at kræse omkring sådan noget lækkert kød. Lige nu sidder jeg dog med en stor og højgravid mave og venter på, at ham inde maven snart kommer ud - men måske det var en omgang amerikansk mad der skal til?! Tak for en lækker anbefaling, det er altid rart her i smilets by.
  VH TildeMad

  SvarSlet
 3. Heldigvis kun noen uger til jeg skal reise til Danmark. Denne restauranten ser ud til at være verdt et besøk! Eller flere!:)

  SvarSlet
 4. Ej, de der rejer altså!!! HAPS! Minder mig om at jeg har en video liggende fra den dag vi lavede popcorn i gryde... DET var fandme sjovt! Ihvertfald i en Eva Trio Gryde med glaslåg *fnis*

  SvarSlet
 5. Wauw, hvor ser det bare lækkert ud!! Bliver helt ærgerlig over, at jeg bor i Kbh (det er ellers ikke tit, det sker) :-)
  Drømmer mig tilbage til USA, og den lækre mad, jeg spiste derovre sidste sommer - og tænk, så skal jeg kun et smut til Århus :-)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...