fredag den 20. januar 2012

Ud, hjem og ud igen...

Toget fra København landede i Århus sent tirsdag aften. Max hentede mig på banegården og vi tog en taxa herud. Nøj, hvor var jeg smadret. Det havde været en hyggelig tur, men meget fysisk krævende og lige på grænsen til hvad jeg kunne holde til.

Jeg havde flødeboller med hjem. 20 stk købt på lagersalg hos Spangsberg i Herlev for 99 kr. De er (var) kæmpe store og er blandt de bedste jeg nogensinde har smagt. Blødt skum overtrukket med rigtig chokolade. Mums! Og ja: de er VÆK nu.

Det har knebet gevaldigt med kræfterne siden jeg er kommet hjem, har 'fibro-influenza' og jeg har slet ikke været i køkkenet. Jeg har brugt det meste af min vågne tid dopet og liggende på sofaen. Det er kun blevet til rugbrødsmadder og lidt fra den lokale frysedisk.


Der fandt Max den her pizza til mig. Jeg havde ellers bestilt den helt tynde sprøde som jeg køber af og til - men det har den her han kom hjem med.

Først var jeg lidt skuffet, men fik den da i ovnen.

12 minutter senere forsvandt min skuffelse som dug for solen. Duften og den sprøde kant var bare lige i vinkel.

Det er bare den bedste frysepizza jeg nogensinde har sat tænderne i. Den sprøde skorpe raspede godt nok alt huden af min gane, men det er heldigvis helet igen.

I dag kravlede jeg så over til bussen og tog ind til byen for at hente sushi.

Det var fra et sted jeg har anmeldt før - det har været lukket men nu er genopstået. Det er sammen ejer men der er nu ansat en professionel sushikok. De fleste steder får en chance til, så jeg hoppe på en rabatkupon da jeg fik muligheden. Det blogger jeg om en af dagene, men jeg kan røbe at jeg ikke er særlig imponeret.

Lige nu er jeg ved at pakke min kuffert igen. Tøjet har lige været forbi vaskemaskinen og er nu klar til endnu en tur. Denne gang dog ikke så langt. Sif skal 1 uge til Paris og ae på kirker - og jeg passer hus og kat for hende så længe. Det bliver en uge på langs så jeg kan blive rask og samle lidt kræfter. Jeg har tv-serier, film og bøger med derud - men håber der bliver kræfter til at blogge om Falsled, Brdr Price og noget af den mad jeg har lavet her i det nye år. Jeg har bestilt en måltidskasse til at tage med og så må jeg se hvad jeg får bikset sammen - det skal bare være nemt.

Endnu engang tusind tak for alle de søde mails. Jeg er meget rørt og har læst dem alle flere gange. Nu har jeg fået dem markeret og gemt i en mappe så det er mere overskueligt at skrive tilbage. Det vil jeg begynde på her i min ferie. Tak for tålmodigheden.

Og så må jeg vist hellere lige få overført nogle billeder så jeg kan få pakket færdig.....


16 kommentarer:

 1. Jeg tager gerne et eller andet med hjem til dig næste gang ;-)

  SvarSlet
 2. Jamen... ARRRGH!

  SvarSlet
 3. Æv, det er jeg da ked af at høre - jeg var helt vild med dem. Men ja, sammenlignet med hjemmelavede falder alle købte ved siden af ;-)

  SvarSlet
 4. De har flødeboller i 2. sortering, bolcher i STORE bøtter, dessertchokolader og andre lækkerier også ;-)

  SvarSlet
 5. Ja, så må man sige at det var heldigt at du landede her ;-) God jagt!

  SvarSlet
 6. Hvor var det godt, at jeg landede på din side... Ellers havde jeg aldrig hørt om det lagersalg... og heller ikke om den pizza, der ser ret lækker ud. Begge dele må prøves aldeles snart... ;-)

  SvarSlet
 7. Jeg har smagt Spangsberg's flødeboller engang, og det var ikke nogen succes. Men det er måske fordi jeg bedst kan lide dem jeg selv laver.;-) Èn gang hjemmelavede flødeboller, altid hjemmelavede flødeboller. :-D

  SvarSlet
 8. Marian Neerup Larsen29. januar 2012 kl. 18.26

  Lagersalg med flødeboller! Det lyder altså som heaven....

  SvarSlet
 9. Jeg var virkelig glædelig overrasket over dem! Jeg fik den med spinat dagen efter ;-)

  SvarSlet
 10. Jeps! Stenovns pizza fra Dr. Oetger er bare ok. Den med spinat er en klar favorit. :P

  SvarSlet
 11. Tak skal du ha' :-) Er lige ved at være på vej ud af døren igen. Sorry, ved godt jeg ikke burde ha' sat det link ind :-D

  SvarSlet
 12. Tak :-) Ved ikke om jeg er sej eller dum. Men jeg kan jo ikke leve hele mit liv i den her lejlighed - så jeg må bare betale prisen for mine udskejelser. Tusind tak, det er en sød tanke :-D

  SvarSlet
 13. Tak skal du ha' :-) Jeg er simpelthen så smadret - det skal gøre godt med en uge på langs. Har dog overført billeder så jeg kan blogge 'on location' ;-)

  SvarSlet
 14. Velkommen hjem og rigtig god bedring... og utak for de ekstra kilo som jeg tager på når jeg har været til lagersalg hos Spangsberg. Jeg ved bare mådehold ikke ligger indenfor mine kompetencer :-D

  SvarSlet
 15. Du er simpelhen så sej -at du tager afsted trods du ved du får dårligere dage bagefter. Hvis ikke der var så langt, var jeg kommet med en portion mad til dig :)
  Hilsen Lene fra leneskage-desin

  SvarSlet
 16. God tur - og god ferie ;-) Vi er her igen, når du er klar til at dele ud af dine oplevelser :-)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...