torsdag den 21. juli 2011

National Junk Food Day - pimp en frysepizza...

I dag har der været så få skeer på kontoen at aftensmaden skulle være nem. Noget-fra-frysedisken-nem. Jeg ville egentlig ikke ha' blogget om det - men så postede Gastromand et link på Twitter om at i dag er National Junk Food Day. Hæ, så vil jeg godt vise min junkfood frem. Den blev nemlig pimpet efter alle kunstens regler:

En Dr. Oetker frysepizza til 26,95,- fik en særdeles kærlig behandling og endte faktisk med at blive ret så spiselig.

Pizzaen kan fås med forskellige toppings f.eks salami, tun og skinke/ananas - men jeg valgte mozzarella, for så kunne jeg selv smække ting ovenpå.

Well, det er da ikke det værste man kan spise. Den er selvfølgelig i den fede ende (46, 7 g fedt) men der er ikke alt for meget kunstigt knald i. Med en god, fyldig, grøn salat til kunne man jo hive fedtprocenten vældigt ned - men det kræver at man har kræfter til at lave den slags.

Jeg bliver bare SÅ skuffet hver gang jeg hiver sådan en fætter ud af æsken. Det er sgu et lidt sørgeligt syn. Hæ, jeg behøver måske ikke at sige at man skal tage plastikken af inden den kommes i ovnen? Trust me, jeg har kendt en der ikke gjorde det. Glemmer aldrig den lugt.

Nå, men af med plastikken og i ovnen med bæstet. Jeg gav min ca 12 minutter på 200°C varmluft - og gled den derefter over på en pizzatallerken.

Hvilket gjorde underværker for udseendet - men jeg ville også gerne pynte lidt på smagen.

Frisk oregano fra Aarstiderne, tysk røget skinke a'la parma og parmesan + et par gule cherrytomater.

Jeg hev fedtkanten af 5 stykker skinke og fordelte dem på den varme pizza.

Hakket, skyllet oregano og et par gule cherrytomater i skiver.

Og til sidst lidt revet parmesan. Jeg stillede pizzaen tilbage i ovnen for at få et par minutters eftervarme.

Kun lige længe nok til at parmesanen begyndte at smelte lidt og tallerkenen blev varm.

Dr.Oetker - you have just been pimped!

Desværre er dagsformen så dårlig at jeg fik ondt i kæberne at at spise pizzaen. Det skulle nok ha' været en grøddag. Jeg håber på en meget bedre dag i morgen - der er nemlig Twitter-træf inde i byen. Hvis jeg har det nogenlunde tager jeg med, ellers bliver jeg på sofaen.

Pimper du nogensinde fastfood eller andet købemad?
16 kommentarer:

 1. Så vil jeg også gerne spise junk food, lækkert ser det ud.
  Klem Britta

  SvarSlet
 2. Jeg kan også godt finde på at pimpe en fryse-pizza - og faktisk er der nogen af de nyere typer som er så hæderligere, at de ikke behøver ret meget pimp. Jeg mener det er Dr Oetker der også laver en stenovnsbagt, og den er faktisk næsten spisværdig i sig selv...

  SvarSlet
 3. Lige da jeg så overskriften på Twitter, troede jeg, at du havde puttet kagepynt på pizzaen, for jeg forbinder producenten med kagepynt!

  Jeg er glad for, at du trods alt ikke var SÅ pløk :-D :-D

  SvarSlet
 4. Frysepizzaer spiser jeg aldrig, for jeg synes de smager forfærdenligt!
  Til gengæld har vi et ret godt pizzaria her i byen, som jævnligt kommer forbi herhjemme:)
  Der kan jeg godt li at smide en håndfuld rucola eller anden salat ovenpå og nogle friske tomater, for så bliver favoritpizzaen helt perfekt:)

  SvarSlet
 5. Det der er faktisk min yndlings jeg-har-ingen-energi pizza. Den er bedre end så mange andre synes jeg. Jeg plejer også at pimpe de fleste af mine pizzaer, gerne med lidt mere kød og ost, men sådan som du har gjort der skal jeg da helt klart prøve.
  Ser super lækkert ud.

  SvarSlet
 6. Det er da også hændt at vi har købt en Pizza Margerita på frost, og så har puttet vores eget fyld på, men det er nu meget længe siden.
  Til gengæld kan jeg en doven søndag efter en bytur, stadig finde på at købe en helt klassisk okseburger hos den lokale, og så friske den op med lidt hjemmelavet Chili relish eller Ketchup og syltede agurker, Det hjælper det hele.

  SvarSlet
 7. Hej Malou

  Det ser faktisk meget hæderligt og spiseligt ud.

  Men vi køber yderst sjældent halv- eller helfabrikata!

  Og frysepizza'er gider jeg/vi slet ikke!

  Et par gange - om året - får vi dog pizza udefra. Uh... det ER nu godt en gang imellem :-D Incl. pommes ( uden remo og salatmayo ) plus en halv ægte Coke. Hehe...

  Så hellere en skive køberugbrød eller en skive hj. bagt grovbrød og med god ost, skinke og lidt gnavegrønt. Eller bare en flad med makrel i tomat ;-)

  Mange gode fredagshilsner
  Maj

  SvarSlet
 8. Jeg har efter tip smagt Aalbæks øko til 20-25 kr. (afhængigt af tilbud og butik) og kan godt anbefale den, når det skal være frysepizza. Jeg synes, nogle frysepizzaer smager bedre end meget af det elendige fast food, der er i Århus.

  SvarSlet
 9. Tusind tak skal du ha' :-)

  Klem

  SvarSlet
 10. Uh, dem har de faktisk også ovre i den lokale - sådan en må jeg prøve ved lejlighed :-)

  SvarSlet
 11. Hallo, hvor pløk tror du jeg er? - well, det behøvs du ikke svare på :-D

  SvarSlet
 12. Jeg plejer også at hade dem - men den her var overraskende god.

  Hvis jeg bestiller pizza et af de gode steder her, skal jeg min bestille for 100 kr - så det bliver sjældent.

  Uhm, det lyder godt. Tak for tippet :-)

  SvarSlet
 13. Cool, jeg blev altså glædelig overrasket. Skal vist prøve nogle af de andre varianter også.

  Tak :-)

  SvarSlet
 14. Oh yes, man kan pimpe en burger selv - det gør jeg også af og til.

  Jeg har hørt at der er nogen der bestille Margeritaer udefra og så selv varmer dem med fyld - men så kan man jo lige så godt købe en købebund i et supermarked. Fryseversionen er nem ;-)

  SvarSlet
 15. Tak, den blev faktisk ganske hæderlig.

  Pizza OG pommes??? - det lyder uartigt :-D

  Ja, det vil jeg også meget hellere have. Men jeg køber ikke så meget pålæg mere.

  Tak i lige måde.

  SvarSlet
 16. Tak, det skriver jeg mig lige bag øret ;-)

  Oh yes, der er meget fastfood der ikke er værd at spise.

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...