Her får du opskriften, på en meget mættende pizza, eller retter en meatza - for bunden er lavet af kød. Den blev til, her i min kostomlægning, hvor jeg prøver at få rigeligt protein indenbords. Jeg har lavet en anden udgave, dengang jeg fastede på 5:2. Det er den her, med ost og 'bacon'. Her har jeg dog brugt kylling, i stedet for oksekød.
Kød, toppet med ost og kød - og lidt alibigrønt.
750g hakket kylling
3 æg
30g revet parmesan
50g protein-ost (eller mozzarella)
Urtesalt
Friskkværnet sort peber
Og riv nu lige parmesanen selv - i stedet for at købe det dersens pulver i pose.
Ælt det hele sammen og fordel på en bageplade med smurt/sprayet bagepapir. Bag ved 200°C i ca 15 min.
Og så til toppingen. Man kan bruge lige det man kan lide. Jeg brugte, hvad jeg havde på lager.
Og det var:
Pizzasauce
Protein-ost
Hamburgerryg
Artiskokker
Kalamata-oliven
Cherrytomater
Frisk basilikum til pynt
Først et godt lag pizzasauce. Man kan også bruge pesto.
Og derefter ost. Jeg har her brugt protein-ost. Den her pose, var en spotvare fra Lidl, men jeg har senere set noget lignende i både Meny (Them Andelsmejeri) og Føtex (Protein Lab). Man kan også bruge ganske almindelig mozzarella. You do you!
Fordel toppingen i et jævnt lag og bag derefter meatzaen til osten er perfekt smeltet.
Pynt med frisk basilikum - skær ud og server. Giv en god blandet salat til.
Tak fordi du læste med, helt herned.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!