Dag 1: serveret med broccoli-ris (it's a thing), ristede cashews og et drys koriander.
Det hele startede med en pakke koteletter, købt på dato, i bedste Stop Spil Af Mad stil.
Ananas, cashews og koriander - og til saucen: kokosmælk, karry (Cp-44), Garam Marsala, og bouillon. Lidt grønt skulle der også til: løg, peberfrugt og ærter.
Jeg skar 2 tykke skiver ananas, halverede dem (og fjernede den hårde midte). I stedet for at brune grisen og frugten af på panden, tændte jeg min bette grill. Det gav både klædelige grillstriber - og en autentisk brændt duft af vulkan. Meget passende når det nu var mad fra Hawaii...eller noget.
En rød peberfrugt i mundrette bidder, 1 stort løg i tynde både, 3 fed hvidløg i skiver - og 1½ dl frosne ærter.
Grøntsagerne (minus ærterne) blev sauteret i en smule olivenolie - sammen med et godt skud Cp-44, Garam Marsala, salt og peber. De kom derefter i et ovnfast fad, med forgrillet svin og frugt ovenpå.
Folien kom af - og ærterne tilsat. Retten fik yderlige 15 minutter, men jeg lavede tilbehøret.
Broccoli-'ris'. Blendet broccoli, overhældt med kogende vand og salt. Meget nemt. Bum.
'Risene' blev presset sammen i en lille glasskål og vendt ud på tallerkenen - sammen med en god portion smovs.
Hakkede ristede cashewnødder og koriander fuldendte anretningen.
På dag 2, ville jeg bare ha' en salat til.
Salaten blev vendt med en hurtig vinaigrette på citronolie, hvid balsamico, salt og peber. Og til sidst fik den et lille drys nigellafrø (jomfru i det grønne).
For at få lidt ekstra knas, smed jeg lidt ristede kikærter på toppen.
Ikke sport tossede rester.
Og de allersidste rester, blev spist på dag 3:
Den sidste kotelet blev skåret i strimler - og blandet med den sidste rest salat. Det var ikke helt kød nok, så jeg nuppede lidt kødboller fra frost og smed sammen med.
Lidt mere bouillon og en sjat fløde - og en smule mere Cp-44....og så var der 'chowder'. Jeg smed lidt ristet kokos på toppen, sammen med det sædvanlige udstyr.
Og sådan blev en ret til 3 dages varm mad. Stafet-mad FTW!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
I aften skal jeg på Restaurant Hærværk og fråse i muslinger.
De økologiske linemuslinger fra Limfjorden er produceret af søn & far, Mark og Kaj-Lykke - og bragt til huse i samarbejde med byens bedste fiskepushere, brødrene Anders og Kristian fra Havnens Fiskehus.
Aftenen byder på snacks og bobler ved ankomst - efterfulgt af en 4-retters menu. Glæder mig for vildt!
God solskinstirsdag til dig der kommer her forbi....
Jeg spiser ikke muslinger, men jeg ÆLSKER frugt i mad! Laber ret dér!
SvarSlet