Sprøde, knasende toasts med labert fyld.
De lækre toasts er lavet af filonebrød - men vælg det brød du foretrækker.
Til fyldet: ketchup, salami (Hammel-spegepølse), alm ost, gedeost og basilikum.
Nu bliver det desværre en kende kompliceret. Det er nemlig en virkelig sværttilgængelig og omstændig opskrift, så jeg har tilladt mig at skære fremgangsmåden ud i pap, så alle kan være med - selv dem der ikke er så rutinerede. Er du klar?
Til 2 toasts: smør 4 skiver brød med et tyndt lag ketchup. Læg en passende mængde ost på de 2 af skiverne - og læg 2 skiver salami ovenpå osten. Fordel lidt gedeost på toppen.
Til dem der ikke er blevet hægtet helt af endnu pga sværhedsgraden, kan vi tage den et skridt videre:
Friskplukkede basilikumblade - så mange som du lyster. Læg den øverste brødskive på plads og pres toasten lidt sammen.
Smør alle ydersider med et tyndt lag SMØR - og smid dem i en kontaktgrill (de her er lavet i Tefals OptiGrill), toaster eller på en pande.
Server dem overskårne - med en sprød salat og et godt glas rødvin.
Både brød, gedeost og basilikum var til overs fra denne formidable grilled cheese:
"The Blue Balsamic" - toast med blåbær, gedeost og balsamico. Opskriften ligger lige her.
Ja, selv i toast kan man komme frugt.
Og nu vil jeg ud og nyde det gode vejr. God dag til dig der kommer her forbi...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!