onsdag den 9. maj 2018

Grillet pizza-toast med salami og gedeost...

Har du lyst til pizza, men magter ikke at bakse med rå dej og ovn? - så lav de her lækre grillede toasts i stedet! Fyldet kan varieres i et uendelige og rester kan få nyt liv. Her havde jeg noget gedeost til overs fra en anden kreation, som jeg tog udgangspunkt i. 

Sprøde, knasende toasts med labert fyld. 

De lækre toasts er lavet af filonebrød - men vælg det brød du foretrækker.

Til fyldet: ketchup, salami (Hammel-spegepølse), alm ost, gedeost og basilikum.

Nu bliver det desværre en kende kompliceret. Det er nemlig en virkelig sværttilgængelig og omstændig opskrift, så jeg har tilladt mig at skære fremgangsmåden ud i pap, så alle kan være med - selv dem der ikke er så rutinerede. Er du klar?

Til 2 toasts: smør 4 skiver brød med et tyndt lag ketchup. Læg en passende mængde ost på de 2 af skiverne - og læg 2 skiver salami ovenpå osten. Fordel lidt gedeost på toppen. 

Til dem der ikke er blevet hægtet helt af endnu pga sværhedsgraden, kan vi tage den et skridt videre:   


Friskplukkede basilikumblade - så mange som du lyster. Læg den øverste brødskive på plads og pres toasten lidt sammen.


Smør alle ydersider med et tyndt lag SMØR - og smid dem i en kontaktgrill (de her er lavet i Tefals OptiGrill), toaster eller på en pande. 


Server dem overskårne - med en sprød salat og et godt glas rødvin.

Både brød, gedeost og basilikum var til overs fra denne formidable grilled cheese


"The Blue Balsamic" - toast med blåbær, gedeost og balsamico. Opskriften ligger lige her


Ja, selv i toast kan man komme frugt.

Og nu vil jeg ud og nyde det gode vejr. God dag til dig der kommer her forbi...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...