Opdatering d. 5/10 - arrangementet er aflyst!
Frøken Annes Køkken og Klidmoster arrangerer i samarbejde med JP Vin en vin- og vermouthsmagning i Aarhus fredag den 9. oktober. JP Vin er den danske importør af vine fra Bava og vermouth fra Cocchi, som begge vi madbloggere er meget begejstrede for. JP Vin har lovet at vise det ypperste i deres sortiment.
Bava ligger i Piemonte hvor Anne og jeg var på besøg sidste efterår.
Vi starter med, at gå på opdagelse i en verden af VERMOUTH! 4 forskellige typer fra Cocchi og efterfølgende vine fra bl.a. Bava: Thou Bianc Chardonnay, Albarossa samt Pianoalto Barbera d’Asti 2009.
Vi skal også smage lidt unikke italienske røde vine fra små udvalgte vinhuse. Vi afslutter naturligvis med lidt bobler, Cocchi Asti Spumante samt Rosetta Malvasia!
TID & STED:
Kl. 19.00 til 21.30 og adressen er Stendalsvej 1, kld., 8210 Aarhus V. Der er gratis parkering og bus nr. 2A holder tæt på.
TILMELDING & PRIS:
Pris pr person kr. 250,- og der vil være en let anretning af pølse, ost og brød.
Skriv til anne(snabela)anneskoekken.dk med navn og antal personer OG betaling ved Mobile Pay på 51 96 28 77.
Tilmelding og betaling skal ske senest tirsdag den 6. oktober, eller først til mølle.
Efter en rundtur i vinkælderen hos Bava var der en kæmpe stor omstændig vinsmagning - med alt fra hvid, rød, bobler og vermouth.
Foto: Anne |
Foto: Anne |
Mine forventninger var virkelig lave. Jeg tænkte at det nok var sådan noget mormor ville ha' drukket til en cerut mens hun hæklede. Men jeg skal love for at jeg hurtigt kom på andre tanker. For så snart den første dråber ramte mine læber var jeg solgt. Hvilken liflig og magisk eliksir - jeg måtte have mere!
Foto: Anne |
På årets Kulinarisk Sydfyn mødte vi Peter Kirkegaard fra JP Vin, in person, som the man når det gælder Bava og Cocchi. Og det er ham der kommer og holder smagning med os d. 9/10 - så du kan godt glæde dig!
Sidst købte jeg godt ind - og jeg er sikker på at Peter har fyldt bilen godt op, så jeg kan få mere med hjem. Er nemlig gået helt tør. Og hvad kan vermouth så bruges til - udover at drikke rent som aperitif?
Uha, jeg er blevet ret forfalden til en Aperol Negroni. Det er 1 del Aperol, 1 del gin og 1 dl Cocchi Torino.
Letbitter og liflig.
Den hvide Cocchi Americano er perfekt til en klassisk Martini. Her i en dirty udgave med 4 del gin til 1 del vermouth, 1 spsk lage fra syltede oliven og 3 oliven.
Og den smukke Cocchi Americano Rosa er her brugt til en Pink Dirty Gibson: 4 del gin til 1 del vermouth, 1 spsk lage fra syltede perleløg og 4 perleløg.
Skal du med? Jeg håber vi ses!
Skriv til anne(snabela)anneskoekken.dk med navn og antal personer OG betaling ved Mobile Pay på 51 96 28 77.
Tilmelding og betaling skal ske senest tirsdag den 6. oktober, eller først til mølle.
Opdatering d. 5/10 - arrangementet er aflyst!
Bare man boede i Aarhus ... Det lyder virkelig spændende.
SvarSletMarianne