Foto: Bent Brandt |
Det er et godt tykt glas til G&T - og det holder godt på kulden.
Jeg er også begyndt at eksperimentere med lidt andre drinks med gin. En alm Negroni er lidt for stærk og bitter for mig, da den er lavet på Campari. Det har fået mig til at kreere en version på Aperol - som er en smule sødere og knap så bitter.
4 cl Aperol
4 cl sød vermouth - her Cocchi.
4 cl gin
Mix og server over is med et twist appelsinskal.
Værsgo: Aperol Negroni. En liflig voksendrink med et godt punch.
Her er det blevet til en klassisk G&T med masser af is og lime. Det er noget af det bedste jeg ved.
Glassene er også glimrende til andre formål. Jeg har brugt dem til alt fra rejecocktails til frugtsalat - og serveret både snacks og slik i dem. Her er det saltwater taffy med funky smag af bla ahornsirup og bacon fra Dylan's Candy Bar.
Jeg har også investeret i andre glas. Det er blevet til disse Arcoroc Prysm - som jeg også er glade for til G&T. Her er den serveret med et flot klippet blad af citronskal.
Og endelig har jeg igen måtte ha' en sending Libbey Hurricane. Dem bruger jeg til smoothies, milkshakes, frozen drinks og festlige drikke. Her er det en Gin & Cherry Tonic som jeg opfandt sidste år. Det er retro så det basker.
Foto: Bent Brandt |
Men det næste der står på min liste er en kasse af de her Spiegelau Nobless som kommer i en kasse med 16 stk. De er lidt dyrere end Hobstar, men SÅ flotte. Jeg skal dog ikke bruge mere end 4-6 stk, så hvis du vil ha' anpart i en kasse så sig endelig til.
Disclaimer: indlægget er blevet til i samarbejde med Bent Brandt. Ord, holdninger og opskrifter er dog mine egne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!