tirsdag den 17. februar 2015

Pausebøf...

Der er meget få kræfter på kontoen i de her dage. Er bedst til at ralle og indtage mad andre har lavet. Det betyder en lille ufrivillig pause fra bloggen. Mens jeg samler kræfter, kan du nyde synet af denne pausebøf:

Det er en Porterhouse steak (en slags forvokset T-bone) stegt med kærlighed og SMØR til Max på Valentines Day. Opskriften kommer så snart der er kræfter til at skrive den.

Vi ses snart igen...

5 kommentarer:

  1. God bedring søde, sender dig et cyberkram herfra <3

    SvarSlet
  2. Håber for dig, at du snart er på banen igen:-)
    god bedring.....

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak :-)

      Det går heldigvis allerede den rigtige vej.

      Slet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!