onsdag den 19. november 2014

Stop Spild af Mad: Chili med græskarpuré...

Restemad af rester? Jaha, det er jo en løbende stafet - og der vil ALTID være rester der kan/skal genbruges. Her har jeg på ganske kort tid tryllet mine rester af chili con calabaza om til en tallerken rustik comfort food.

En silkeblød græskarpuré med kraftig chili, toppet med kølende skyr og en dusk koriander. Lige det der skulle til efter et besøg hos tandlægen - blød mad, som bare kunne køres direkte ind med en gaffel.

Det tomme bagte græskar, den labre chili og skyr + Djævelens Sæbeurt.

Græskarret blev skåret i mindre bidder og zappet i 3 minutter i mikroovnen.

En lille klat SMØR, et drys urtesalt og en stavblender *wroom wroom* - og så var der en varm puré klar.

Puréen kom på en tallerken sammen med halvdelen af den chili der var tilbage.

Lidt skyr og en tot koriander - og så var der nem, sen frokost. Med halvdelen af ansigtet bedøvet, var det virkelig godt bare at kunne spise uden at tygge ret meget.

I dag står den også på blød mad - skal bare lige finde på hvad det skal være.

God dag til alle der kommer her forbi...



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!