En stor basse stegt i SMØR og olie - serveret med 3 hurtige salater og en cremet dip.
Koteletterne havde jeg fundet i Salling. Jeg var egentlig på udkig efter bøf - men de der flotte store koteletter måtte jeg bare ha' med hjem.
De skulle ha' været på grillen, men min gasflaske viste sig at være defekt. Det endte med en pandestegning i stedet.
I går var Marie forbi for at hente et par ting. Jeg er ved at sælge ud af nogle af mine ting her i min loppemarkedsgruppe. Hun havde lidt overskud fra hendes have med til mig. Det var lige det jeg skulle bruge for at lave lidt salat.
Skoleagurker kørt på spiralmaskinen, overhældt med hyldeblomsteddike, agavesirup og en smule olivenolie. Drysset med salt, peber, tørret mynte og nigellafrø.
Squash kørt til pasta på spiralmaskinen og vendt med en pesto på tomat og artiskok. Drysset med hakket frisk basilikum.
Dippen var en rest flødeost rørt med skyr og den førnævnte pesto + lidt salt og et fed presset hvidløg.
Koteletterne blev krydret godt og stegt i 50/50 SMØR og olivenolie. De trak et par minutter i folie inden servering.
Og så var det mad. Uhm, sådan en saftig grisebasse er altså næsten lige så godt som en rød bøf.
I dag står den på sammenskudskagebord sammen med 10 andre. Vi møder alle op med 1 kage hver. Jeg har været så sød at bage den Max skal ha' med også. Så i går bagte jeg en Double Fudge Nutellakage og en marcipan-cheesecake med kirsebær. Opskrifterne skal nok komme på når de er klar.
God søndag til alle der kommer her forbi...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!