Skagenfood leverer SÅ mange forskellige ting: fiskekasser, kødkasser, frugt og grønt + en masse specialvarer og vin.
Og hvad er det så du kan vinde? Det er for det første 4 x kassen Luksus + laks.
Foto: Skagenfood |
Den skærising lavede jeg disse dejlige dampede ruller af. Du kan se opskriften lige her.
Foto: Skagenfood |
Så kan du jo f.eks prøve min saftige laks, paneret i knuste wasabi-ærter. Den opskrift kan du finde lige her.
Foto: Skagenfood |
Skal det være dig der skal ha' sådan 4 sendinger? For at deltage skal du lægge en kommentar indeholdende din e-mailadresse og fortælle hvilken fisk der er din favorit (og gerne hvordan den er tilberedt). Kommentarer uden begge oplysninger bliver diskvalificeret. Kun adresser i Danmark kan deltage - og der kan kun leveres til brofaste øer.
Jeg trækker en vinder onsdag d. 20/3 kl 18.
Note: Systemet kan ikke vise alle kommentarerne - men bare rolig, jeg kan se dem alle her bag teknikken.
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
SvarSletDejligt svar - men din kommentar er ugyldig. Den SKAL indeholde en e-mailadresse ;-)
SletJeg er nok nostalgisk når det kommer til favoritter - jeg elsker en lækker skrubbe, paneret og stegt på panden med kartofler og persillesovs. Meget gerne tilberedt af min mor, hun ved lige hvordan sådan en skal skæres ifølge mig.
SvarSletI det hele taget er jeg vild med fisk, men denne vinder.
thessie@kvaek.dk
Håbe håbe
Uh, fish & chips er min favorit :) Laks paneret med knuste sesamfrø og blendede hasselnødder og fritter af sød kartoffel.
SvarSletDejligt svar - men din kommentar er ugyldig. Den SKAL indeholde en e-mailadresse ;-)
SletJeg er vild med laksen -gerne varmrøget laks (samme er yngste datter fra november 2010)
SvarSletDet bedste vi begge ved er, når jeg skærer den op og fylder lidt hytteost i og topper den med rødløg - ind i ovnen i små 10 min.
Anrettet på lækker salatbund til os begge. Jeg får så en grøn salat til og hun får både salat (det hun kan lide af det) og lidt squash spaghetti eller lidt pasta
Hilsen Gitte Sommer
gittesommer1978@gmail.com
Nøj, hvor ville det være fantastisk! Har selv kigget på kasserne, men SU-budgettet rækker ikke lige til det ;)
SvarSletOg min yndlingsfisk? En god, hjemmelavet(!) paneret rødspættefilet!
sofie@udklit.dk
Jeg får aldrig nok af laks, stegt på panden så skindet bliver sprødt. Ikke for længe, kun lige nok til at gøre det lækre fiskekød fast - men ikke tørt.
SvarSletFrisk pasta med citronsauce og lidt rejer i som tilbehør.
Det er sjældent jeg finder rigtig frisk fisk, hver hvor jeg bor ude på landet - og supermarkedernes færdigpakkede er altså ikke det samme.
charlotte@spell-it-out.dk
Vauw en præmie!
SvarSletmin email er. Maja-damgaard@hotmail.com
Vi elsker fisk herhjemme, men pt er yndlingsretten lakse fileter i et ildfast fad med (lynkogte) porre og gulerodsstykker.
så laver jeg en "marinade" i min morter med olie, salt og peber og en masse hvidløg.. det bliver en klistret masse der bliver smurt ovenpå laksestykkerne. Tilsidst grov hakker jeg mandler og de kommer også ovenpå laksen.. det er SÅ lækkert,
Mhhh elsker Laks der er dampet eller stegt på panden med brune ris og en lækker sauce til :D
SvarSletEller havtaske i en tomat sauce mmmh!
ndesign@live.dk
Henter mine fisk hos fiskehandleren på havnen, er vild med laks og tun, spiser gerne tunen let stegt på panden i rigeligt smør og så en squuzzzz citron over til sidst. Jeg køber indimellem en sild som min søn på 6 år får lov til at skære i som det passer ham- men har ikke haft mod på at spise disse endnu, da jeg ikke vwd hvad jeg skal gøre med dem, måske en anden smider et godt bud herinde på tilberedning af sild :).
SvarSletM.e@os.dk
Klar Kulmule fik den i lækreste version på Henne, en dejlig fiske fiske bouillabaisse i efter året eller er Peber kippers klar en lækker lille sag :D Den skal bare på en gang rubberrød :)
SvarSletE-mail: tfishmandk@gmail.com
Hilsen Tommy Fish(man) og ja det gedder jeg :)
Sikke en lækker præmie!
SvarSletMin favoritfisk er helt ærlig fiskefilet - altså dem, min mormor har købt helt friske på havnen om morgen, selv flået og paneret i rigeligt, hjemmelavet rasp. Mormor serverer filet'en med kartofler og persillesovs. Mums! Som barn bildte hun mig ind, at det var mit store idol, fætter C, der havde fanget dem. Så gad jeg nemlig godt spise fisk ;-)
God dag!
/Ida B (idabalslev snabela hotmail punktum com)
Jeg elsker grillet pighvar med persille stukket ind i små lommer under skindet. Dertil nye små kartofler med smeltet smør.
SvarSletSimpelt men godt.
tsvane@dialognet.dk
Laks, laks, laks i alle afskygninger.....og det gælder hele husstanden. Gerne med råstegte kartofler og en god hollandaisesovs - og en lækker salat selvfølgelig :)
SvarSletmvh Heidi Jensen
hj@rkk.nu
Uhm, Laks!
SvarSletDet ville da lige være startskuddet til at få mere fisk på bordet i det lille hjem.
sara@spejdernet.dk
Ej hvor lækkert! Lækker fisk gør bare livet så meget bedre.
SvarSletJeg tror min fiske-livret er sådan en rigtig rødspættefillet. Lige købt på havnen, flået og paneret, men nye danske kartofler til, måske lige vendt i lidt smør og en masse krydderurter. Det bliver altså ikke bedre end det :)
Hvis jeg skulle være så heldig, så er min mail: laura.munk.petersen@gmail.com
Tak for en fantastisk blog
Laura
Sikke en fantastisk præmie. Den vil falde i god jord hos os da vi ik får husket og spise det anbefalet fisk. Men når vi laver ynglings fisken er det dampet laks med bånd pasta med champignon i den cremet sovs. Jeg har en 3 etagers damp maskine hvor fisk og kylling får en extra dejlig smag. Jeg håber vi er heldige så vil min datter blive ellevild.
SvarSletSabinehardoe@gmail.com
Mnn laks dampet med krydderurter i sølvpapir er favoritten her.
SvarSletHilsen kit
Kitwiegers@hotmail.com
Jeg elsker lynstegt tun!
SvarSletlorentsen22hotmail.com
Min ynglings-fisk er helt klart laks ! Gravad laks, koldrøget laks, varmrøget laks, stegt laks ,bagt laks, indbagt laks... Jeg kunne blive ved ;)
SvarSlet/ Anna-Lise
anna-lise_94@hotmail.com
Lige nu må det være en skindstegt pighvar med en lækker risotto til. Mums! og vin! :-)
SvarSletinfo@gastropassion.dk
Bedste hilsner
Mikkel
Uhm laks er min yndlings fisk.
SvarSletEnten røget laks med en lækker salat til. Eller laks stegt på panden, med en masse krydderier, grøn pesto og tomat sovs til..mums det er godt.
Bliver helt sulten! :)
Hilsen Maria Troelsen
Mariatroelsen@yahoo.dk
Jeg elsker elsker laks bagt på grillen med urter og lidt hvidvin, serveret med sprøde grøntsager. Rødfisk som man får for sjældnet hører også til mine favoritter.
SvarSletHilsen kiraandie30@Gmail.com
Nøhhjj, Det kunne jeg gerne tænke mig at vinde. Fisk er nok min bedste vej til protein efter jeg har fået mindsket vommen. ;) Jeg har dog svært ved at pege en fisk ud, da jeg elsker dem alle.. men måske er lynstegt tun på ris med tomat/springløg og kaperssky min yndlings.. og så selvfølgelig sushi. Hilsen Majbritt (yndlingselg@hotmail.com) :)
SvarSletUhm, sikke en lækker give-away! Fiskefrikadeller er blevet et stort hit herhjemme - især når de er hjemmelavede! Mums :)
SvarSletc.salomonsen@gmail.com
Min tidligere kollega lavede engang grillet dorade til mig! Det var SÅ lækkert! Så den er yndlings. Den er vidst ikke dansk, men ellers kan jeg godt lide fisk der er i sæson, gerne i en fiskepakke med løg og urter.
SvarSletMvh Anne Jensen
anne_l_jensen@hotmail.com
Min favorit er helt sikker laks, jeg har to yndlingsretter med laks. Den ene er laks på planke i grillen, penslet med en lækker marinade bestående af sennep, whisky, farin og chilipulver. Den anden er netop fra skagenfood’s opskriftsamling og er laks med mandelcitronbasilikumtopping. Uhm, jeg biver helt sulten ved tanken... :-)
SvarSletHilsen Didde
dn@aea.dk
Åååh hvor kunne det være lækkert med sådan en fiskepakke :)
SvarSletMin favoritfisk må helt klart være en skrubbe! Min far var fisker i min barndom, og jeg elskede, når han kom hjem med friskfangede skrubber, som lige blev vendt i lidt mel og stegt i smør på panden. De er desværre ikke så nemme at få fat i idag, men så er det godt, at man kan få så megen anden lækker fisk :)
Ha' en lækker dag :)
lykke_klaris@gmail.com
Muuuums! Jeg troede ikke, jeg kunne lide laks - havde kun prøvet de frosne laksestykker (Yak!) MEN nu har jeg prøvet frisk og fersk laks. Det er jo vidunderligt! Min yndlingslaks er dampet i ovnen med spidskål, mandler, citron, lidt olie - og så hjemmelavet persillepersto på toppen. :-) Kh Kari, kariroseholm@gmail.com
SvarSletNøj det gad jeg godt vinde..
SvarSletElsker laks i ovnen på porrer, mums
lisebedsted@yahoo.dk
Hvidvin- og basilikum dampet skæring med asparges, opskrift fra Skagenfood.
SvarSletEr min nye favoritret. Havde aldrig smagt den fisk før.
Ungerne var også helt vilde..
Men nu elsker mine børn også fisk og jeg er ikke stødt på en fisk de ikke kan lide. Men jeg køber også altid fileteret fisk.
tinavallentin@gmail.com
Tak for en dejlig blog
Uhada - måske skal jeg overveje at være min normale grønt leverandør (Buresødal) utro?
SvarSletHerhjemme hitter laks - helst smurt med grøn pesto, indviklet i bacon og grillet/i ovnen. Men en god fladfisk i en grov panering glider også let ned i alle 4 maver.
kreakrumspring (a) theander.dk
Generelt er jeg en sucker for al fisk, men lige pt har min graviditet gjort at yndlingsfisken (faktisk den eneste fisk som jeg kan holde ud lige nu...) er laks. Gerne bagt i ovnen og serveret med frisk pasta og en "sovs" af cremefraiche+citron+purløg. Mums!
SvarSletMin mail er: kristoffersen@youmail.dk
Ps. Kvalmen er heldigvis så småt på retur nu... :)
SletJeg er vild med torsk, og det i alle de forskellige afskygninger den nu kan laves i. Især er jeg vild med den i ovnen med mozzarella , frisk basilikum og cherrytomater - og hvidløg ikke at forglemme.
SvarSletUhm, jeg bliver helt lækkersulten :-p
Knus og super blog
Fra Hanne
haslothrold@hotmail.com
Jeg ville super gerne vinde den her lækre præmie!
SvarSletVi forsøger at indarbejde lidt mere fisk i vores mad, så det ville være en lækker måde at få skubbet det ind :D
Min yndlings må være torsk, men alle fisk i en lækker fisk/spinat lasagne er altid et hit!
Camillarose87@hotmail.com
Jeg holder af af fisk.
SvarSletDenne opskrift er blandt mine ynglings:
Laksefileter dryppet med olivenolie placeres på en bageplade.
Et mindre fad fyldes med grønne bønner og cherrytomater. Vendes med frisk basilikum og olivenolie. Læg til sidst ansjos-fileter hist og pist.
Faddet stilles ved siden af laksen på bagepladen. Det hele får 10 min. i ovnen.
Det smager fantastisk :-)
lottedhl2@gmail.com
Uhhhmmm. Favoritfiskene er mange, men jeg glæder mig specielt til at grille hele makreller denne sommer. Simpelt tilberedt med masser af friske krydderurter, salt, peber og citron, pakket ind i folie og så på grillen. Serveres med creme fraiche dip fyldt med friskhakket dild eller persille, et godt brød og en kold hvidvin.
SvarSletMailadresse: rsc@rio.dk
Vores yndlings er varmrøget laks, gerne hjemmerøget i gemalens fine røgeovn! Ikke for meget tilbehør, bare lidt grønt til at pynte med, og en lækker limedressing :-)
SvarSletshn@bbsyd.dk
Flot flot præmie her!
SletMin favorit er stegt sild m. persille- eller løgsovs og nye kartofler! Overskud af fisk laves naturligvis til stegt sild i eddike efter min mors opskrift!
karinlindhardt@gmail.com
Wauu
SvarSletjane-kristensen@sol.dk
Jeg elsker fisk. Og der er mange favoritter bla. Stegt rødspætte med nye danske kartofler og persille sauce. En dejlig klassiker, men dem går man heller ikke skævt i byen med ;-)
Lige en præmie for mig, jeg skal nemlig til at lære at spise mere fisk. Hvilket jeg har en ven der har lovet at hjælpe mig med.
SvarSletEr virkelig ringe til at kaste mig ud i fiskeretter, selvom jeg tit siger til mig selv når jeg står nede ved køledisken at jeg bør prøve at købe noget fisk, og det er ikke bare for min egen skyld fordi det er sund, men også fordi jeg prøve at opdrage min søn til at kunne lide flere ting.
Dertil ville grøntdelen måske få tvunget lidt flere grønsager i os, da det er vi heller ikke super gode til altid, selvom min søn faktisk kan lide en del spændende grønsager som asparges.
Yndlingsfiskeret. Min far lavede engang for evigheder siden en ret med frisk fanget makrel på grill hvor de var fyldt med persille. Det var lækkert. Har dog aldrig fået efterprøvet den siden (men har så heller aldrig ejet en grill siden jeg flyttede hjemmefra det det er lidt upraktisk i lejligheder)
email. Penilleholm@gmail.com
Fisk i alle afskygninger og variationer, det er alles livret her i huset. Så vi ønsker os at vinde. ;)
SvarSletlinda.oestergaard@gmail.com
uuuuh, hvor f... lækkert altså. Jeg er personligt meget vild med stort set alt røget fisk - især varmrøget laks med hvidløg. Men går bestemt heller ikke af vejen for noget friskt, knasende/blødt stenbiderrogn med avokado, citron og fuldfed creme fraiche. uuhm. mail add: fiddi89@hotmail.com
SvarSletkh. Frederikke
Åh, det ville jeg elske at prøve! Min yndlingsfisk burde jo nok være røget sild, da jeg er bornholmer ;-) Men jeg holder nu meget af alle slags fisk. Især, især, især bagt laks med parmaskinke omkring med masser af grønt til - simpelt og godt :-)
SvarSletIh, jeg krydser fingre for at jeg vinder - så deler jeg med min veninde :-)
Mange hilsner,
Rikke / precce@jubii.dk
Min favorit er nok torsk, tilberedt klassisk med sennepssovs, rødbeder, kapers og æg.
SvarSletVh Lykke
lykkeandersson2@gmail.com
Her elskrr vi laks med forskellige grøntsager, pakket i "papir" og herefter i ovnen MUMS
SvarSletceli@webspeed.dk
Hel regnbueørred med masser af persille, citron og smør i maven. Svøbt forsigt ind i et stanioltæppe, og grillet ca. 15 - 20 min, mens den vendes flittigt. Som tilbehør spiser jeg små ristede kartofler vendt i sesam, og en kold citrondressing lavet på skyr.
SvarSletdl9@sol.dk
vh.
Dorte
Når man tænker på at Danmark er omgivet af vand, kan det undre at vi ikke spiser mere af det herhjemme. Jeg tror der er mange der undervurdere mulighederne i tilberedning af fisk, er benforskrækkede eller blot sidder tilbage med memoire af kogt torsk, når ordet fisk klinger ind i øregangen. Jeg er selv studerende og derfor bliver det svært at få råd til fisk, ligeså ofte som jeg egentlig gerne ville.
SvarSletFor nylig lavede jeg den lækreste ret med torsk på tilbud fra Føtex. Jeg puttede de benfri stykker i min Rømertopf på en bund af porer, løg og gulerødder. Overhældte fisken med fløde og bullion, salt og peber og gratinerede med en blanding af mozarella og parmesan. Det blev simpelthen så lækkert. Og så var det meget meget nemt at tilgå. :)
Med venlig hilsen
Katrine H.
katrinehansson@gmail.com
Mmm, jeg elsker fisk! Ganske almindelig røget makrel på rugbrød er skønt, men jeg er også helt vild med dampet laks med birkes.
SvarSletemail@marieholm.dk
Min favorit må være panerede rødspætter med persillesovs og kartofler, en god klassiker!
SvarSletKrydser fingre! :-)
snovesen@gmail.com
Min favorit må være rimmet laks serveret med en god hjemmerørt mayo, basilikumsolie, sprød rugbrødscrumble og lidt granatæblekerner. På en varm sommerdag er denne ret helt fantastisk.
SvarSletm.hedegaard.a@gmail.com
MVH
Morten
Jeg elsker ceviche med chili og koreander.
SvarSletmettesorensen86@gmail.com
Lækker konkurrence! Min favoritfisk er torsk, torsk og atter torsk! Er vild med det! Yndlingstilberedningen er simpelthen bare hvidvinsdampet med friske krydderurter og citron eller grillet på en varm sommerdag med krydderurter, god olie og frisk citronsaft. Nu længes jeg efter fisk, sommer og hyggeligt samvær :D
SvarSletAnna - anna-warrington@hotmail.com
Tak for en dejlig blog...
SvarSletPga. en blodprop i hjertet er jeg i gang med en større kostomlægning... Så denne dejlige fiskepakke vil være meget velkommen... :)
Min yngslings er laks på alle måder.....
Lige nu hitter torsken....
et lille stk torsk steges let på panden i olie....
tages op...
så kommes der lidt hakkede tomater (uden kerner) og forårsløg ved steges lidt.. kommes ovenpå torsken sammen med et stænk citron og lidt kapers.. serveres sammen med kogt gulerod og porre... mums..
Min email:
ulje@webspeed.dk
Min favorit er en fiskefilet stegt i rigtigt smør. En klassiker man aldrig kommer uden om. Gerne med persillesovs og nye kartofler. Hvis du spøger min kæreste er det tørfisk og en kold øl som starter og kogt torsk med sennepssovs til hovedret. Mvh Pernille Pernilleeckerberg@gmail.com
SvarSletEn all time favorit herhjemme er en hel side laks på grillen. Hvor den en halvdel er med dild og den anden med citronpeber. Gerne med nye kartofler og kold sauce lavet af cremefraiche, frisk dild og salt/peber og så lige nogle lækre gulerødder eller salat.
SvarSletMvh
Sarah
sarahmalteborg@gmail.com
Vild præmie - jeg har længe overvejet at bestille kasser hos Skagen Food - så det ville være dejligt at kunne afprøve det:)
SvarSletEn af mine yndlingsfisk er multe - det er en yndling af flere årsager: Den er (oftest) dansk, ikke for fed og alligevel meget saftig og lækker - især som dampet:)
cornercarly @ gmail.com
God mandag:)
Jeg kan bedst lide laks, der er let svitset på panden og derefter ind i ovnen med en masse grøntsager. der efter kommer fiskefrikadeller med sovs og kartofler!!
SvarSletkatjatachau24@hotmail.com
Sikke en fin give away.
SvarSletHjemme hos os er farvoritten laks i et fad i ovnen. Laksen ligger på en dejlig "seng" af spinat, cherrytomater, fløde og salt og peber.
Vh. Edith (edith.kristensen@nop.dk)
Sikke en skøn præmie… Jeg elsker fisk… Min favorit er laks… allerhelst varmrøget og så med spinat dampet med hvidløg…simpelt og mumsemums, det er guf… :) Jeg har helt klart et kærlighedsforhold til kombinationen af laks og spinat :D
SvarSletKærligst Birgitte
(birgitteskovmand@gmail.com)
Uhmm fisk..elsker laks..har lige fået frokost med laks, æg på rugbrød, men jeg køber kun laks når det er på tilbud..det er skisme dyrt med fisk
SvarSletuandpriv@godmail.dk
Jeg kan faktisk ret godt lide marinerede sild...
SvarSletMen som aftensmad laver vi ofte ruller af en eller anden form for hvid fisk, hvad vi kan få, fx. skrubber, smører pesto på og drypper limesaft på samt lidt salt og peber. Omvikles med bacon eller lign.og ind i ovnen i ½ time.
tinabondeanderse@gmail.com
der mangler lige et n i mit efternavn i mailadressen: andersen
SletØj en lækker præmie. Vi får slet ikke nok fisk hjemme hos os. Jeg er nok lidt bange for at eksperimentere med de " dyre fisk" vi er en ret stor familie og derfor så bliver det højst til frikadeller eller "fish'n chips"
SvarSletMEN -favoritten, som selv min fiskeforskrækkede mand kan lide, er helt klart Laks røget over egeflis på weberen. Serveret med Grønt, asparges, godt brød og en hvid dressing.
Krydser fingre.
Mange hilsner Line Jensen
line.tidemand@hotmail.com
Uh min fantasi rækker ofte kun til laks i ovn eller fiskefilleter, men det smager eddermame også godt! Jeg ville dog elske at eksperimentere noget mere med fisk, for det er sundt og det smager så fuglene synger!
SvarSletkisserskaos@gmail.com
Ummm...elsker fisk!
SvarSletTil hverdag er det helt klart laks - om sommeren varmøget på grillen og om vinteren dampet i ovnen.
Og hvis det skal være lidt luksus, så er det hvidvinsdampede havtaskekæber!
Mvh. Tina
tina.birk.k@gmail.com
Min absolutte yndlings fiskeopskrift ER faktisk en fra Skagen Food og det er Citronglaseret rødtungefilet: https://skagenfood.dk/da-dk/opskrifter/citronglaseret-roedtungefilet-paa-svampebund-med-dildsauce-133
SvarSletEr ikke normalt den store fiskespiser (jeg prøver at spise mere), men denne opskrift er intet mindre en fantastisk, og jeg har også prøvet at lave den med andre hvide fisketyper, det blev også godt! Jeg kunne spise det her HVER dag!
Mange hilsner
Anne (avh@adm.au.dk)
Jeg elsker, elsker, elsker lune fiskefrikadeller.
SvarSletAllerhelst på rugbrød med mayonnaise.
Nej, jeg mente ikke remoulade - mayonnaise!
MaajaBreuum@hotmail.com
Det kunne være skønt at vinde, vores favorit herhjemme er laksefilet skåret i passende stykker med citron og smurt med lidt olie og krydderier og så i ovnen ca 45 min. Hertil en dejlig grov salat med bl.a. broccolli, rødkål og grønkål og evt krydrede kartofler i ovnen.
SvarSletmin mail: hanslundsbjerg@youmail.dk
Min favorit er helt klart laks i alle mulige varianter. Varmrøget, som fiskefrikadelle, i lasagne, i tærte eller bare et stykke røget laks på fransbrød.
SvarSletgitte_froslev@hotmail.com
Hos mig bliver det nok mest til fisk fra dåse til frokost eller bagt laksefilet til aften - laksen krydders med pesto, hvidløg, friske urter eller hvad jeg lige har.... :)
SvarSletmeistrup.hej@hotmail.com
Fisk har aldrig været min stærke side, men efter jeg er blevet "voksen" og tør smage, så er det jo lækkert. Min favorit må være røget laks, gerne i Malous kålwraps mums.
SvarSletMvh Henrijette
ahms@live.dk
Fantastisk præmie!
SvarSletMin livret med fisk er torsk i løg! Torskefilleter på panden, løg på, fløde og vand på, krydderier og 10 min efter, bum! Serveres med squash-spaghetti
Debbie30037@hotmail.com
Åha, må jeg kun vælge eeeen fisk? ;-) Jeg tror jeg tager silden - og den skal helst være røget. Serveret sammen med nybagt rugbrød og en syrlig rabarberkompot kommer jeg hurtigt i madhimmelen :-)
SvarSletJeg holder af laks krydret med salt og peber, smurt med et lag smør drysset med et lag finthakket hvidløg, et lag kanel, et lag hakkede mandler eller mandelflager og tilsidst presses lime eller citronsaft over inden, det ryger en tur i ovnen.
SvarSletannemette@surfmail.dk
Det må være en paneret fiskefilet med masser af citronsaft
SvarSletmajor-minx@sol.dk
Min favorit fisk, eller skaldyr er det jo faktisk, er hummer. Bedre spise findes ikke. Det gør mig glad helt ned i maven, når jeg ved, at jeg skal have hummer :). Jeg kan bedst lide det helt klassisk; kogt og så med brød og forskellige dyppelser til.
SvarSletMail@cathrinebrandt.dk
Flot præmie.
SvarSletMin yndlingsfiskeret er laks med æbler, citron, oliven og kapers. Det får jeg tit.
Venlig hilsen
Kirsten
hesseldal@hotmail.com
Yndlingsfisk??? Det er jo næsten lige så svært at svare på som "hvad er din yndlings kage?" eller "hvad er din yndlings sang?". Hmmm! Hvis jeg SKAL udpege én slags, må det blive en perfekt stegt tunbøf med lækkert tilbehør... :-)
SvarSletDerudover er jeg en sucker for skaldyr, især min farmors hof ret, som er hvidløgs-grillede hummerhaler, MUMS!
d.isbjoerg@gmail.com
Lækker præmie. Elsker generelt fisk. tror måske min yndlings er teriaky tilbedt laks - jeg fik en vanvittig god version af dette sidste år i London, og har cravet det ligesiden. Det er så vildt lækkert med nudelsalat og sprøde grøntsager til og lidt lime over - så er der både sødt, stærkt, salt og surt.
SvarSletmin mail er trine2901@hotmail.com
hold da op. Og jeg som elsker fisk.
SvarSletJeg har flere favoritter. En af dem jeg bedt kan lide pt er skærissing eller rødspætte dampet og med dejlig grønt til så det bliver en sundere udgave af stjerneskud. Ellers er det en lakseside med friske kryderurter på grillen på skinside.
I øvrigt, tak for fantastiske opskrifter!
vh Trine
trine@gunge.dk
Bryder mig ikke voldsomt godt om fisk, men vil så gerne lære at kunne lide det... Men skal jeg selv lave og spise, er det ørred fyldt med urter osv pakket i staniol og i ovnen... :)
SvarSletJanie9900@gmail.co
Ganske uopfindsomt er laks min yndlingsfisk. Og tilberedning kan være alt fra blot vendt i lidt groft mel eller sesamfrø og stegt. Serveret med fx vietnamesisk nudelsalat med masser af koriander og sprødstegte grønsager, cashewnødder eller peanuts. Eller blot som et lilles tykke luksus i en cremet fiskesupper.
SvarSletTunsashimi er nok en af favoritterne. Elsker tunsashimi. Får allerede grønt og frugtkassen fra Skagen og er meget godt tilfreds så jeg vil elske at prøve deres fiskepakke også.
SvarSletPrinsessesuh@gmail.com
Det ser smadder god ud ...
SvarSletJeg har 2 favoritfisk .. torsk/sej og så laks ..
Laks med porrer eller andet grønt en stegepose og ind i ovnen ..
Torsk/sej .. mums med sennepssovs .. men også skøn i en salat medskyr, mayo, letkogt blomkål, dampet torsk og rejer på toppen ..
Men en torske/lakse delle er også en gudespise ..
lunasdatter@gmail.com
.
Hvilken fantastisk præmie!
SvarSletHerhjemme elsker vi fisk i alle mulige sære afskygninger. Vi laver som oftest fiskelasagne eller fiskepakker, da hele familien kan spise det (husets yngste er 10 måneder).
VH majbrit_bergman@hotmail.com
Jeg elsker al fisk, men hvis jeg kun skal vælge en må det blive pighvar - allerhelst dampet eller stegt på skindsiden og endelig ikke overtilberedt, gerne bare "varm-rå" - altså varm hele vejen igennem, men stadig næste utilberdt i midten, så er den mest saftig.
SvarSletmvh Ditte, dittekvist@gmail.com
Sikke en lækker præmie ;-) mums !
SvarSletHerhjemme er favoritten både blandt store og små - et af hittene er at skære laksen i mundrette tern , kryddere lidt stærkt og stege dem på panden til de lige præcis har fået nok - derefter puttes i i wraps, med pesto/ dressing og en masse lækkert grønt f.eks spidskål, gulerod, advokado mv. .....der er rigtig lækkert !
Med venlig hilse Ditte
Min e- mail adresse er : Ditte@bknnet.dk
Mums! Sådan to kasser vil gøre livet så meget nemmere og skønnere midt i den nært forestående flytning!
SvarSletJeg er helt vild med laks, rigtigt gerne kombineret med lys fisk som torsk, hvidfisk, rødspætte .. i fishcakes. Krydrede og sprøde med blødt indre - og så laver jeg dem altid i ovnen i stedet for friturebadet, og dermed bevarer de fantastisk smag.
Min mail er: anne.kathrine.oesterby (at) gmail.com
Hvor er det fedt at se alle jer andres yndlingsfisk og opskrifter - vi skal i helt sikkert have fisk til aften nu ;)
...Tror faktisk kun at det er smørfisk og surströmming jeg ikke bryder mig om. Elsker nemlig fisk - men får lavet det for sjældent. Ville elske de kasser :-)
SvarSletBedste hilsener fra Pernilla
pernillam@live.dk
Lækkert supplement til menuen i 4 uger...
SvarSletså jeg krydser fingre !
Bedste slags fisk - klart laks serveret som Sushi ;-)
Hilsen Rikke
Dalton_rh@yahoo.dk
Ih hvor lækkert, jeg kan simpelhen ikke tænke på mere forkælelse end et skønt stjerneskud, med dampet og stegt fiskefilet, røget laks og masser af rejer. Selvfølgelig ledsaget af frisk salat, friske dampede asparges, agurk, tomat, citron og karse. skønt skønt. hilsen susanoertoft@live.dk
SvarSletEj, en super gevinst - den vil jeg gerne vinde!
SvarSletJeg elsker mørk eller lys sejfilet rullet let sammen og stegt i smør med persille til :-)
SvarSletMusers@hotmail.com
Åh, hvor lækkert!
SvarSletJeg kan bedst lide smørfisk. Jeg ved ikke hvad den ellers hedder... Den smager super pakket ind i bagepapir sammen med grøntsager og så en tur i ovnen. Nemt, sundt og lækkert!
KH Camilla
/ c1amillahtc@gmail.com
Svært at vælge blandt alle de lækre retter med fisk. Den måde vi oftest spiser fisk på herhjemme er stegt fisk, gerne brosme, hvis fiskemanden har det i den uge, ellers laks. Elsker det!
SvarSletMvh Sine
beskedenblog@gmail.com
Wow, sikke en præmie :D
SvarSletYndlingsfisken må være tun og allerhelst i form af sashimi! Det allerbedste er at få den serveret som sushi lige dyppet i lidt soya og wasabi, men det er altså også bare MUMS i en salat (fx avokadosalat), som tatar med fx lidt lime, koriander og sesam eller ganske enkelt bare lige dyppet i lidt soya. Og prikken over i'et ville selvfølgelig være at spise det i Japan ;)
Hilsen Lotte, lotte_krog@hotmail.com
Min absolut yndlingsfisk er laks. Helst fersk, som ganske enkelt steges på panden med salt og citronpeber!
SvarSletMen jeg ville SÅ gerne blive bedre til at spise andre slags fisk også - derfor ville det være skønt, hvis det blev mig, som blev den heldige :)
Kh
Susanne
ps3110@privat.dk
Sidder og overvejer hvilken slags fisk der er min ynglings - det er svært, for elsker i det hele tager fisk.
SvarSletJeg tror dog at en skrubbe stegt med rejer og friske grønne asparges må være bedst. Nye kartofler og persille hører også til 😊
knus Anne
email Anneramm72@gmail.com
Uhh vi får aldrig fisk (min mand bryds sig ikke om) men datteren og jeg ka li næsten al slags fisk :-)
SvarSletGerne en go rødspætte eller måske et lækkert stykke laks.
Kh. Anja
e-mail - anja-sunshine@live.dk
Uh min yndlingsfisk er Persillepaneret hornfisk ...så er det forår
SvarSletMange hilsner Tina
tina.h.jensen@hotmail.com
Uhm det lyder jo som det vildeste luksus at vinde.
SvarSletElsker laks bagt i ovn med enten basilikumpesto eller olivenpesto. Hertil nye kartofler og en rigtig god salat.
Hilsen Anne, alf.anne@os.dk
Puh.... hvilken fisk kan jeg bedst lide...? svært når man elsker, elsker, elsker fisk... Tun måske - i sushi.
SvarSlet- Camilla
email : camillalausen@hotmail.com
Wow hvor lækkert!
SvarSletMin yndlings fiske ret, må være noget så enkelt som dampet torsk med en hjemmelavet Tatar sauce som man får det i England. Godt med kapers, cornichoner osv. Og store fede citron både! Uhm bliver helt sulten!
Og tak for den fedeste blog, er trofast læser.
Mvh Christel (christel.irmov@jubii.dk)
Laks i mundrette bidder marineret i 1/3 soya, 1/3 teriyaki og 1/3 citron bagt ved 175 gr i 7 min og serveret på friske, spæde spinatblade, dampede asparges, knasende agurk og hjemmelavet pesto! Hurtigt, sundt og velsmagende :-)
SvarSletMange hilsner Helle (hellebaungaard@hotmail.com)
Sikke en dejlig præmie! Min yndlingsfisk er laks, og jeg elsker den som den er - rå! Det allerbedste er sashimi af laks med lidt wasabi og soya til :-)
SvarSletMin mail er christina.weidich@gmail.com
Hilsen Christina
Lækker præmie! Min favoritfisk er min fars hjemmefangede og hjemmerøgede Ørred en lun sommeraften med en lækker salat på terrassen. Nu bliver det desværre mest til Makrel i tomat og dåsetun fordi fiskeudvalget i supermarkedet ikke er så stort, så denne præmie ville da være herlig!
SvarSlet- Amanda (A-H-G@ofir.dk)
Fish ´n´chips lavet i luksus udgaven med rødfisk og en lækker tartare-dip og et dryp eddike.
SvarSletMvh Matilde (matilde@svenstrup.net)
Min datter og jeg elsker LAKS, som min mand ikke er ret glad for. Min søn elsker MAKREL i tomat og FISH N'CHIPS af rødspætter, som jeg bare ikke bryder mig om :-). Min mand synes om rejer og muslinger, som min søn rynker på næsen af. Og fiskehandleren bor et temmelig besværligt sted i byen :-)
SvarSletGæt lige hvor nemt det er, at servere fisk med succes??
Ville elske at vinde - og udfordre dem!!!
Gitte Jæger - på gitte@jova.dk
Min absolute favorit fiak er laks, som jeg ofte lave på denne måde:
SvarSletMandelpaneret laks
Pisk æggehvide og 1 spsk. dijonsennep sammen til en ensartet creme og fordel det på laksen. Krydr med salt og peber og drys mandelflager over. Stykkerne lægges i et smurt fad og bages i ovnen i 15-20 min. ved 200 grader.
Overdæk med stanniol og lad fisken hvile i yderligere 3-5 min.
Mvh. Yvonne.
E-mail: yvonne@struntze.dk
Less i more.
SvarSletDet kan være svært at både vælge en fisk og en tilberedning. Havde du spurgt mig for et år siden havde jeg sagt rå tun, men man kan snart ikke spise tun udne at få dårlig samvittighed.
Derfor må svaret være laks på en nigri og så lige flammegrillet.
Mums.
email: nielsneutron@gmail.com
Kogt torsk med sennepssovs er en dejlig spise.
SvarSletE-mail: aeo@privat.dk
Mere fisk til folket :D
SvarSletJeg er selv rigtig vild med friskstegte rødspætter, der findes ikke noget bedre i min verden. Dog har vi altid spist meget fisk i mit barndomshjem, så har ingen decideret favorit
Kathrine
Bsv_kalle@hotmail.com
Nyfanget ørred, varmt røget på grillen - den er bare gude mad ��
SvarSletSquit-la@hotmail.com
Anonym. Det ville være så dejligt, hvis jeg skulle blive en af de heldige. Min yndlings-fiskeret er et stk. laks, som jeg marinerer i olie/citron/soyasauce marinade med karry, hvidløg, salt og peber...derefter lagt på en bund af strimlet porre/peberfrugt og gulerod og ind i ovnen et kvarter. Mums. Min mail: else.kruse@8k.dk
SvarSletVi elsker alle laks og det laves i et utal af varianter, men hele familiens ynglings opskrift er bacon og ærtemos http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=14298
SvarSlete-mai: vestlund@prolyd.dk
Uhh, det kunne være lækkert med sådan et par kasser.
SvarSletMin favorit lige pt. er laks lagt i et ovnfast fad, sammen med letkogte broccolibuketter og halverede cherrytomater. dækkes af græsk yoghurt rørt op med revet gulerod, forårsløg/porre og masser af dild. serveres med små ovnstegte kartofler. Mums :-)
mvh Kirsten
khorsbol@hotmail.com
Ej, hvor lækkert! Især fordi der er laks i, og min yndlingsfisk er klart laks! Jeg plejer at smide det i ovnen (så nemt!!) og hvis der er rester dagen efter, blander jeg det op med hytteost og krydderurter og spiser i dine lækre wraps! :-D
SvarSletjumpzie@hotmail.com - jeg krydser fingre!! God dag til alle! :-)
Uh, måske laks i sushikvalitet i fine tynde skiver - lige seared med creme brulee brænderen og så med fine ringe af forårsløg og hvidløg - eller noget af den der lækre søde sauce man kan købe på sushisteder.
SvarSletHvis man absolut skal spise noget til - så kan man jo spise den sushiris man lagde sin laks på ;)
windytseng@hotmail.com
En rigtig lækket laks er bare aldrig til at stå for her i huset. Helst ovempå en bund af kartoflet og grøntsager med masser af hvidløg.
SvarSletEn anden klassiker er godt krydrede sildefiletet der bliver stegt til olie ligesom hele småfisk til de er sprøde og lækre. De bliver spist som snack af mine tre drenge ...
Roza - mizzrz@hotmail.com
Jeg elsker mine fiskepakker med et godt stykke laks belagt med en god skive citron og lidt havsalt. Lægges på en rede af skårne rodfrugter med en klat smør og så lukker jeg min pakke. Ompakningen er bagepapir, der gøres lidt fugtigt, så det er nemmere at arbejde med.
SvarSletMums - jeg skal da snart have sådan én igen :-D
Mums hvor lækkert. . Jeg selv elsker laks lavet i ovnen eller på grill med frisk dild og Lime, serveret med dampede asparges og nye kartofler. ..
SvarSletLige noget til en lækker aften ♥
Hilsner fra
kamille_k@hotmail.com
Hellefisk... Jeg elsker hellefisk.
SvarSletHvis jeg kan få en portion tørret hellefisk og spise det som snack, så er jeg lykkelig.
Men hvis jeg skal 'nøjes' med frisk hellefisk, så skal det koges og serveres med kartoftler og en hvid fiskesovs med kapers.
ulla_stegemuller@hotmail.com
Min favorit er torsk i cremesauce. Skåret peberfrugt og torskestykker svitses på pande. Cremefraiche 38% og dild tilsættes og retten simrer i 10-15 min. Serveres evt. med ris/brød. Lærte at lave den i Grønland. Niels Kr.. nkpmail@gmail.com
SvarSletVi får alt for lidt frisk fisk herhjemme. Oftest er det bare konserves-fisk (rogn og makrel og tun af god kvalitet!), men engang imellem sniger der sig lidt laks ind i form af enten varmrøget laks eller laksefileter stegt let på panden og serveret med pasta vendt i citron/flødesovs - mums!
SvarSletSaHyms@gmail.com
Fisk er lækkert, har længe tænkt på at få det leveret men ja dette tilbud er så en fantastisk mulighed for at få det afprøvet. Hjemmelavede fiskedeller med hjemmerørt remo og frisk grønt slår næsten alt. Måske et stykke hjemmebagt ristet rugbrød til og en citron båd. Det er fantastisk spise- ligetil, enkel og smager skønt :-)
SvarSletLaks tilberedt i ovnen, med parmaskinke og bagte tomater med pesto
tundeller med råkost..
ja kunne vist blive ved :-)
zikkas@hotmail.com
Uh sikke en dejlig mulighed!
SvarSletJeg elsker generelt alle typer af fisk, men laks er en sikker vinder. Både som laksetartar men også helt klassisk i ovnen med lidt hvidvin og citron.
leabg89@gmail.com
Åh vi elsker fisk hjemme hos os, men har ingen fiskemand i nærheden, så det bliver næsten altid supermarkedsfisk vi får og det er altså ikke helt det samme. De fisk fra Skagenfood ser bare SÅ lækre ud.
SvarSletJeg ved ikke om stenbiderrogn går med under kategorien fisk - men det er min favorit lige i øjeblikket, med ristet rugbrød eller avocado og selvfølgelig rødløg og creme fraiche og dild, hvis jeg da ellers kan få fat i det, ellers er det ALLE fisk undtaget stegt sild.:-)
Hilsen
Hannah
hballing1@mmm.com
Helt klart pighvar stegt på benene m. sauce simple, pillekartofler og sauteret porre.
SvarSletmikaelreffs@gmail.com
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
SvarSletKongeGave! :)
SvarSletHerhjemme elsker vi noget så simpelt som laksestykker i ovn med Herbamare urtesalt og tilhørende flødestuvet spinat. Drengene er vilde med det!
Kh fogdal@youmail.dk
Varmrøget laks på en lækker salat.
SvarSletKarin.v@aol.com
Glemte lige opskriften, så prøver igen:
SvarSletJeg har lige fået en Sous Vide, og det ER den perfekte måde at tilberede fisk på. 400 gr. laks lægges i 10% saltlage i 1/2 time, vacuumpakke sammen med citron, dild, salt og peber. Trækker i 1/2 time, og får 40 min ved 55 grader i Sous Viden - PERFEKT!
Uuhhmmm lækkert, lækkert. Hjemme hos os elsker såvel børn som voksne blåmuslinger og pighvar.
SvarSletsubr101@yahoo.dk
Manner en lækker præmie! Min mail er taunusdottir@hotmail.com og min yndlingsfisk er helstegte rødspætter med nye kartofler, persille og smørsovs :)
SvarSletJa tak. Elsker bare pighvar og havtaskekæber (som i alle sammenhænge, er jeg et dyrt bekendtskab ;-))
SvarSletMøs
Det var da noget af en lækker præmie. Og så er det jo altid en god mulighed for at sige tak for en fantastisk inspirerende blog :)
SvarSletMin favoritfisk er helt klart laksen. Ikke fordi den er særlig i sig selv, men fordi den er så tilgængelig og alsidig. Næsten alt er muligt!
Emailadresse: patrizia70811@gmail.com
Det er retro og en anelse barnligt, det ved jeg godt, men fiskedunser på friskbagt rugbrød gør mig altid mægtig glad.
SvarSletBedste hilsner Kamilla (med den også barnlige mail futter8@sol.dk)
Varmrøget laks
SvarSletVh Karin
Karinelmann@hotmail.com
Uhm, sådan et par lækre kasser vil virkeligt lune herhjemme, ikke mindst fordi at SU'en vil strække lidt længere :)
SvarSletMin ynglingsfisk er helstegt rødspætte med ny kartofler og persillesovs, serveret ved Vesterhavet en lun sommerdag og helst med en iskold fadøl til. Det er lykken :)
Min absolut ikke-ynglingsfisk er haj. Ydrk, som det smager :)
sabinathomsen@ofir.dk
Der er ikke noget som deres luksus laks fra skagenfood..... Jeg håber at blive den heldige :-) Mvh. Ingelise Thomsen
SvarSletemailadr: . ingelisethomsen46@gmail.com
OM NOM NOM NOM! FISK!
SvarSletVi elsker laks og tun her i huset, men det er svært at få økonomien til at hænge sammen når man er evighedsstuderende uden SU og bor i hovedstaden hvor fisk er hundedyrt. Jeg foretrækker min tun paneret i en anelse sesam og smidt på panden, hvor den kun lige får overflade. Serveret med spicy (læs: pissestærk) nudelsalat eller hvidkålsråkost.
Håber du nyder foråret som fortjent og at vi snart ses i madsammenhænge igen - KH Nicolai (mail: dominiprag@gmail.com )
Fisk. Fisk på alle måder.
SvarSletDen halvdyre rødfisk, hvor der snittes let i skindet og den steges på skindsiden. Den er så megalækker og crunchy. Med en fennikel/persille salat on the side, og godt med chilimayo. Det er så nemt, at det er til at tude over. Eller blot et orgie stenbiderrogn. Naturligvis også med mayo. Uhm, mayo.
/Marie-Louise (malleguk@gmail.com)
Jeg elsker sej - dampet i ovnen. Inden den kommer i ovnen smører jeg sejen med en tomat/chili pasta som min mand laver som giver den dampede neutrale Sej en rigtig god smag.
SvarSletbarnebjerg@hotmail.com
Hej
SvarSletEfter at have været på røgekursus i efteråret er min nye yndlingsfisk "røgt sild" -smager helt fantastisk med kogte kartofler og smørsovs.
vestervang10@gmail.com
Min favoritfisk er grillede hvidløgsmarinerede tigerrejer på bund af rucola med drys af bacontern og aioli-dip - mums.
SvarSletMen en grillet lakseside smurt med rød pesto inden stegningen er heller ikke dårlig.
Kunne være godt med sådan en kasse :)
Mvh Jane - janekappel@hotmail.com
Ovnbagt laks med citron, hvidløg og timian :) Det er et rigtigt måltid
SvarSletmvh Louis , loualx@hotmail.com
elsker fisk og klassisk musik, men får alt for lidt af det!
SvarSletvh Charlotte G
Dejligt svar - men din kommentar er ugyldig. Den SKAL indeholde en e-mailadresse ;-)
SletMit favorit fisk er torsk, som er paneret og stegt på panden. Det er mums.
SvarSletVH. Lone N. Jensen
lonenjensen@live.dk
Mnnn sikke en lækker præmie!
SvarSletMin yndlingsfisk er multe - og den er aller bedst fileteret, skåret i portioner og stegt på panden med skindsiden nedad, så det bliver helt spødt!
chokoladesansen@gmail.com
Ejj det var da en fed giveaway, er vild med laks i alle afskygninger og især de varmrøgede vi får herovre på bornholm om sommeren :)
SvarSletmarialundpedersen@gmail.com
Min favorit er laks, stegt og krydret med salt og peber. Enkelt men altid lækkert.
SvarSletMvh.
Anne-Marie ama@grafvika.dk
Det er den bedste give away jeg længe har hørt om.
SvarSletMin yndlingsfiske er torsk fordi den er så alsidig og fast i kødet.
Vh
heidi@hovmoller.dk
Ejjjj hvor super lækkert :-)
SvarSletmhthrane@hotmail.com
æææælsker fisk
SvarSletDin kommentar er ugyldig. Den SKAL indeholde en e-mailadresse og et svar ;-)
SletLaks må helt sikkert være farvoritten. Det er en vinder hver gang! ;-)
SvarSletDen bedste måde, jeg har prøvet laks på, er helt sikkert en hel, røget lakseside på grillen. Mmmhhh
Hilsen Emma, emma@emmalund.dk
Vi spiser alt for lidt fisk, så det ville være en FED præmie!
SvarSletJeg elsker laks på et nybagt stykke franskbrød med smør og så lidt dild/sennep/brun farin-dressing på. Det er bare godt!
Eller er min ynglingsopskrift Fish & Chips! http://sasibesverden.blogspot.dk/2013/10/fish-and-chips-maske-ikke-den-sundest.html Det er godt nok lækkert og er lavet på lys/hvid sej, men kan sagtens laves på torsk også!
Mailadresse: sasibes@gmail.com
Krydser fingre!
Helt klart laks - det kan jeg aldrig få nok af :P Rødspætte er nu også ret godt og ellers torskefilet eller en anden hvid fisk til fiskelasagne. Med andre ord jeg elsker al slags fisk
SvarSletDejligt svar - men din kommentar er ugyldig. Den SKAL indeholde en e-mailadresse ;-)
SletUuuuh, det er nemt at svare på:
SvarSletHornfisk!!! Elsker den fine smag, som er særlig for denne fisk. Elsker også at det stadig er en sæsonvare, som man kan glæde sig til hele to gange om året :)
Hornfisk er dejligst, når fileterne rulles om krydderurter og serveres med kartofler og årstidens grøntsager...
bashida@gmail.com
Det er svært at vælge.... Laks i alle afskygninger, men en friskfanget rødspætte med persille og koldt smør er nu også pragtfuldt. Og rejer - især røgede. Den eneste fiskeret, jeg har et pænt anstrengt forhold til, er kogt stenbider i gele ;-)
SvarSletKnus fra Tine
tinek@dlgmail.dk
Havtasken, fordi den er så absurd grim, men smager som en drøm. En af favoritretterne er Fideus, som er en spansk pastaret lavet, så den minder om paella'en med fisk (havtasken), muslinger eller blæksprutter. Jeg har en pakke fideus-pasta stående som blot venter på et godt stykke fisk...
SvarSletanne-sofie@storm-wesche.com
Min ynglingsfisk er bromse, med stegt og serveret med grønt. simpelt og lækkert.
SvarSletDejligt svar - men din kommentar er ugyldig. Den SKAL indeholde en e-mailadresse ;-)
SletROKKEVINGER!! (ved godt at man sikkert ikke må, men...) Vendt i panko omnomnomnom
SvarSletDejligt svar (også min favorit) - men din kommentar er ugyldig. Den SKAL indeholde en e-mailadresse ;-)
SletDen fisk der står først for i hukkommelsen er laks som inden stegning trækker lidt m salt og citronsaft. Steges under låg m masser af rosenpeber.
SvarSletRikke.Nordmann@Gmail.com
Fantastisk gave iøvrigt!
Tunbøf vendt på panden. Det er bare guf, men spiser faktisk mange forskellige fisk. Desværre får vi ikke spist nok fisk altså udover den røde makrel og den marinerede sild. Det kunne fiske kassen dog gøre noget ved.
SvarSletHilsen Marianne Holst
msc.holst@gmail.com
fantastisk sag at vinde :-) jeg er vild med laksebøffer - helt enkelt stegt ( gerne på grill) med kartofler og dilddressing til ! ku nu godt trænge til lidt flere ideer...og kan se her er masser :-) fedt.
SvarSletkontakt@guddi.dk
Lækker give-away :-) Vi kunne godt spise mere fisk herhjemme....men jeg elsker en helt almindelig stegt rødspætte med nye kartofler og persillesovs ;-)
SvarSletDejligt svar - men din kommentar er ugyldig. Den SKAL indeholde en e-mailadresse ;-)
SletMin yndlingsfisk er helt klart regnbueørrede, især friske og hjemmefangede :-) Steg på panden i smør, serveret med små kartofler vendt i smør og persille! Mums, dét er smagen af sommer.. :-)
SvarSletMial.skytte@gmail.com
Jeg ville uden tvivl lave en saftig og velsmagende lakse-rilette med dild, kapers og rygeost! Jeg kan nærmest ikke forestille mig noget mere fristende- især ikke her på min første fastedag efter at være startet på 5:2-kuren idag. Jeg står dog stand og vil krydse fingre for, at jeg vinder fiskepakken, så jeg på en spisedag kan realisere mine hede ønsker.
SvarSlet/Sigrid
sigridsoegaard@gmail.com
Jeg elsker en dejlig Tunbøf, men kunne så godt tænke mig at smage Brosme.
SvarSletMvh mietessa@yahoo.dk
En af mine favoritter - og mine børnebørns - er fiskefrikadeller, som jeg tilbereder af torsk/lyssej og lidt laks. Fisken hakkes på røremakine sammen med løg, og røres med æg evt. lidt fløde salt/peber og en smule mel. Lidt hakkede soltørrede tomater kan give en rigtig god variation af fiskefrikadellen.
SvarSletFiletstykket af torsken skærer jeg i mindre stykker, pakker dem ind i en god lufttørret skinke (serrano) og serverer dem sammen med dellerne - det er rigtigt godt.
Dejligt svar - men din kommentar er ugyldig. Den SKAL indeholde en e-mailadresse ;-)
SletHoly smokes, det lyder godt.
SvarSletMin favorit er laks paneret med birkes. Lækkert sprødt og saftige.
Loneringskaer@gmail.com
hpr@post9.tele.dk
SvarSletTorsk, lavet som min bedstemor lavede dem, med bacon/røget hakket spæk. Eller som jeg selv laver dem, hvor der også er mængder af hakkede krydderurter.
KH Marie
Selvom den har fået et lidt kedeligt ry som "havets lørdagskylling" indenfor de sidste par år, så ELSKER jeg en god laksefilet! Det er så lækkert og anvendeligt og fyldt med masser af godt fedt,
SvarSletMin mail er line_sakariasen@hotmail.com
hpr@post9.tele.dk
SvarSletGlemte liiige at nævne at det er fiskefrikadeller vi taler om :-)
Jeg elsker LAKS på alle måder, men fx i kokosmælk smagt til med lime, ingefær, fishsauce med masser af porre og tigerrejer på toppen. Eller røget laks på et stykke letristet brød med avocadosalsa og hj.lavet pesto - eller en rustik rilette med både dampet, varmrøget og røget laks rørt sammen med cremefraiche og en masse andre gode sager. Laks er så taknemmelig og super nem at få til et lækkert og smukt måltid i en fart :-)
SvarSlet:-) Carina
carina@ravn-jonsen.dk
Nøøøj hvor ER dt bare lækert!! Min yndlingsret yber alles er varmrøget laks! Hvis jeg en dag vinder i lotto - eller ikke længere er på S.U investerer jeg i en rygeovn så jeg kan lave det selv.
SvarSletTak for alle de lækre fiskeopskrifter, der pibler op herinde for tiden. :)
/Sofie
fido1212@hotmail.com
MIn ynglingsfisk er dorade. Den er helt fantastisk i en canh chua (vietnamesisk fiskesuppe), men kan dog erstattes med torsk :)
SvarSletMvh Le
Thuhle05@gmail.com
Åhhh har fået fisk fra skagen fisk før - men måtte prioritere anderledes .. så det kunne være lækkert igen.
SvarSletHer i huset elsker vi laks smurt med dijonsennep og drysset med blå birkes hvorefter det kommer i ovnen. Eller hummerhaler i tempuradej med en lækker salat og hjemmebagt brød til :-) men laver tit desamme hver gang, så at vinde kasser med fisk/frugt/grønt og få ny inspiration kunne være rigtig lækkert - også for en familie som bor i en fiskerby ;-)
Katjahundewadt@gmail.com
Dejlig præmie. Så kunne man lige komme til at føle sig lidt overskudsagtig ved at servere fisk for familien flere gange ugentligt.
SvarSletJeg kan rigtigt godt lide fisk. Favoritopskriften er vist variantioner over temaet fisk, frugt og fennikel. Gerne med lyssej, ikke alt for modne ferskner, fennikel i fine både og tilberedt i ovn overhældt med kokosmælk. Serveret med ris giver det en dejlig middag.
Laura
lauramors@gmail.com
Kære Malou
SvarSletSikke en lækker giwe away!
Jeg elsker faktisk det meste fisk ... laks er altid en vinder, sushi - ja, det ved du, hvordan jeg har det med, diverse hvide fisk er skønne dampede, meget fisk er lækkert røget. Ja, jeg er til det hele!
Min mailadresse er: hannekriegbaum@gmail.com
Knus fra Hanne
Min favorit er klart torsk med grøn karrypasta og kokosmælk... og masser af porrer og serveret med ris :-D
SvarSletMen... paneret havbars med stegte løg og kapers-sovs er heller ikke dårligt.
piahaun@gmail.com
Yndlingsfisk: frisk laks! Men ikke begrænset til kun den ;) Let pandestegt laks med ris og en salat bestående af mango, avocado, tomat, agurk, citronsaft og lidt peber. Sommer på en tallerken
SvarSletsambo_anka@hotmail.com
Sikke nogle dejlige kasser man kan vinde!
SvarSletMin favorit er kærestens hjemmefangede laks, ovnbagt med revet gulerod og krydderurter i.
Trt@pc.dk
PS. Tak for en inspirerede blog - klidfaster.dk ��
Mmm fisk... kan slet ikke vælge hvad der er ynlings, men hjemme røget ørrede på rugbrød med mayo og purløg. Mums:-)
SvarSletMin mail signenorman@hotmail.com
Jeg elsker fisk, men min favorit må nok være laks. Har netop her til morgen fundet en side med flere spændende opskrifter, jeg tror snart skal afprøves. Har længe savnet at få spist mere fisk, men løber tit tør i de samme tilberedelser igen og igen. Med laks er det gerne dampet med noget citron og kryddersalt.
SvarSletEeyorenyk
eeyorenyk(snabel-a)live.dk
www.cautious.dk
Frisk rødspætte med nye kartofler og nypillede rejer. Mums. Helst serveret i Nordjylland ��.
SvarSletMin mail er deawille@yahoo.dk
Rødspætter paneret med panko-rasp, med hjemmelavet remoulade elin(a)stoettrup.net
SvarSletØj, det lyder da for lækkert!!! Laks er nok favoritfisken, da den smager skønt uanset tilberedningen. Men det bedste fisk jeg nogensinde har fået er rimmet torsk - det smager altså helt fantastisk og kan absolut anbefales!!!
SvarSletMin mail er ibenscharff@hotmail.com
Lækker gave - det kunne være rigtig spændende at få sådan en pakke ind ad døren.
SvarSletLigesom mange andre så er laksen min favorit, men er også glad for torsk. Når jeg tilbereder fisk, så er min favorit at pakken fisken ind i parmaskinke, og lægge pakkerne ovenpå blandede frosne grøntsager i et ovnfast fad, og så bage ½ time ved 200 grader. Nem og dejlig måde at få fisk på, synes jeg. Hilsen Hanne
Mail: arild53hm@gmail.com
Det lyder da helt fantastisk.. Dét ville jeg gerne vinde :)
SvarSletMin absolutte yndlingsfisk er multe. Den er så dejlig fast i kødet, hvis gør at den egner sig til mange, mange retter. Bagt multe, med et "låg" er urter, pankorasp, citrus og forårsløg er helt ideel mad til grillen. En ny kartoffel eller en grøn salat dertil. Og hvis man ikke gider spise den ret dagen efter, jamen så bland det hele sammen med et æg, lidt fløde og en smule mel og form dem til fiskedeller. De steges hurtigt og vups - så er der lækre deller til madpakke eller til en low key hverdagsaften. Kan anbefales - tak for en skøn blog.
mathildeboldsen@hotmail.com