Det er en frisk sag med både sødme, syre, knas og lidt spice.
Alt hvad der skal bruges er mango, agurk, forårsløg, citron (ikke på billedet) rød chili og koriander (er du en af dem der ikke kan fordrage det, så brug dild, persille eller mynte i stedet).
Det kræver lidt snittearbejde at lave salsaen. Brug 1 hel mango, ½ agurk (uden kerner) og 2 forårsløg + så meget chili som du kan lide.
Snit mangoen i små tern, agurken lidt mindre og forårsløgene i tynde ringe.
Bland sammen og tilsæt saften fra ½ citron.
Snit chilien helt fint og vend den i sammen med fintsnittet koriander. Smag til med urtesalt og friskkværnet peber.
I denne omgang blev salsaen brugt som topping til min Pulled Mango Chicken - men den er også pragtfuld sammen med f.eks rejer og krabbe.
I det næste indlæg for du opskriften på den spicy mangochutney som ligger til grund for retten...
Det var en god kombi, det ser lækkert ud.Mvh Johanne/Crockpotpusheren
SvarSletTusind tak - jeg er glad for at du kan lide det ;-)
SletGlad hilsen
Malou
Det ser super lækkert ud. Hvilken dressing/dip serverede du til? Hilsen Lise
SvarSletHej Lise
SletDet er den indkogte stegesky/marinade fra kyllingen. Du kan se opskriften herover ved at følge linket 'Pulled Mango Chicken' :-)
Glad hilsen
Malou