Foto: Henrik Engel
Argh, og så holder jeg trofæet spejlvendt??? Denne gang var jeg inviteret af Henrik Engel fra En Himmelsk Mundfuld - og han har skrevet om dagen lige her. Han havde vundet pladserne i en konkurrence hos Samsung. Jeg sagde straks ja tak til invitationen - for det er bare sådan en god og sjov udfordring.
|
Foto: Henrik Engel |
Der blev desuden optaget en lille film i studiet som kommer online inden længe. Ud over den fede oplevelse, forklæde med navn og det fine trofæ, fulgte der et fornemt gavekort med til Blok 18.
Og så tilbage til ferien....
Sejt - tillykke med titlen! Lyder så lækkert :D
SvarSlet- Anne
Stort til lykke!
SvarSlet- Kirsten
Stort tillykke - og heldige dig, Blok18 har virkelig nogle lækre delikatesser.
SvarSletStort tillykke! Sejt gået :-) lyder som en superlækker ret.
SvarSletGrunden til at netop i vandt, fremgår da tydeligt ud fra det billede Henrik Engel har lagt på sin blok, dommerne har da ikke turdet andet, se blot på den skrappe madamme ;-) hende siger man vist ikke imod, næ det er ganske tydeligt, at kogekonen ved hvad hun har med at gøre.
SvarSletTillykke Malou
Det er da helt vildt sejt :) Tillykke med det.
SvarSletHold da op, det lyder fantastisk...den opskrift glæder vi os til at afprøve :-)
SvarSletDet lyder lækkert - og tillykke med sejren - godt gået!
SvarSletSelvfølgelig blev du det! Du er nemlig sk*desej :-)
SvarSletHjertelig tillykke. Jeg er sikker på, at sejren er ganske velfortjent - for du er altså super dygtig. Jeg glæder mig til opskriften :-)
SvarSletMvh Kathe
Tillykke med sejren :-)
SvarSletTillykke!
SvarSletLyder som en spændende ret, den vil jeg gerne høre mere om.
Lena
Stort Tillykke. Selvfølgelig skulle du vinde, for vi synes jo at du gør det helt rigtige, med god gedigen mad, med masser af smag og ikke en masse madsnopperi og hokus pokus, men noget vi andre kan bruge til noget.
SvarSletSå fortjent ;0)
Tina
Stort tillykke! Super godt gået.
SvarSletJeg glæder mig til at se den lille film fra studiet :-)
Fortsat god ferie
Tillykke med titlen og tak for god inspiration.
SvarSletVenter utålmodigt på opskriften :) Det ser vildt godt ud.
SvarSlet