Lige nu deltager min labre kage i BO BEDREs store chokoladekonkurrence. Jeg ville blive super taknemmelig hvis du ville kaste en stemmer efter min kreation lige her.
Det er min konfektkage med dadler, marcipan og nougat jeg har sendt ind. Og hvorfor er den så med i en chokoladekonkurrence, tænker du måske?
Svaret er her: 200 g Manjari fra Valrhona. Det er en forrygende chokolade. Den er valgt for at give den søde kage modspil - den er nemlig frisk, syrlig og har et snert af røde frugter.
Så selv om chokoladen ikke er i kagen, men kun udenpå, er den alligevel en stor del af kagens smagsprofil. Først blev den hakket og overhældt med kogende fløde.
Chokoladen og fløden blev rørt til en emulsion kaldet en ganache. Den fik lov til at sætte sig på køl til den havde konsistens som blødt SMØR.
Uhm, det var en en lækker sag. Godt jeg havde lidt travlt med at få den smurt på kagen - ellers var der vist forsvundet for meget på anden vis.
Men på kom den - så pænt jeg kunne med mine dumme hænder. Og jeg var rigtig glad for at jeg selv kom til at smage den. Den syrlige chokolade passe nemlig helt perfekt - og holdt sødmen fra dadler, marcipan og nougat fint i skak.
Konkurrencen er aktiv til den 15. oktober 2013 - som jo er i morgen. Jeg ville som sagt blive rigtig glad for en stemme på min kage lige her.
Der trækkes der lod om 3 x 6 måneders fri-abonnement på BO BEDRE (Værdi 3 x 360 kr.) blandt alle dem der stemmer i konkurrencen.
Kære Malou
SvarSletJeg ville så hjertens gerne stemme på din kage...men prisen i form af reklamer på alle måder er så høj a jeg bliver nødt til at lade være.. men jeg håber du vinder.. Kagen er super, jeg har selv bagt med rigtig stor succes
Held og lykke
Tina
Kære Tina
SletDet er helt i orden - det kan jeg godt forstå. Tusind tak.
Nøj, hvor ser den lækker ud. Jeg håber, at du vinder. :-)
SvarSletTusind tak :-)
SletHar stemt. Både fordi din kage ser monsterlækker ud, og fordi det ikke ville være så slemt at vinde et abonnement på Bo Bedre :D
SvarSletAww, tusind tak. Jeg håber at du vinder ;-)
SletHej. Har et spørgsmål - og kunne ikke finde anden udvej lige nu og her.. som altså ikke angår kagen! Men jeg har en speciel chili - en Boc - en dansk fremdyrket chili der har en fin smag af citrus. Jeg har tørret chili frugten med peber, salt og sukker, med gode resultater. Som jeg bruger som krydderi til mange ting. Og så opstod ideen - panko. Og mit spørgsmål er så - Tror du at jeg kan tørre frisk brød med frisk chili og så opnå en panko med chili smag?
SvarSletHåber du vi svare - selvom det ikke omhandler din meget lækre kage. Vh. Anita.
Jeg har kun en eneste ting at sige: prøv! ;-)
SletLækker kage men bryder mig ikke om stemmefiskeri så har stemt på en tilfældig af de andre.
SvarSletJeg håber det føles godt for dig at overlevere mig det budskab. Men personligt forstår jeg ikke hvorfor du gider.
SletNår man deltager i en konkurrence hvor det gælder om at få flest stemmer er det desværre en af de ting man skal finde sig i når man opfordrer folk til at stemme på sig.