Store gyldne pandekager med græskar og hytteost serveret med spinat og ristet chorizo. Det pureste guf!
Først lavede jeg en base af:
110 g grov græskarmos
75 g hytteost med grillet peber
2 æg
Det hele blev pisket sammen til en sammenhængende masse.
For at give lidt konsistens og fibre tilsatte jeg 2 spsk HUSK. Blandingen fik lov til at stå og trække i 10 minutter.
Så var den blevet tyk og klar. Blandingen blev stegt til 4 pandekager på en varm pande i en smule olie. De kan være svære at vende, så de kan med fordel glides over på en lille tallerken og vendes på den måde.
Der var også en smule spæde spinatblade tilbage fra dagen før - de skulle da bestemt også bruges. For at få lidt salt og knas sammen med, snittede jeg lidt økologisk chorizo i tern og ristede på en tør pande. Fedtet blev hældt fra og spinaten kom på panden sammen med de sprøde pølsetern. Efter et par minutter var blandingen klar til at servere til de gyldne pandekager.
En totalt i orden morgenmad på en solbeskinnet efterårsdag.
--------------------------------------------------------------------
Her har du et billede af alle mine dejskrabere. De 3 vindere er fundet og annonceres i aften. Gættede du mon rigtigt?
Lyder lækkert- god måde at bruge rester på! Kh Sara
SvarSletTusind tak - jeg elsker at finde på nye ting med rester :-)
SletKh Malou
Hold nu op for en samling dejskrabere - Tror desværre mit gæt er langt fra det antal du har (-:
SvarSletDine græskarpandekager lyser simpelthen for lækre! Haps!
Man skulle jo så forfærdelig nødigt gå ned på udstyr ;-)
SletTusind tak. De var rigtig gode. Og jeg laver dem igen i dag :-P