fredag den 7. september 2012

Så går det løs med Food Festival...

Wow, det var simpelt sådan en lærerig konference jeg var på i går. Og i dag fortsætter del 2 som er en workshop med Nordic Food Lab og Momofuku’s Culinary Lab - det bliver vildt spændende. Rygterne vil vide at vi skal smage gærede fiskeindvolde og myretis. Ja, urin fra myrer (insekterne, ikke katten *hø hø*).

Jeg var ude på Tangkrogen i aftes og se på opsætningen af Food Festival. Se lige disse små lækre Duroc grise man kan komme og ae bag ørerne.

Uh, og Naturmælk står klar med deres stand - og DER er den røgede Gou-Dan som jeg bare knuselsker. Skal da vist lige ha' et par stykker med hjem af den.

Nu vil jeg hoppe på cyklen og sætte kursen mod Tangkrogen igen. Måske ses vi derude?



6 kommentarer:

  1. Jeg tror ikke du skal smage myreurin, men den myresyre som nogle myrer sprøjter på det de vil angribe.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var slet ikke myre - men græshoppe vi skulle smage ;-)

      Slet
  2. Glæd dig til Høosten Og søl. Tang som er en helt fantastisk smagsgiver

    SvarSlet
  3. Jeg var en tur omkring Tangkrogen i går. Vildt spændende (og mættende (-:).
    Jeg mødte også de søde små grise. De var søde at se på, men desværre også halekuperede!?

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, meget spændende derude.

      Ak ja, det er trist at de gør det. Vi brokkede os også gevaldigt over det.

      Slet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!