Wow, det var simpelt sådan en lærerig konference jeg var på i går. Og i dag fortsætter del 2 som er en workshop med Nordic Food Lab og Momofuku’s Culinary Lab - det bliver vildt spændende. Rygterne vil vide at vi skal smage gærede fiskeindvolde og myretis. Ja, urin fra myrer (insekterne, ikke katten *hø hø*).
Jeg var ude på Tangkrogen i aftes og se på opsætningen af Food Festival. Se lige disse små lækre Duroc grise man kan komme og ae bag ørerne.
Uh, og Naturmælk står klar med deres stand - og DER er den røgede Gou-Dan som jeg bare knuselsker. Skal da vist lige ha' et par stykker med hjem af den.
Nu vil jeg hoppe på cyklen og sætte kursen mod Tangkrogen igen. Måske ses vi derude?
Jeg tror ikke du skal smage myreurin, men den myresyre som nogle myrer sprøjter på det de vil angribe.
SvarSletDet var slet ikke myre - men græshoppe vi skulle smage ;-)
SletGlæd dig til Høosten Og søl. Tang som er en helt fantastisk smagsgiver
SvarSletDet var godt det hele :-)
SletJeg var en tur omkring Tangkrogen i går. Vildt spændende (og mættende (-:).
SvarSletJeg mødte også de søde små grise. De var søde at se på, men desværre også halekuperede!?
Ja, meget spændende derude.
SletAk ja, det er trist at de gør det. Vi brokkede os også gevaldigt over det.