Denne gang skulle det så være sød finsk lakrids, lys chokolade og engelsk lakridspulver.
Jeg havde set både Hanne og Heidi lave deres udgaver ved først at overtrække med chokolade og så drysse med lakridspulver. Det koncept har jeg udviklet lidt på så der kan hænge endnu mere lakridspulver fast i 'skallen'.
De ligner da originalen ret godt, ikke?
Jeg har ikke prøvet originalen, men disse skal jeg prøve på et tidspunkt. Jeg ELSKER lakrids :-) Guf!
SvarSletDe ser superlækre ud!
SvarSletJeg må indrømme, at jeg er for nærig til Bülows overtrukne lakridser, og så synes jeg også, at de originale islandske er bedre, så dem plejer jeg at købe.
Tak for tippet - sådan prøver jeg næste gang :-)
SvarSletM.U.M.S!!! Det ser kanon lækkert ud, som så meget andet du laver. Malou, hvad hedder den ismaskine du har? Og er den anbefalelsesværdig?
SvarSletUhmm ser godt ud!
SvarSletDer er vist én der varmer op til Lakridsfestival der ;)
Og så er de også svinsk gode med mandler indeni istedet for lakrids....ååhhh...måske man skulle hoppe i køkkenet og lave en liiiiile portion....
SvarSletYou got me allerede ved sød finsk & lys choko. *slurp*
SvarSletDe små fimrehår rejser sig af vellyst.