mandag den 12. december 2011

Lakridssnaps...

Til julefrokosten for Kagedåserne forrige fredag havde jeg lavet en ret så snazzy lakridssnaps.

Det var en kraftfuld alliance mellem Johan Bülow og Anthon Brøndum.

Ud over rålakrids kom der både sød og salt lakridssirup i.

Jeg brugte en tom rengjort flaske Selleberg kirsebærsirup til at lave snapsen i. En tragt gjorde det noget nemmere at komme det forskellige lakrids i flasken.

2,5 dl klar Brøndum
2 tsk rålakridspulver
2 tsk sød lakridssirup
2 tsk salt lakridssirup


Det hele blev blandet og trak på køl i 1 døgn. Smag og behag er jo forskellig - så smag den til med så meget lakrids som du kan lide.

Nisseglasset var en gave fra kagedåsen Tine. Tak, det er jeg allerede kommet til at holde meget af.

Well, lad mig bare indrømme at det endte med at blive en ret så festlig aften. Vi lader billedet stå et øjeblik


3 kommentarer:

  1. Åhhr hvor er det da et skønt billede af dig! Ser ud som om i havde en dejlig aften :-)
    Nu drikker jeg generelt ikke snaps (eller anden alkohol), men lige præcis lakrids, kunne måske overtale mig til en enkelt.
    Godt ser det i hvert fald ud :-)

    SvarSlet
  2. Super snaps. Tak for tip. Den er sku god.

    SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!