Mængderne kan varieres i det uendelige, så jeg skriver bare hvad jeg brugte. Det kommer sig ikke så nøje, bare brug hvad du har.
Broccoli
Kartofler
Løg
Hvidløg
Timian
Vand så det dækker
Herbarare urteboullion
Fløde
Start med at sautere løg og hvidløg i lidt olivenolie. Tilsæt kartoflerne og timian. Hæld vand på til det dækker og kom lidt koncentreret bouillon ved. Lad gryden simre i ca 15 minutter. Tilsæt broccolien + lidt ekstra vand og lad suppen snurre yderlig 15 minutter. Stik en stavblender i gryden *wroom wroom* eller kør den i en blender. Rund suppen af med fløde - jeg kom ca 1½ dl i den her. Smag til sidst suppen til med salt, peber og lidt syre. Jeg brugte lidt æblecidereddike.
Jeg håber jeg er lidt mere frisk i morgen. Jeg skal nemlig deltage i en fokusgruppe hvor emnet er økologisk kylling. Det tror jeg bliver ret så interessant.
Vidunderligt at du lige har fået det laktosefri ind, eftersom jeg netop har fået 'problemet' med at en af dem der får kage, ikke kan med laktose længere :(
SvarSletUhmm... lavede også kartoffel/broccoli/spinat-suppe i sidste uge - altid en god ting :) Er helt vild med de brødsnegle *mums*
Jaha, har alt muligt samlet samme af de kanaler. Tror jeg skal ud og ha' den i blå også ;-)
SvarSletOrv, så er den jo til at få fat i. Pæne ting man gerne vil have er ellers tit arvet, købt brugt eller lavet af en eller anden :)
SvarSletSuppe er det bedste! Tak, jeg er også ret vild med den. Den er købt i IKEA og kan også fås i blå ;-)
SvarSletDer er vist mange der har efterspurgt laktosefri fløde til bagning. Jeg håber du kan levere den ønskede kage med det :-)
SvarSletJa, det er en mild og blid suppe. Tak, de er virkelig lækre. Og 2 minutter på optøningsprogram i mikroovnen gør dem som nybagte ;-)
Uhm, jeg eelsker suppe. Sikke en fin og hyggelig kop! Hvor har du den fra?
SvarSlet