Den sidste røde peberfrugt skulle bruges til noget fornuftigt. Jeg rodede lidt i fryseren og fandt en pose med chili con caballo - det kunne jeg bruge som fyld.
Ovnen blev tændt på 200°C. Peber frugten blev gjort på samme måde som til de andre fyldte. Lidt græsk yoghurt blev rørt med mælk, citronsaft, salt, peber og stødt spidskommen. En enkelt tomat blev befriet for kerner og skåret i små tern. Der var en rest taco tubs som jeg kunne bruge også. Og en pose revet gouda som jeg havde været så snu at købe fordi jeg fornemmede at der var noget mexi-hejs under opsejling.
En taco tub fik 30 sekunder i mikroovnen og fik lidt grøn salat i bunden.
En peberfrugt blev løftet over og lagt tilrette sammen med lidt tomat i tern.
Lidt af den græske yoghurt kom over sammen med lidt mere tomat. Salaten var genbrug her fra.
Og det gode er - der var til frokost dagen efter. Bonus!
Ved ikke om du er klar over det, men der går et døgn fra du blogger til der kommer en mail om det - og altså... der HAR jeg jo for længst set dit indlæg.
SvarSletHvorfor varmer du chilien INDEN du kommer den 30 minutter i ovnen???
SvarSletSom altid lækkert, søde!
Tak skal du ha' :-) Ja, det er også altid et sikkert hit her :-D
SvarSletUhm som altid vildt lækkert - og tex mex er en total hitter!!
SvarSlet- Maj :)
Hej. Nej, det var jeg ikke klar over. Har lige været inde og kigge i indstillingerne og det ser desværre ikke ud til at der er noget der kan ændres. Sorry.
SvarSletÆh, den var så stiv i det pga af alle bønnerne - så den blev nemmere at fylde i da den blev varm + så kunne jeg lige spise resterne mens peberfrugterne var i ovnen ;-)
SvarSletTak. Møs